Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

TS Club Ürünleri ve Ürün Önerileri

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Bayrakla makinaya atmışlar resmen rengi çıkmış

"...Gelen Karadeniz'den Dalga Dalga Fırtına..."

Yorum

• Harbiden yuh olsun ya uğraşılsa bu kadar kötü ürünler yapılamaz
      Mavi ev tüplerinin üstüne bordo şeritlerin çekildiği yerdir burası.

Yorum

• İlk olarak dağlıca61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Trabzonspor‘umuzun ts club mağazalarında klasik bordo-mavi çubuklu sol üst köşesinde veya ortasında ts amblemi olan büyük boy bayraklarından bulamadım,bu konuyu bir eksiklik olarak değerlendirerek kulüpten yetkilileri telefonla aradım, bu formatta bayrak olmadığını,talep doğrultusunda bayrak çeşitlerinin artacağını söylediler ama bayrak konusunda halen bir değişiklik yok, 1970-1980 li yılların klasik ts bayraklarını görmek ve almak istiyorum.Ts club yetkilileri lütfen konuyu değerlendirin,bayrak satışlarında bir patlama yaşansın.
        Yıllardır bu klasik modelden üretilmeyen Ts Club mağazalarından bende bayrak almamaya kararlıyım, farkındamısınız maçlarımızda büyük bayraklarımız tribünlerde hiç yok, çünkü satılan bayrakların albenisi yok ve kalitesiz, biz kaliteli tekstil malzemesi kullanılan klasik model bayrak istiyoruz.
        En son dağlıca61 tarafından düzenlendi; 06.03.2015, 00:42.

Yorum

• TS Club Kapatılsın diyenler
          Bordo Mavi bayrağım kanatlansın sonsuza.
          Genç, yaşlı, erkek, kadın; verdik omuz omuza.

Yorum

• İlk olarak Fatih ÇELİK tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Bayrakla makinaya atmışlar resmen rengi çıkmış

http://new.trabzonspor.com.tr/Urunle..._MjMzNw==.aspx
            Bir saniye site hacklenmiş.Birileri yönetimi uyarsın bu ürün virüs.Evet evet resmen virüs hackerlar eklemiş.

edit:Yok artık ürün stoklarda kalmamış.Biri hayrına hepsini alıp yakmış olabilir

edit-2:Yönetime mail attım çok iyi bir ürün stoklara ne zaman gelir diye bakalım ne gelecek cevap
            En son Uğur Ö. tarafından düzenlendi; 06.03.2015, 02:39.
            Elektrikte Edison,futbolda Trabzon,Araplarda petrol ,Trabzon'da Futbol...

Yorum

• ben halen lafımdayım..
              bu işi stat önlerinde tezgah açıp ekmek parası için sahte çakma ürün satan ama işine saygı duyan ve güzel çakma ürünler tasarlayan kişileri işin başına getirmeliler.
              en azından verilen olanaklarla çok çok daha güzel ürünler piyasaya sürerler.
              2010 - 2011 Şampiyonu Trabzonspor'dur
              Gerçek budur. ☆

Yorum

• bence birileri yönetimle ciddi ciddi konuşmalı. her sene onlarca çeşit üretiyorlar kimse almıyor. hem kumaş israfı hem maliyet yazık günah.

adam gibi bişeyler üreteceklerse üretsinler üretmeyeceklerse kapatalım gitsin hiç değilse sinirimiz bozulup bizimle dalga geçildiği hissiyatına kapılmayız.

neye göre nasıl belirliyorlar yeni üretilecek bir ürünü aklım almıyor. Onur t-shirtlerini hala unutamadım.

