İlk olarak Misina tarafından gönderildi
Gönderiyi görüntüle
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
TS Club Ürünleri ve Ürün Önerileri
Daraltma
X
-
yok aslında yeni formaları sordum..o zaman bekleyelim biraz daha yeni formalardan alalım..İlk olarak TUNCAY HİÇYILMAZ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleYeni formaları sormamış .. Mevcut olanları sormuş..
Yorum
-
kardeşim ben davetiyesiz oldum üye nasıl oldum bilmiyorum ama oldum siz niye olamadınızkiİlk olarak Atesh tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBen bu kampanyadan yararlanmak istiyordum ama şu kahrolası üyelik nedeniyle alamadım. 4 kez davetiye aldım hiç biri olmadı.nasıl bakarsan öyle görürsün
neden trabzonspor sen benim gözümle görmedikten sonra anlatsam neye yarar
ne kadar anlatırsan anlat anlattığın karşındakinin anlayabileceği kadardır
Yorum
-
Nasıl yaptın ? sitede üye ol diye bişey yazmıyor sadece nasıl üye olabilirim diye yazıyor. Bu Markafoni'nin business anlayışı ne arkadaşlar ya, adamlar müşteri mi istemiyor ?İlk olarak sercaninanc tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülekardeşim ben davetiyesiz oldum üye nasıl oldum bilmiyorum ama oldum siz niye olamadınızki
•—•—•—•—•—•—•
Samsunspor & Trabzonspor
Yorum
-
Hotmail ile davetiyeyi deniyorsan olmayabilir. Gmail hesabı al öyle deneForum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan
(ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..
00111101
Yorum
-
ben siteye girince isim soyisim tarzı biyer cıktı doldurdum ve oldum mynet mail ile oldum aktive maili geldi aktiv ettim aldımİlk olarak Atesh tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleNasıl yaptın ? sitede üye ol diye bişey yazmıyor sadece nasıl üye olabilirim diye yazıyor. Bu Markafoni'nin business anlayışı ne arkadaşlar ya, adamlar müşteri mi istemiyor ?
nasıl bakarsan öyle görürsün
Yorum
-
Hotmail kullanmıyorum, zaten Gmail hesabı ile yapmıştık arkadaşlarla.İlk olarak Burak DERELİ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleHotmail ile davetiyeyi deniyorsan olmayabilir. Gmail hesabı al öyle dene
Bana da etkinleştirme e-postası geldi ama tıkladığımda kod istedi, e-postada ki iletiye baktığımda kod mod yoktu ama ?İlk olarak sercaninanc tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleben siteye girince isim soyisim tarzı biyer cıktı doldurdum ve oldum mynet mail ile oldum aktive maili geldi aktiv ettim aldım•—•—•—•—•—•—•
Samsunspor & Trabzonspor
Yorum
-
atesh uyarıda bulanmak istemem ama junk mailine bak kardes. eger orda yoksa bazi üyelik mesajları 2-3 günü buluyor. umarim ürünler kalkmadan ulasır eline kayıt linkiİlk olarak maTSal tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleadmin reklam olarak kaldırmazsa eğer. ts club ürünleri kampanya yapmıslar indirime almıslar.
gri forma 40 lira ve diger bir sürü ürün var
bu linkten üye olup
ts club kampanyasından faydalanbilirsiniz.
amac reklam yapmak degil firsattan haber vermektir ona göre yanlıs anlasılmasın..
Bordo ~~ Mavi
'O halde varım...'
Yorum
-
Junk dediğim Spam kutusudur her halde, ona da baktım kardeş didik didik aradım ya yok bi yerde sinir oldumİlk olarak maTSal tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleatesh uyarıda bulanmak istemem ama junk mailine bak kardes. eger orda yoksa bazi üyelik mesajları 2-3 günü buluyor. umarim ürünler kalkmadan ulasır eline kayıt linki
•—•—•—•—•—•—•
Samsunspor & Trabzonspor
Yorum
-
İlk olarak Atesh tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleHotmail kullanmıyorum, zaten Gmail hesabı ile yapmıştık arkadaşlarla.
Bana da etkinleştirme e-postası geldi ama tıkladığımda kod istedi, e-postada ki iletiye baktığımda kod mod yoktu ama ?
kardeşlerim googleden aratıp deneyin bide ben o şekilde üye oldumnasıl bakarsan öyle görürsün
Yorum
-
..................................................En son cemoli5408 tarafından düzenlendi; 27.06.2011, 17:46.Trabzonspor
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

Yorum