Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

TS Club Ürünleri ve Ürün Önerileri

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Şu siyah sweati koymayın ağlayasım geliyor valla.

Yorum

• İlk olarak kivancpehlivan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

bu ürünü ben de aldım çok şık cidden tek sorunu cebine bir şey koyulduğunda cep alttan sarkıyor
      Aynen...
      Milli Takımım TRABZONSPOR
      Al aşaa, vur yukari, Dik Oyna!!!
      Helalin adı kaldı, onu gören yok.
      Haram kapışıldı, hâlâ doyan yok. Yusuf Has Hacip

Yorum

• İlk olarak Sibel tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Şu siyah sweati koymayın ağlayasım geliyor valla.
        niyeki sweati begenmiyormusun?
        ...imza...

Yorum

• İlk olarak Salpazarli tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          niyeki sweati begenmiyormusun?
          Ahh ahh çok beğendim. Ama bana göre bedeni yok da ondanÇocuk bedenleri de çok küçük. Yani onu giyebilmek için ya kilo alacağım ya da ömür boyu uzaktan bakacağım

Yorum

• Merkez şubemiz neden taşınıyor ? Bilgisi olan var mı ?
            "Bize Heryer Trabzon.."

Yorum

• Muhtemelen yenileme çalışması falan yapacaklardır.

Yorum

• 6 yaşındaki bir insana Bordo Mavi giydiremeyecekmiyim ben TsClup tan.
                Mağazalara gitme imkanımız olsa belki bişiler buluruz ama internetten bakıyorum yok,5 yaş var devamı yok.Asıl bu yaşlar önemli bebeleri TS li yapmak adına ama önemsenmiyor demekki.
                Şike yapanın,şikecileri kollayanın,şikeye şike diyemeyenlerin Allah bin türlü belasını versin inşallah.

Yorum

• Malesef herkesi düşünmüyorlar. Belki haklı belki haksız olarak...

Yorum

Malesef herkesi düşünmüyorlar. Belki haklı belki haksız olarak...
                    Çok sürüm olmaz diye düşünüp haklıyız diyebilirler,e o zaman da dünyalar kadar yaptırmayın azar azar yaptırın bittikçe ekleyin ki ürünün fiyatı ve kalitesi az çok hitap ederse ben gibi orta sınıfa elde kalan ürün olmaz diye düşünüyorum.

Zaten ben umudu kestim Sibel, bordo mavi ip alacağım hanım hırka-kazak bişiler örsün de evde bordo mavi olmayan kalmasın
                    Şike yapanın,şikecileri kollayanın,şikeye şike diyemeyenlerin Allah bin türlü belasını versin inşallah.

Yorum

• İlk olarak Ertan 51 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Çok sürüm olmaz diye düşünüp haklıyız diyebilirler,e o zaman da dünyalar kadar yaptırmayın azar azar yaptırın bittikçe ekleyin ki ürünün fiyatı ve kalitesi az çok hitap ederse ben gibi orta sınıfa elde kalan ürün olmaz diye düşünüyorum.

Zaten ben umudu kestim Sibel, bordo mavi ip alacağım hanım hırka-kazak bişiler örsün de evde bordo mavi olmayan kalmasın
                      Abi benim TS Club dibimde de ben alabiliyor muyum sanki?
                      Malesef beden yok. Hep erkekler için ürünler var. Onların alternatif bayan bedenlerini çıkarsalar ne olur sanki? İlla onların içine girmek için 60-70 kilo mu olmamız gerekiyor bilemiyorum. Bayan ürünü desen yok. Çocuk bedeni bakıyorsun onlar da çok ufak. Ben ve benim gibiler de anca arada kaynayıp gider işte.

Yorum

Abi benim TS Club dibimde de ben alabiliyor muyum sanki?
                        Malesef beden yok. Hep erkekler için ürünler var. Onların alternatif bayan bedenlerini çıkarsalar ne olur sanki? İlla onların içine girmek için 60-70 kilo mu olmamız gerekiyor bilemiyorum. Bayan ürünü desen yok. Çocuk bedeni bakıyorsun onlar da çok ufak. Ben ve benim gibiler de anca arada kaynayıp gider işte.
                        aabooo Sibel benden daha dertliymiş
                        anlıyorum gardaşım anlıyorum,
                        çok kızıyorum ayrıca takımım para kazanamıyor diye de üzülüyorum.

Yorum

• Karşıyaka Storenin bizden daha çok çeşitliliği var ayrıca fiyatlar çok uçuk.

Bir tane yün atkı 54 TL olur mu.
                          Lig Tv'de diğer maçların beleş izlendiği tek şehir. Trabzon!

Yorum

• İlk olarak Koray tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Karşıyaka Storenin bizden daha çok çeşitliliği var ayrıca fiyatlar çok uçuk.

Bir tane yün atkı 54 TL olur mu.
                            Onu dokuyan çocuk kör olmuş..

Yorum

• Millet İnternette 500 Liraya 61 61'li hat satıyor.

Ulan bari bunun ticaretini siz yapın anasını satayım. Al 250'ye iletişim şirketinden sat 500'e.

Alan senden alsın.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                              Yükleniyor...
                              X
                              WhatsApp Resmi İletişim