İmrenerek bakıyorum diğer takım ürünlerine. bjk, gs, fb olsun hepsinin günlük hayatta rahatça giyebilecekleri ürünleri var. misal bizim şirkette fenerium markalı gömlek giyen müdürler var. helal olsun adamlara iyi pazarlıyorlar, doğru yol izliyorlar. bjk keza, bayılıyorum ürünlerine. harika polarları var. harika t-shirtleri var. keza gs nike ile öyle bir anlaşma yapmış ki harika ötesi ürünler üretiyor nike onlara. nasıl imreniyorum anlatamam. biz ise her sene geri gidiyoruz. bu sene idman kitlerinin satılmaması tam bir fiyasko.

bizimkilere bakıyorum değil günlük hayatta yatarken bile giyinmeyecek saçmalıkta dev gibi Trabzonspor amblemli, 61 ler 1461 1967 ler gözümüze sokulmuş, renk uyumu desen yok. kumaş kalitesi yerlerde. bana göre tsclup çalışanları aldıkları parayıda haketmiyor. versinler paraysını Nike'a yaptırsınlar ürünleri. hiç değilse tasarım açısından insan gibi şeyler alırız. hesapta akıllarınca fenere laf sokacaklar ürün kalitesizliği o kadar belirgin ki adamları ezelim derken bize tahta bezi giyiyosunuz diye sakız oluyoruz.

Forma koleksiyonu yapıyorum. her sene bir kaç forma alıyorum, bunların yanında nike'ın ürettiği ürünlerden alıyorum ama bugüne kadar hiç bir şekilde tsclup ürününe para verip almadım. ben taraftarlılığımı yapıyorum aynı şeyi yönetimden de bekliyorum hakkım olarak. 30 yaşındaki adama maymun maymun şeyler kakalıyorlar ayıptır.

birde belirtmek isterim. burada arkadaşlar yönetime atıp tutarken kendilerine de bakmalı. her sene kulube ne kadar katkı sağlıyoruz? ne kadar forma alıyoruz? biz taraftarlılığımızı yapıyormuyuz?

bir şey talep etmek için önce talep hakkımız olmalı. kulube hiç katkı sağlamayıp atıp tutmakda taraftarlılık değil.

Yorum

• ?????

Yorum

• TS Club Ürünleri ve Ürün Önerileri

İlk olarak Fatih ÇELİK tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Bayrakla makinaya atmışlar resmen rengi çıkmış

http://new.trabzonspor.com.tr/Urunle..._MjMzNw==.aspx
                    Ürünün stoklarda kalmamış olması ironik galiba

Yorum

• yahu yok mu orjinal bi slogan? bu kadar mı beceriksiz bu arkadaşlar? arkadaki baskı da "süper!" naylon gibi..
                      ▂▃▅▇█▓▒░NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE! Gazi M.Kemal ATATÜRK░▒▓█▇▅▃▂

Ayinesi İŞTİR Kişinin Lafa ( Demogojiye, Propagandaya, Dedikoduya ) Bakılmaz !

Yorum

• İlk olarak calypso tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

yahu yok mu orjinal bi slogan? bu kadar mı beceriksiz bu arkadaşlar? arkadaki baskı da "süper!" naylon gibi..
                        Orjinal slogan olsa nolcak şu ürünlerin rezilliğine baksana
                        Mavi ev tüplerinin üstüne bordo şeritlerin çekildiği yerdir burası.

Yorum

• İnternetten baktım hiçbir şey beğenemedim. Bi tane polar vardı giyilebilecek, o da geçen seneninmiş, dükkanda yoktu. Gideyim dükkanda belki bi şeye rastlar beğenirim dedim, yok yine olmadı. 80 liraya kazağımsı bir şey aldım sırf katkı olsun filan diye ama onu giyip insan içine çıkılmaz, öyle böyle çirkin bir şey değil. Çok pişmanım.

Önüne saçma sapan yazı koymadan, orasına burasına 1967 61 trabzon vs yazmadan rahat edemiyorlar. Bu kadar kötü tasarımları pazarda bile bulamazsın.
                          yattara tribününde maç izlemiş çocuk

Yorum

• "Asla yalnız değilsin?" mi?

Bırak ya

Yorum

• Fuat Sakanın marşında varya
                              Hayde hayde Trabzon
                              Rakiplerin eğilsin
                              Yürü yolundan dönme
                              Asla yalnız değilsin
                              Bordo Mavi bayrağım kanatlansın sonsuza.
                              Genç, yaşlı, erkek, kadın; verdik omuz omuza.

Yorum

• İşportacı alert

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X