Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

TS Club Ürünleri ve Ürün Önerileri

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Trabzonspor

Yorum

• Bunlarda benden deneme(daha çok antreman için)

Link olarak; http://e1204.hizliresim.com/w/9/482ks.jpg

Link olarak; http://e1204.hizliresim.com/w/9/482m2.jpg

Link olarak; http://e1204.hizliresim.com/w/9/482n7.jpg
      https://twitter.com/#!/design_bcb

Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan (ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..

Yorum

• İlk olarak Murat' tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

Şu iki formadaki arma uygulaması da yanlıştı, inşallah yeni çubuklu formamızda armayı rengin ortasına değil de iki rengin ortasına koymayı akıl edebilirler.
        Kesinlikle katılıyorum sana, geçen sene forma almamanın sebebi de bu nedenleydi.

Samsunspor & Trabzonspor

Yorum

• [
          https://twitter.com/afs_ist

Yorum

• Volkan fena cix çıkmış

Yorum

• Sağolasın TS Club. Kazım tişörtü için gün sayıyordum. Zahmet edip bayanları düşünmemişsiniz. Allah razı olsun yine gittim baktım döndüm geldim.

Yorum

• Futbol, basketbol, voleybol, hentbol, atıcılık, judo, atletizm, masa tenisi ve boks dallarında faaliyet gösteren kulübün resmi sitesi.

eski formaların fiyatları çok uygun, bedenler mevcut... 40 liraya gri forma aldım ben...

100% satisfaction guaranteed on every domain we sell. 30-day, no questions asked, money-back guarantee. Easy, fast and convenient shopping.
                En son zurjcas tarafından düzenlendi; 12.04.2012, 00:40.

Yorum

• Ts Club ürünleri ile ilgili sorunlarımızı, hangi yöneticiye iletirsek daha iyi olur?

Yorum

• Biraz akilli davranip IPhone, Samsung veya HTC'ler icin telefon kilifi cikarsalar hic fena olmaz. Kapis kapis gitmezse bende bir sey bilmiyorum...
                    Milli Takımım TRABZONSPOR
                    Al aşaa, vur yukari, Dik Oyna!!!
                    Helalin adı kaldı, onu gören yok.
                    Haram kapışıldı, hâlâ doyan yok. Yusuf Has Hacip

Yorum

• Nevzat aydina geldiginde cok sevinmistim. Malesf oda fos cikti. Bir insan ugrassa bukadar basit ve siradan ürünler cikaramaz...

Illaki bir bütce ayriliyor tsclupa. Nereye harcandigini merak ediyorum. Dizayncisindan tsclup calisanlarina kadar tekrar planlanmasi gerekir...

Sadri sener diyorki " bize suan bir futbolcu aliyor". Tsclup gelirinin yarisindan fazlasi forma satisindan. Geri kalan kismi "bu fena degil" diye taraftarlarin sirf Trabzonspor ürünüm olsun diye kendini "güzel" diye kandirarak aldigi ürünler. Bu kisim formada bile var...

Daha öncede belirttigim gibi, Trabzonda tsclup bir giyim markasi yapilmali. Buna uygun bir sehir. Strateji bu olmali... Her kesime ve her konuya hitab etmeli... Kim yapacak?

Yorum

• arkadaşlar 1.8 m boyunda 83 kiloyum kazım koyuncu t-shirtü için hangi beden sipraiş vermelymm acil cvpp ???
                        !!!! BİZE HERYER TRABZON !!!!

Yorum

• İlk olarak onur_alabuga_61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          arkadaşlar 1.8 m boyunda 83 kiloyum kazım koyuncu t-shirtü için hangi beden sipraiş vermelymm acil cvpp ???
                          bende aynı boyutlrdayım . M giyiyorum ...

Yorum

• m ufak olmaz mi kardeş ya
                            !!!! BİZE HERYER TRABZON !!!!

Yorum

• İlk olarak onur_alabuga_61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              arkadaşlar 1.8 m boyunda 83 kiloyum kazım koyuncu t-shirtü için hangi beden sipraiş vermelymm acil cvpp ???

kardeşim ben 176 70 kg yim m giyiyorum l olur gibi
                              nasıl bakarsan öyle görürsün
                              neden trabzonspor sen benim gözümle görmedikten sonra anlatsam neye yarar
                              ne kadar anlatırsan anlat anlattığın karşındakinin anlayabileceği kadardır

Yorum

• large olur
                                "Eğer yasalara saygı gösterilmesini istiyorsak, önce saygı gösterilecek yasalar yapmak lazımdır."
                                Louis D. Brandeis

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X