Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

TS Club Ürünleri ve Ürün Önerileri

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

İlk olarak Külünkoglu tarafından gönderildi

Iyi de bunun çok daha asil renkli olani(bordo mavi) zaten mevcut...

Bu atkiyi özel kilan "saten" kumasi...

Kendi gözlerinizle görün ellerinizle hissedin ciddi ciddi süper bi atki...

Trabzonspor saten atki : 17,50 ytl

Yorum

Bu atkinin Trabzonspor'a uyarlanmis halini istiyorum. Ts Clup'lari bastirmayin bana, yapin söyle bir atki caninizi kurtarin...

metinabi sen yaptirirsin bunlardan aliriz bizde

ts clubi bulastirma bu ise[img]smileys/smiley2.gif[/img]Edited by: ÖzGüReisEsenLer

Yorum

İlk olarak Tmac61 tarafından gönderildi

Iyi de bunun çok daha asil renkli olani(bordo mavi) zaten mevcut...

Bu atkiyi özel kilan "saten" kumasi...

Kendi gözlerinizle görün ellerinizle hissedin ciddi ciddi süper bi atki...

Trabzonspor saten atki : 17,50 ytl

dizayn ve görünüs olarak su lazio atkisinin ustune bir atki daha mevcut degil..biraz objektif olalim..tscluptaki atkilarin hepsinden mevcut bizde..su gorunuste bi atki yok malesef..

Yorum

su t shirt leri kazaklari adam gibi dizayn edip saatsalar patlama yapar formalar çok güzel dizayn edilmis ben bile daha ii kazak dizayn ederim

bende kalite cep tel kapagi isterim üzerinde trabzonspor ablemleri olsun

Yorum

Ben Ts sisme koltuk almak istedim.ama 100 ytl üzeri idi.Bjk nin ki 35 ytl.Bu durumu düzeltsinler
            ASKIMA ÖRNEK GEREK,YASAMAK GÖRMEK GEREK,BU ÖYLE BIR SEVDAKI,YASARKEN ÖLMEK DEMEK

Yorum

inci boncuk olsun yaf.[img]smileys/smiley17.gif[/img]
              gerçek söylüyorum. hergelen almis olur biseler en azindan bos dönen
              olmaz. ben çok bos döndüm mesela ucuz bise bulma ümidiyle gidip.
              her sey TRABZONUMUZ için....

Yorum

yastik kilifi, yatak örtüsü... çok mu acayip kaçar acaba?
                "ama her şeye rağmen bu yeryüzünde şarkılar söyledik. teşekkürler dünya." kazim koyuncu

Yorum

süper olur abi niye acayip kaçsin.
                  İnsanları işaret ederek suçlarken, diğer 3 parmağınızın sizi gösterdiğini unutmayın.

Yorum

Bence de yani bole kucuk aksesuarlar olmali...tespih olabilir kol saati olabilir bunun gibi
                    warning TRAP-ZONE...

Yorum

Bence anlik ürünler üretmeliler mesela "Senin gücün karanligi yirtacak" yazili t-shirtlerOlimpiyat stadinin omuhtesem görüntüsü gibi gibi gibi

\"Oklarin saplanmasindan korunabilmek için, akli olana düsen sey, Türklerin tuttugu yolu tutmaktir. Derdini dinletebilmek ve Türklerin gönlünü almak için onlarin diliyle konusmaktan baska yol yoktur.\"

Yorum

SÖYLE BIR AMBLEM VE ALTINDA KARADENIZ FIRTINASI YAZAN BIR T-SIRT IÇIN EPEY BIR PARA VERIRDIM

ACELEMIZ YOK BEKLERIZ. 5 YIL BOYUNCA NAYLON OLMAYAN FORMA ALABILMEK IÇIN BEKLEDIGIMIZ GIBI

Yorum

siyah bi tisört üstüne bordo mavi renklerle senin gücün karanligi yirtacak yazilacak. her gün o tisörtü giymessem adam degilim. yapamayacaklarsa kendim bastircam bi kaç tane...
                          Hadi eyvallah..

Yorum

Büro malzemelerine agirlik verilmeli bence. Isyerinde masamizin , etejerimizin üzerine koymak için nebileyim kalemlik, resim çerçevesi, bordomavi postit, mause ped, masa takvimi, ajanda vs....
                            "Şehitler Unutulursa ölür"
                            Unutma-Unutturma

Yorum

bilgisayar örtüsü de olabilir söyle ince bi malzemesi var.ucuza mal edilebilir. ii paraya da satilabilir kasa ve monitör için. hem bilgisayarlari koruruz hemde takimimiza destek oluruz. yoksa ben üstünde reklam olan örtüleri kullanmak istemiyorum...
                              Hadi eyvallah..

Yorum

mousepad
                                At hirsizi

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X