2 gündür bekliyorum . Mynet Gmail Msn hepsinden ayrı ayrı msj attım yok cevap yok . 2 gün daha bekleyip cevap gelmezse evi korsan ürünlerle doldurmazsam şerefsizim . Bu ne ya taraftarız biz cevap atmak zorundasın .
Bir kere bana cevap vermediler aynı maili attım 5 tane gözlerine girsin diye yazdı bana ki "Bir kere yazsanız yeter..." falan. Sinirlerim tepeme çıktı. Dedim "İşinize bakın bana laf yetiştirmeyin ordan cevap verip vermediğinizi görüyoruz, hem işinizi yapmazsınız hem de laf yetiştiriyorsunuz, kulüp adresinden yazdığının farkında ol... " Saydım bir şeyler sinirle çok da hatırlamıyorum (:
Bir kere bana cevap vermediler aynı maili attım 5 tane gözlerine girsin diye yazdı bana ki "Bir kere yazsanız yeter..." falan. Sinirlerim tepeme çıktı. Dedim "İşinize bakın bana laf yetiştirmeyin ordan cevap verip vermediğinizi görüyoruz, hem işinizi yapmazsınız hem de laf yetiştiriyorsunuz, kulüp adresinden yazdığının farkında ol... " Saydım bir şeyler sinirle çok da hatırlamıyorum (:
Bugün birinde Hummel eşofman takımı gördüm gri Trabzonspor logolu güzel bir şeydi sanırım Basketbol kulübü ürünü ? TS Club'ta var mı bilmiyorum ama bulmak lazım ondan..
boyunluğu koymalarına sevindim siparişini verecem hemen
Acele et diyecektim dün bitti stoklarda yok diyor ben sepete 2 tane atmıştım hemen sipariş ettim dün akşam stoklarda yok diye görünce sepette olanları kabul etti.
En son SensitiveLord61 tarafından düzenlendi; 21.12.2011, 21:02.
bjk nin ürünlerdeki rezaletine bi bakında bu seneki gelişmemizi görün
nasıl bakarsan öyle görürsün
neden trabzonspor sen benim gözümle görmedikten sonra anlatsam neye yarar
ne kadar anlatırsan anlat anlattığın karşındakinin anlayabileceği kadardır
Acele et diyecektim dün bitti stoklarda yok diyor ben sepete 2 tane atmıştım hemen sipariş ettim dün akşam stoklarda yok diye görünce sepette olanları kabul etti.
Yorum