Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

TS Club Ürünleri ve Ürün Önerileri

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak SensitiveLord61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    2 gündür bekliyorum . Mynet Gmail Msn hepsinden ayrı ayrı msj attım yok cevap yok . 2 gün daha bekleyip cevap gelmezse evi korsan ürünlerle doldurmazsam şerefsizim . Bu ne ya taraftarız biz cevap atmak zorundasın .
    Bir kere bana cevap vermediler aynı maili attım 5 tane gözlerine girsin diye yazdı bana ki "Bir kere yazsanız yeter..." falan. Sinirlerim tepeme çıktı. Dedim "İşinize bakın bana laf yetiştirmeyin ordan cevap verip vermediğinizi görüyoruz, hem işinizi yapmazsınız hem de laf yetiştiriyorsunuz, kulüp adresinden yazdığının farkında ol... " Saydım bir şeyler sinirle çok da hatırlamıyorum (:

Boyunluğu eklemişler.
    En son Mirva tarafından düzenlendi; 19.12.2011, 13:31.
    # 10 Umut Bulut !

Yorum

• İlk olarak Mirva tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Bir kere bana cevap vermediler aynı maili attım 5 tane gözlerine girsin diye yazdı bana ki "Bir kere yazsanız yeter..." falan. Sinirlerim tepeme çıktı. Dedim "İşinize bakın bana laf yetiştirmeyin ordan cevap verip vermediğinizi görüyoruz, hem işinizi yapmazsınız hem de laf yetiştiriyorsunuz, kulüp adresinden yazdığının farkında ol... " Saydım bir şeyler sinirle çok da hatırlamıyorum (:

Boyunluğu eklemişler.
      Baktım bende bugun cevap gelmiş :
      Merhaba,

Gün içerisinde boyunluk sanal mağazamıza tanımlanacaktır.

İyi günler. Diye

Yorum

• Ts Clublarda Trabzonda Victory formasi (large) kalmadimi ?

HEP
        DESTEK TAM DESTEK

Yorum

• şu site girişindeki fotoğrafı ürün yapıp satsalar

Yorum

• 13TL Yeni Ürün

7

Yorum

• boyunluğu koymalarına sevindim siparişini verecem hemen
              ‎Burak Yılmaz'ın kapatmadıgı Trabzon defteri İcraya verdigi Kulübümüzden parasını alınca kapatacaktır NOKTA!!
              NANKÖRSÜN BURAK YILMAZ

Yorum

• Bugün birinde Hummel eşofman takımı gördüm gri Trabzonspor logolu güzel bir şeydi sanırım Basketbol kulübü ürünü ? TS Club'ta var mı bilmiyorum ama bulmak lazım ondan..

Yorum

• İlk olarak Legolas77 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  boyunluğu koymalarına sevindim siparişini verecem hemen
                  Acele et diyecektim dün bitti stoklarda yok diyor ben sepete 2 tane atmıştım hemen sipariş ettim dün akşam stoklarda yok diye görünce sepette olanları kabul etti.
                  En son SensitiveLord61 tarafından düzenlendi; 21.12.2011, 21:02.

Yorum

• İlk olarak Metin Sağır tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    13TL Yeni Ürün

Hoş ürün dün koysalardı keşke bende alsaydım kargo yola cıktı

Yorum

• İlk olarak Mirva tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      2 günde stokta kalmamış . Ne hoş ...
                      BordoMavi.Net

Forum Kurallarına uymayan mesajları lütfen http://forum.bordomavi.net/images/buttons/report.gif butonunu kullanarak raporlayalım

Yorum

• bjk nin ürünlerdeki rezaletine bi bakında bu seneki gelişmemizi görün
                        nasıl bakarsan öyle görürsün
                        neden trabzonspor sen benim gözümle görmedikten sonra anlatsam neye yarar
                        ne kadar anlatırsan anlat anlattığın karşındakinin anlayabileceği kadardır

Yorum

• İlk olarak SensitiveLord61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Acele et diyecektim dün bitti stoklarda yok diyor ben sepete 2 tane atmıştım hemen sipariş ettim dün akşam stoklarda yok diye görünce sepette olanları kabul etti.
                          tüh ya alamadık . şanssızlık mı desek artık ?
                          ‎Burak Yılmaz'ın kapatmadıgı Trabzon defteri İcraya verdigi Kulübümüzden parasını alınca kapatacaktır NOKTA!!
                          NANKÖRSÜN BURAK YILMAZ

Yorum

• 100 tane mi satıyorlar arkadaş 2 günde nasıl biter ürün ?

Yorum

• Mail attım akşam stokta yok yazısını görünce. Bakalım ne zaman gelir cevap.
                              BordoMavi.Net

Forum Kurallarına uymayan mesajları lütfen http://forum.bordomavi.net/images/buttons/report.gif butonunu kullanarak raporlayalım

Yorum

• Alanzinho taktigindan beri bekliyoruz. En az forma kadar satabilecekleri bir ürün. TS Club sartlari altinda cabuk bitmesini normal karsiliyorum.
                                Milli Takımım TRABZONSPOR
                                Al aşaa, vur yukari, Dik Oyna!!!
                                Helalin adı kaldı, onu gören yok.
                                Haram kapışıldı, hâlâ doyan yok. Yusuf Has Hacip

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X