Aynen çok başarılı olmuş.
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
TS Club Ürünleri ve Ürün Önerileri
Daraltma
X
-
Bana Yine Turuncu,Gri Gibi Bişiyler Yapacaklar Gibi Geliyor Vallahi,Birde Sorum Var,Formalara İstanbul'dan Haziran Veya Temmuz Aylarında Ulaşabilirmiyim Acaba,Çünkü O Aylarda İstanbul'da Olacağımİlk olarak Mehmet Said Çelik tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleAli fuat abi..
Beyaz forma yine var
Buz mavisi o zaman rüya.. O rüyaysa yeni sürpriz renk ne
?
Yorum
-
İnsan anatomisini biliyorum lakin insan olarak değil bir yeniden yaratılmış kahraman olarak bakınİlk olarak Sefa tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleÇalışma güzel olmuş.. Yalnız biraz daha oynaman gerek sanırım zira fotoğraftaki el Şenol Hoca'nın kafası kadar neredeyse.. Kafa biraz küçük kalmış gibi..
Bu arada insanın avucu kafası kadardır. Yani ellerimizin ölçüsü yüzümüzle aynıdır : bkz. altın oran. Kafa büyük olmuş derseniz biraz küçültülebilir lakin kafamız da göğüsümüzden biraz küçüktür
En son OnurKul tarafından düzenlendi; 10.05.2011, 22:29.Tarihe Not: Trabzonspor 2010-2011 sezonunda sadece 2 kez yenildi ve ligin en az gol yiyen takımı oldu.
Yorum
-
Evet Gerçekten Formalar Çok Dayanıksız 2008-2009'daki Mavi Formayı Almıştım Birkaç Ayda Arma Gitti Yapıştırma Olması Çok Saçma Kuzenim Galatasaraylı,Gs Store'den Forma Almış Baktım Gerçekten Bizim Formalardan Kat Kat İyi Arma Yapıştırma Olmamalı Ayrıca Ben Arkadaki Reklamdan İsterim Ama Bizimkiler Formaya Reklamı Koymamış Gs'nin Formasında Herşey Dikilirken Eklenmiş Türk Telekom Yazısı,Ülker Yazısı,Arma,Adidas Amblemi Herşey Daha Kaliteli Ya Nike Bu İşi Bilmiyor Ya Da Bize Arsenal,Barcelona Gibi Kulüplere Gösterdiği Özeni Göstermiyor(Formada)İlk olarak Recep Alkan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBugun gri swet almak istedim olmadi, oturdum bu sikayet mailini yazdim.
Merhaba, ismim Recep ALKAN. Balıkesirde yaşıyorum. Nerede ise 3 aydır bir polar almayı beceremedim siteden. Karşıma hep aynı hatalar çıkıyor, 1) Alış verişi tamamlayacağım sırada kartımdan yapılan işlem onaylanmıyor, 2) Sitede alacağım ürünün bedeni bulunmuyor. Bu nasıl iş anlamıyorum. Hafta sonu Buca maçına gideceğim, sırf bunun için Gri üretimimiz olan polardan bir tane almak istedim. Fakat gel gör ki sadece M beden var. Aradım derdimi anlattım, kontrol edip eklemek yerine stoklarımızda kalmamış dendi. Lütfen bize açık olun, eğer ürettiklerinizi satmak istemiyorsanız söyleyin bizde uğraşmayalım. Yaz gelir tişört bekleriz, atkı bere çıkar, kış gelir atkı bekleriz, Kazım Koyuncu Tişörtleri çıkar, 2 senedir almış olduğum tüm formaların üzerinde ki armalarımız ve bayrağımız söküldü. Formayı giymeye korkuyorum. Buyrun hafta sonu bir formamı çerçevelettirip evimin duvarına asacağım. MAdem giyemeyeceğim forma almamın ne önemi var ? Hepimiz Trabzonsporluyuz, inanın birçok arkadaşımız beğenmediği ürünleri sırf takıma katkı olsun diye sizden alıyor. Korsan ürünler lisanslı ürünlerden daha dikkat çekiyor. Herkes birşeyler çıkarın alalım diye beklerken, TSClupların içinde alacak malzeme bulamıyoruz. Bilmiyorum hiç deplasman maçlarına gidiyor musunuz ama, ben senede en az 6-7 maça giderim, gördüğüm şu ki tüm korsancıların cirosu TSCluplardan fazla. Artık şikayet maili yazmaktan, hemen arkadan birisinin beni arayıp a nasıl oluyor böyle şey demesinden bıktım. Lütfen bu işi profesyonellere yönlendirin. Parasını verip takımımıza destek olamıyoruz, üzülüyoruz, kahroluyoruz. Unutmayın Trabzonspor'un asıl dinamiği Trabzon dışında.... Saygılar, Recep ALKAN tel nosu.
Sent from my iPhone using Tapatalk
Yorum
-
yaklaşık bir hafta kadar önce annemle babam Trabzon'a gitmişti. banada ne istiyosun Trabzon'dan dediler. bende tabikide lisanslı bi ürün alın dedim.
bordo forma istedim hatta. neyse annemler bakmış polar almaya karar vermişler sağolsunlar.
getirdiler geçen gün aldım poları inanın hayalkırıklığına uğradım.
tabiki annem babam aldığı için çok değerli, ama bi ürün bu kadarmı kötü olabilir. ya pijama olarak bile giyilmez.
hiç bu kadar kötü bir ürün almamıştım bu zamana kadar. annemlere belli etmemeye çalıştım ama çok kalitesiz bir üründü.
65 liraya almışlar bide.
bu kadar büyük bi takımın ürünleri böylesine kötü olmamalı bence.
napcam şimdi o poları, geri götürme imkanımda yok. hatıra olarak kalıcak bana hiç giymeden...Herkes sever Biz ÖLÜRÜZ...
TRABZONSPOR
Yorum
-
Yarın alacağım bir tane bordo ben deİlk olarak Melek tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülefacebook da bu conversin resmini gördüğümde de çok beğenmiştim,keşkee yapılsa ama nerdee..bende bordo convers mavi bağcık kullananlardanım
Yorum
-

Adamlar cd, taşınabilir hard-disk yapıyorlar, ürün yelpazesi çok önemli.
Yorum
-
YENİ SEZON FORMALARI MERAK EDİLİYOR
Trabzonspor’da gelecek sezon için Nike firması tarafından tasarlanan yeni sezon formaları merakla bekleniyor. Formaların ilk baskılarını gören yöneticilerin oldukça beğendiği öğrenilirken, özellikle klasik çubuklu formanın çok beğenildiği belirtildi. Yönetimin forma tanıtımını 1 – 2 hafta içerisinde yapması bekleniyor.
YUNUS EMRE SEL - TRABZON / DHAŞenol Güneş: “...Ama unutulmasın ki, adalet zengin bir hazinedir, günü gelince herkese lazım olur”
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

Yorum