öncelikle komik t-shirtlerini daha yaratıcı ve giyilebilecek tarzda yapmaları benim ilk önerim. her seferinde siteyi talan ediyorum alacak birşey bulamayıp yatırıyorum parayı kupaya, küllüğe. giyeceklerim hariç herşey bordo mavi.
Delikanlı kız arkadaşına "Sana olan aşkım 4 kardeşiminki gibi olacak.Bedenen ölse de onu ruhen hep yaşatacaklar" diyordu.
ne yazık ki Ts Clup lara indirimi yansıtmamışlar ! bu nasıl bir zihniyet anlamış değilim ! sen ürün alımını teşvik edeceğine aksine mağazadan mal almayın kardeşim diyorsun !
her zaman diyorum ,Trabzonspor çok ama çok büyük bir kulüp ancak içindeki ufak düşünen,küçük beyinli insanlar yüzünden işler rayında yürümüyor ! ya ne internet sitesi ne bilmem neyi ? sen mağazalarında da indirimli sattırsana ürününü millet alsın ! ayıp be ayıp , önce bu ticaret ahlaksızlığını ortadan kaldırın ! siz bu durumu ortadan kaldırın , nasılsa siz cuvaldanda yapsanız gidip alıyoruz ... yaptığınız ürünlerin kalitesizliğini görmemezlikten gelerek sadece Bordo-Mavi aşkına gidip alıyoruz !
Vasiyet ; Bordo Mavi mezar taşı ''NUFUS CÜZDANINDA TRABZON YAZIPTA İSTANBUL TAKIMLARINA GÖNÜL VERENLERLE GÖNÜL BAĞIMIZ OLMADIĞI GİBİ AYNI ORTAMDA OLMAKTA RAHATSIZLIK VERİR ''
Deniz neredeki TsClub da indirim uygunanmıyor ?
ben daha geçtiğimiz cumartesi günü Trabzondaki Ts Club da idim. ürünlerin neredeyse tamamında indirim uygulanıyordu.
188 lira olan eşofmanı 110 aldım hatta.
neredeki TsClubda indirim yok ben onu merak ettim. ilgili yerelere soralım bunu hemen.
2010 - 2011 Şampiyonu Trabzonspor'dur
Gerçek budur. ☆
O-6 YAŞ Ürünlerini zeynep bebe yapıyor.Zeynep bebe mağazalarının içerlerindede Ts clup mağazaları var (İstanbul maltepe ve Ümraniye Çekmeköy)Bu mağazalarda herhangi bir indirim yok.
Burçak geçen gün Ankara da ki TsClup ürünleri satan mağaza ile konuştuk,Cemil de vardı...adam çok dertli vede haklı ! adama indirimli sattırmıyorlar , adam da ''bende gelene satış yapmıyorum'' diyor haklı olarak...çünkü gelen adam 70 YTL ye eşortman takımı alacak eve gidecek internete bi bakacak 40 YTL , sonra mağaza için pek hoş olmayacak ! Ankara da Trabzon etkinliklerinde Trabzondan gelmişler adamın önüne geçip stand açmışlar..bunlar ayıp şeyler,bide adama 6 milyarlık mal sattıktan sonra adamdan önce gidip stand açmışlar . bi de utanmadan malları buradaki mağazadan istemişler ve almışlar...
ben adamdan bi kaç mal alacaktım,alma kardeşim bunları sitede indirimli satıyorlar dedi ! bence bu son derece vahim bi durum...
Vasiyet ; Bordo Mavi mezar taşı ''NUFUS CÜZDANINDA TRABZON YAZIPTA İSTANBUL TAKIMLARINA GÖNÜL VERENLERLE GÖNÜL BAĞIMIZ OLMADIĞI GİBİ AYNI ORTAMDA OLMAKTA RAHATSIZLIK VERİR ''
Burçak geçen gün Ankara da ki TsClup ürünleri satan mağaza ile konuştuk,Cemil de vardı...adam çok dertli vede haklı ! adama indirimli sattırmıyorlar , adam da ''bende gelene satış yapmıyorum'' diyor haklı olarak...çünkü gelen adam 70 YTL ye eşortman takımı alacak eve gidecek internete bi bakacak 40 YTL , sonra mağaza için pek hoş olmayacak ! Ankara da Trabzon etkinliklerinde Trabzondan gelmişler adamın önüne geçip stand açmışlar..bunlar ayıp şeyler,bide adama 6 milyarlık mal sattıktan sonra adamdan önce gidip stand açmışlar . bi de utanmadan malları buradaki mağazadan istemişler ve almışlar...
ben adamdan bi kaç mal alacaktım,alma kardeşim bunları sitede indirimli satıyorlar dedi ! bence bu son derece vahim bi durum...
hocam magazalara bir uygulama yapmak tabiki dogru olur ama bunu kulup nasıl yapcak belirlenen bir pazarlama stratejisi var sonucta sen urununu magazaya satmıssın faturasını bile magaza gosterse kulube yalan yanlıs işler olacak bu bellli onun için ezilen malesef magazalar oluo bu gecici bir surectir stand konusunda katılıorum buyuk yanlıs yapılmıs
İstanbul'un 3 Büyüğü varsa, Türkiyenin Tek Büyüğü Var! T R A B Z O N S P O R
Yorum