İlk olarak Sacit Ayaz tarafından gönderildi
Gönderiyi görüntüle
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
TS Club Ürünleri ve Ürün Önerileri
Daraltma
X
-
İlk olarak m@rdi tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
Ürünün tasarımına kanıp "budur, sonunda" demiştim. Yakınen görüp kumaşınının nasıl birşey olduğunu anlayınca yine ofsayta düştüğümüzü anladım. Kiminde tasarım var kumaş yok, kiminde kumaş var tasarım yok. Kaliteli tasrım ve kaliteli kumaşın tez vakit aynı üründe kesişebilmesi ümidiyle yeni ürünleri dört gözle beklemeye devam ediyoruz.
Yorum
-
İlk olarak Sibel tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBu arada bordo mavi puflar özel mi çıktı,diğer kulüplerin de var mı yoksa?''...En neşeli, en hüzünlü, en duyarlı, en vurdumduymaz, en hızlı, en ağır, en çabuk, en acelesiz yanımızdır Trabzonspor. Bu sene olmadı bir dahaki sene kesin şampiyonuz. Ben göremem ama...''Kazım Koyuncu
Yorum
-
İlk olarak Mert67 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleDiğer kulüplerinde var.
Yorum
-
İlk olarak calypso tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleNEDEN HALA ŞAMPİYONLAR LİGİ ÜRÜNLERİ YOK??
Cikar yakinda.İstanbul Saltanatını 7 kez yıktık, yine yıkacağız, Bordo kanımızla Mavi göklere Şampiyon TRABZONSPOR yazdıracağız...
Yorum
-
Bu ürünü almanın hayalini kuruyordum ki; gittim yakından gördüm ve geri döndüm.
Bir daha da kimse yok "Ts Club bu sene değişecek, yenilikler getireceğiz, Trabzonspor'a yakıştığı gibi olacak" hikayeleriyle gelmezse güzel olacak.
Şunu da ekleyeyim: Fotoğraflar kaliteli olsun, ürünler güzel görünsün dedik yanlış anlaşıldı galiba. Kötü ürün yapın fotoğrafları güzel olsun bizi kandırın demedik ya ..En son Mirva tarafından düzenlendi; 14.09.2011, 13:08.# 10 Umut Bulut !
Yorum
-
İlk olarak Ilelioglu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleCikar yakinda.
CL'e maçları bittikten sonra mı ?
Her konuya geç kalıyoruz arkadaş...
Bu arada, hani TSClup sitesi yenilenecekti ?
Hani yüzü farklı olacaktı ?
Hey gidi hey...
Yorum
-
- O kadar çok saçma sapan ürün varki vallahi armamız olmasa yolda bulsam giymem...Trabzonspor demek inancın zaferi demektir ''Ben Trabzonspor'un kaptanıyım, başka bir kaptanın arkasından, başka bir takımın formasıyla sahaya çıkmam'' Dozer CEMİL Hopa & Beşikdüzü & ŞahmelikTrabzonspor √ Trabzonspor √ Trabzonspor !....................................................................................................TERTEMİZ82
Yorum
-
İlk olarak Sacit Ayaz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleTrabzon'da maraş caddesinde ki TS Club da çalışan elemanlar insana saygı göstermeyi öğrensinler.
yaptıkları işi çok profesyonel yapıyormuş gibi davranıyorlar bu da yetmiyor hava atıyorlar..
amatörden de daha aşağıda olduklarını bilmiyorlar galiba..
Bir formanin S bedeni yoktu, bende denemek istedim. Icerden biryerden S olanindan getirdi bir tane eleman, denedim baktim ettim sonra vazgectim baska bir tane aldim geldim kasaya.Oda ne eleman bana cok bozuldu..Yok efendim niye yeni gelen siparisleri ona actirmisim (paket halindeler ya)...Dedim "zaten acilmayacakti mi, ne fark eder ki?"...Yok böyle karisiklik oluyormus...
Ama en son aldigimda ki elemanlar cok iyi davrandilar. Bu sene gitmedigim icin simdi nasil bilemiyorum, artik seneye bakacagiz.İstanbul Saltanatını 7 kez yıktık, yine yıkacağız, Bordo kanımızla Mavi göklere Şampiyon TRABZONSPOR yazdıracağız...
Yorum
-
İlk olarak SEDAT tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle- O kadar çok saçma sapan ürün varki vallahi armamız olmasa yolda bulsam giymem...
Aslinda TS Clublarda sadece Arma satsalar nasil olur? Aliriz birkac tane istedigimiz ürünün üstüne dikeriz..İstanbul Saltanatını 7 kez yıktık, yine yıkacağız, Bordo kanımızla Mavi göklere Şampiyon TRABZONSPOR yazdıracağız...
Yorum
-
İlk olarak SEDAT tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle- O kadar çok saçma sapan ürün varki vallahi armamız olmasa yolda bulsam giymem...Ofli - mucahiderdogan
Yorum
-
Ben beğenmedim ürünü. Kolpaya tabi karşıyız ama daha iyileri de mevcut.BordoMavi.Net
Forum Kurallarına uymayan mesajları lütfen http://forum.bordomavi.net/images/buttons/report.gif butonunu kullanarak raporlayalım
Yorum
-
Diğer başlığa yazsam, kimse okumayacak. Herkes heyecanlı.
Nasıl koyduk la Inter'e!!!!'' Trabzonspor'u tutmak sadece o yörenin çocuğu olmakla acıklanabilecek milliyetçi bir davranıs degildir.Benim için Trabzonspor, en güçlülere karşı koyan ve herkesi yenen bir hayali kahramandı. Öyle bir kahramandı ki statükoyu bile devirmisti. ''
Kazım Koyuncu
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum