Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

TS Club Ürünleri ve Ürün Önerileri

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak bestrafer tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Ben 1,80 boy, 90 üstü kiloya sahibim. XL aldım. Bana bile biraz bol geldi. M dar gelir mi bilmem ama L bulabilirsen fena olmaz bence.

Edit: Bu arada yeni t-shirt kreasyonlarına baktım. Gri ağırlıkta. Sanırım bu sene de gri bir forma geliyor.

ne olmuş yani gri yapıyorlarsa tshirtü gökkuşağı renklerindende yapsalar üstüne bir logo veya 61 yapıştırıp dayıyorlar 30 liradan ne bekleyelim
    Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan (ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..

00111101
    BordoMavi.Net
    burakdereli.net

Sanal Yönetici

Yorum

• İlk olarak Burak DERELİ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      ne olmuş yani gri yapıyorlarsa tshirtü gökkuşağı renklerindende yapsalar üstüne bir logo veya 61 yapıştırıp dayıyorlar 30 liradan ne bekleyelim
      Sen bana niye atar yapıyorsun şimdi Burak

Valla bunlara da şükür. Bir Galatasaray Sami Yen çimini ve koltuğunu dünya fiyatına satıyor. Gelmiş geçmiş en güzel t-shirt(Kazım Koyuncu) 20 liraya satıldı. 4 büyüklere baktığımız zaman en kârlısı Trabzonspor bence.

Yorum

• sana atar yapmıyorum
        kızım sana söylüyorum gelinim sen anla meselesi

şükür tabi çim filan satılmıyor ama tshirtlerde pek iyi değil bizim tasarım açısından
        Kazım tshirtü en iyilerinden
        En son Burak DERELİ tarafından düzenlendi; 01.05.2012, 13:19.
        Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan (ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..

00111101
        BordoMavi.Net
        burakdereli.net

Sanal Yönetici

Yorum

• Haftaya yeğenim 3 yaşına girecek. Doğum günü hediyesi olarak Trabzonspor forması alayım dedim. Tsclup'ın internet sayfasına baktım. Nike ait çubuklu çocuk forması yok. Bu konuda bilgi verebilirseniz sevinirim. Saygılar.
          En son asi_mavi_ts tarafından düzenlendi; 03.05.2012, 13:25.
          KAZIM KOYUNCU, SENİ ASLA UNUTMADIK, UNUTMAYACAĞIZ; UNUTTURMAYACAĞIZ.....

HOŞGELDİN DÜNYAMIZA DOĞUŞTAN TRABZONSPORLU.(10/05/2009)

Yorum

• Ts Club'ta formamız haricinde işe yarayan tek bir ürün bile yok. 3 sene önce neyse şimdi de o.

Yorum

• Allah aşkına şu Ts Clup neden 1 aydır Kazım Koyuncu Tshirtlerinin S bedenini üretmez anlamıyorum...
              Nedenini bilen varmı acaba?
              2010-2011 Sampiyonu Trabzonspor!

Yorum

• İlk olarak okyanus61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Allah aşkına şu Ts Clup neden 1 aydır Kazım Koyuncu Tshirtlerinin S bedenini üretmez anlamıyorum...
                Nedenini bilen varmı acaba?
                Demokraside çareler tükenmez renktaş.T-Shirt sana ayak uydurmuyorsa sen T-Shirt'e ayak uydur.5 kilo al hem sen sevin hemde kulüp bütçesi

Ulan Nevzat Aydın yapar dedik, hâlâ daha teşekkürden çok eleştiri var.Bu kulüp perili arkadaş.Başa gelen birisi dikiş tuttursun artık.
                9 # Osvaldo'

Yorum

• Ayıptır günahtır be kardeşim 75 lira nedir forma okadar yuh ya
                  En son Fatih Kuloğlu tarafından düzenlendi; 05.05.2012, 00:51.
                  Mavi ev tüplerinin üstüne bordo şeritlerin çekildiği yerdir burası.

Yorum

• Yeni tişörtler tasarım harikası!

