Şu iki formadaki arma uygulaması da yanlıştı, inşallah yeni çubuklu formamızda armayı rengin ortasına değil de iki rengin ortasına koymayı akıl edebilirler.
Kesinlikle katılıyorum sana, geçen sene forma almamanın sebebi de bu nedenleydi.
Nevzat aydina geldiginde cok sevinmistim. Malesf oda fos cikti. Bir insan ugrassa bukadar basit ve siradan ürünler cikaramaz...
Illaki bir bütce ayriliyor tsclupa. Nereye harcandigini merak ediyorum. Dizayncisindan tsclup calisanlarina kadar tekrar planlanmasi gerekir...
Sadri sener diyorki " bize suan bir futbolcu aliyor". Tsclup gelirinin yarisindan fazlasi forma satisindan. Geri kalan kismi "bu fena degil" diye taraftarlarin sirf Trabzonspor ürünüm olsun diye kendini "güzel" diye kandirarak aldigi ürünler. Bu kisim formada bile var...
Daha öncede belirttigim gibi, Trabzonda tsclup bir giyim markasi yapilmali. Buna uygun bir sehir. Strateji bu olmali... Her kesime ve her konuya hitab etmeli... Kim yapacak?
arkadaşlar 1.8 m boyunda 83 kiloyum kazım koyuncu t-shirtü için hangi beden sipraiş vermelymm acil cvpp ???
kardeşim ben 176 70 kg yim m giyiyorum l olur gibi
nasıl bakarsan öyle görürsün
neden trabzonspor sen benim gözümle görmedikten sonra anlatsam neye yarar
ne kadar anlatırsan anlat anlattığın karşındakinin anlayabileceği kadardır
Yorum