Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

TS Club Ürünleri ve Ürün Önerileri

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak Misina tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Geçen sezon formaları neden hala indirime girmedi ?
    gri formadan hoşlanıyorsan 40 liraya markofonide satılıyor 1 gün kaldı kampanyanın bitmesine

Yorum

• Ben bu kampanyadan yararlanmak istiyordum ama şu kahrolası üyelik nedeniyle alamadım. 4 kez davetiye aldım hiç biri olmadı.

Samsunspor & Trabzonspor

Yorum

• İlk olarak TUNCAY HİÇYILMAZ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Yeni formaları sormamış .. Mevcut olanları sormuş..
        yok aslında yeni formaları sordum..o zaman bekleyelim biraz daha yeni formalardan alalım..

Yorum

• İlk olarak Atesh tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Ben bu kampanyadan yararlanmak istiyordum ama şu kahrolası üyelik nedeniyle alamadım. 4 kez davetiye aldım hiç biri olmadı.
          kardeşim ben davetiyesiz oldum üye nasıl oldum bilmiyorum ama oldum siz niye olamadınızki
          nasıl bakarsan öyle görürsün
          neden trabzonspor sen benim gözümle görmedikten sonra anlatsam neye yarar
          ne kadar anlatırsan anlat anlattığın karşındakinin anlayabileceği kadardır

Yorum

• İlk olarak sercaninanc tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            kardeşim ben davetiyesiz oldum üye nasıl oldum bilmiyorum ama oldum siz niye olamadınızki
            Nasıl yaptın ? sitede üye ol diye bişey yazmıyor sadece nasıl üye olabilirim diye yazıyor. Bu Markafoni'nin business anlayışı ne arkadaşlar ya, adamlar müşteri mi istemiyor ?

Samsunspor & Trabzonspor

Yorum

• Hotmail ile davetiyeyi deniyorsan olmayabilir. Gmail hesabı al öyle dene
              Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan (ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..

00111101
              BordoMavi.Net
              burakdereli.net

Sanal Yönetici

Yorum

Nasıl yaptın ? sitede üye ol diye bişey yazmıyor sadece nasıl üye olabilirim diye yazıyor. Bu Markafoni'nin business anlayışı ne arkadaşlar ya, adamlar müşteri mi istemiyor ?
                ben siteye girince isim soyisim tarzı biyer cıktı doldurdum ve oldum mynet mail ile oldum aktive maili geldi aktiv ettim aldım

Yorum

• İlk olarak Burak DERELİ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Hotmail ile davetiyeyi deniyorsan olmayabilir. Gmail hesabı al öyle dene
                  Hotmail kullanmıyorum, zaten Gmail hesabı ile yapmıştık arkadaşlarla.

İlk olarak sercaninanc tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  ben siteye girince isim soyisim tarzı biyer cıktı doldurdum ve oldum mynet mail ile oldum aktive maili geldi aktiv ettim aldım
                  Bana da etkinleştirme e-postası geldi ama tıkladığımda kod istedi, e-postada ki iletiye baktığımda kod mod yoktu ama ?

Samsunspor & Trabzonspor

Yorum

• İlk olarak maTSal tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    admin reklam olarak kaldırmazsa eğer. ts club ürünleri kampanya yapmıslar indirime almıslar.
                    gri forma 40 lira ve diger bir sürü ürün var

bu linkten üye olup
                    ts club kampanyasından faydalanbilirsiniz.
                    amac reklam yapmak degil firsattan haber vermektir ona göre yanlıs anlasılmasın..
                    atesh uyarıda bulanmak istemem ama junk mailine bak kardes. eger orda yoksa bazi üyelik mesajları 2-3 günü buluyor. umarim ürünler kalkmadan ulasır eline kayıt linki
                    Bordo ~~ Mavi
                    'O halde varım...'

Yorum

• İlk olarak maTSal tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      atesh uyarıda bulanmak istemem ama junk mailine bak kardes. eger orda yoksa bazi üyelik mesajları 2-3 günü buluyor. umarim ürünler kalkmadan ulasır eline kayıt linki
                      Junk dediğim Spam kutusudur her halde, ona da baktım kardeş didik didik aradım ya yok bi yerde sinir oldum

Samsunspor & Trabzonspor

Yorum

Hotmail kullanmıyorum, zaten Gmail hesabı ile yapmıştık arkadaşlarla.

Bana da etkinleştirme e-postası geldi ama tıkladığımda kod istedi, e-postada ki iletiye baktığımda kod mod yoktu ama ?

kardeşlerim googleden aratıp deneyin bide ben o şekilde üye oldum

Yorum

• Brezilya formasının uyarlaması...
                          Trabzonspor

Yorum

• ..................................................
                            En son cemoli5408 tarafından düzenlendi; 27.06.2011, 17:46.
                            Trabzonspor

Yorum

• markafoni.com'da ürünlerimiz indirimli şekilde satışta.

Ama fazla zamanı kalmadı.
                              Yaşamak Direnmektir!

Yorum

• Trabzonspor

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X
                                WhatsApp Resmi İletişim