Yorum

• Yeni t-shirtlerin fiyatlarini gorunce hic sasirmadim bekledigim hareketler bunlar...

Yorum

• İlk olarak Fatih Kuloğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        https://www.trabzonspor.com.tr/Urunl...rize_NDY2.aspx

Ayıptır günahtır be kardeşim 75 lira nedir forma okadar yuh ya
                        Pazar'da 15 TL, TS Club'da 75 Tl.

Enayi'yiz ya biz
                        *
                        * Ağızdan çıkan söz muallakta kalmaz, ya sağ tarafa yazılır ya da sol tarafa *

~Tasavvuf, Dünya adamını ALLAH adamı yapma Sanatı'dır ~

Yorum

• kazım koyuncu t-şhirti alıcaktım,çok istiyordum ama arkadaşımın üstünde görünce kararımı değiştirdim...bu kadar berbat bir basım olmaz herhalde kumaş çok basit ne insanın üstüne güzel oturuyo ne de kumaşı iyi....şu ts club ürünlerine ne zaman el atmayı düşünüyor bizim yönetim....
                          ürün çıkarmaz deriz ürün çıkarır kalite sıfır pazardan almış gibi ürünler ki pazardakiler bile daha gzl tasarım olarak....yada iyi bir ürün çıkarırlar nadiren de olsa onun da fiyatı 100 tl den başlar...ondan sonra yönetim ürün almıyo taraftar diye dem vurur....yine iyi ürün alıyor bu taraftar...

Yorum

• İlk olarak esra61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            kazım koyuncu t-şhirti alıcaktım,çok istiyordum ama arkadaşımın üstünde görünce kararımı değiştirdim...bu kadar berbat bir basım olmaz herhalde kumaş çok basit ne insanın üstüne güzel oturuyo ne de kumaşı iyi....şu ts club ürünlerine ne zaman el atmayı düşünüyor bizim yönetim....
                            ürün çıkarmaz deriz ürün çıkarır kalite sıfır pazardan almış gibi ürünler ki pazardakiler bile daha gzl tasarım olarak....yada iyi bir ürün çıkarırlar nadiren de olsa onun da fiyatı 100 tl den başlar...ondan sonra yönetim ürün almıyo taraftar diye dem vurur....yine iyi ürün alıyor bu taraftar...
                            kumaş kalitesi çok kötü ama herhalde fiyatı düşük tutmak için böyle bir şey seçmişler, ayrıca ben kime yaptırdıysalar kazıklandıklarını düşünüyorum..bunun yanında yeni t-sirt olarak zokora t-shirt'ü bekliyorum....

Yorum

• Ya çok güzel bir tişört yapmışlar helal olsun gerçekten ya tasarımı felan muhteşem bu kadar güzel yapılabilirdi fiyatıda bir o kadar ucuz az bile açıkca neden böyle güzel ürünleri bu kadar ucuz fiyata satıyorlar bilmem bu tişörtün ederi 50 TL den aşşağı değil neyse kaçırmadan hemen gidip alayım kaçmaz bu.

Trabzonspor, Ona Hayat Verenlerin Hayatıdır.

Yorum

• Gün ışığıyla nasıldır bilemiyorum ama ekrandan görünen rengi ve sadeliğiyle "budur" diyorum. TS clup ne zaman sezon indirimine gidip fiyatlarını normale çekecek acaba, bir güzellik yapsada içimiz sızlamadan alabilsek.

Ve TS Club'a bir öneri.

Bu rozetin iğne kısmı biraz daha ince yapılarak ve ya klips takılarak küpe olarak kullanılabilir. Armalı küpemiz yokmuş, artık olsun.
                                En son m@rdi tarafından düzenlendi; 08.05.2012, 11:45.
                                TSira- Şükran
                                "Ne mutlu "insanım" diyene. Ne mutlu "Türk'üm" diyene. Ne mutlu "bordooo" sesine "maviiii" diyerek karşılık verene."

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X