Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

TS Club Ürünleri ve Ürün Önerileri

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• bence son yapılan hamlelerle ürün gamı çok genişledi, ayrıca burada ne önerdiysek ürün olarak karşımıza çıkıyor...helal olsun diyorum..
    en son trabzondaki ts club'ı gezdiğimde bazı ürünleri satış görevlilerinin üzerinde gördüm ve acaip hoşuma gitti...bayanların üzerindeki t-shirt'lerden birini eşime hediye aldım...hatta erkek çalışanlardan biri kendi üzerlerinden bakarak en az 10 kişinin böyle alışveriş yaptığını söyledi...
    ayakkabıda ise yapılan ayakkabılar rengi bordo mavi olduğu için bence sadece spor yaparken giyilebilir o kadar da kaliteli gelmedi açıkçası ...komiğime giden mağazaya gelen müşterilerden birisi illada oğluna 46 numara ayakkabı almak istedi, satış görevlisi her ne kadar "beyefendi 45'den sonra kalıp yokmuş, son numara bu " dese de adamcağız tatmin olmadı..belki de fabrikayı aramıştır

Yorum

• pc.de tişört tasarımı nasıl yapılır

İlk olarak Nytre tarafından gönderildi
      kendince tişört tasarımı yapan arkadaslar var mı acaba?
      böyle bir çalışma yapan var mı
      ''Ben kulüp tutmam, çocuk... Çünkü hepsi benimdir. Hem; sivil veya asker toplumun tamamına hizmet veya kumanda edenler bir kulübü tutsalar bile -görev sırasında- bunu açıklamazlarsa isabet ederler. Aksi halde, otoriteleri sarsılır ve tartışılır. Tefrika (ayrımcılık, nifak) yaratmış olurlar. O nedenle dikkatli olmalarını tavsiye ederim." Mustafa Kemal Atatürk (2 Aralık 1933)

feneri "ampül" aydınlatır ancak "güneş" kendiliğinden ışık verir !

Yorum

• t-shirt yok ama pantolon isteyen varsa olabilir.

Yorum

• İlk olarak poseidon_61 tarafından gönderildi
          Güzel ayakkabılar veya pantalonlar yapılabilir
          bencede.ayrıca günlük dışarda giyilebilen kıyafet yapabilirler ama amblemi bütün eşya kaplamak zorunda değil yani koskocaman olmaz zorunda değil olunca kötü oluyo zaten ancak maçlarda giyilir!!ts amblemi küçük olabilir normal markalar gibi hem daha karizma dururama gerekli önem verilmiyo ts clup a.o yüzden yapamaz bunlar..
          Senin Için Kan Akitmak Gerekirse TRABZONUM Dünyanin Atar Damarini Keserim,Yok Olmaz Senin Kanin Olacak Dersen Ben Seni Toprakta Da Severim...

Yorum

• fenerium mağazasına gidip baksınlar taraftar ürünü nasıl olur diye.çok fazla uzatmaya gerek yok.her yeni ürün eskisini aratıyor.

Yorum

• neden kazım koyuncu baskılı TS ürünleri fikrine yanaşılmıyor...bu mudur yani!!??
              bu konu gündemin ilk sıralarına yükselmeli bence...küçük bi başlıkta,üç beş kişi yazıyor hepsi bu..olmaz ama:-(!!!????????????
              sevinelim diye sevmedik!!forza bordo mavi!!

Yorum

• İlk olarak lazanist tarafından gönderildi
                fenerium mağazasına gidip baksınlar taraftar ürünü nasıl olur diye.çok fazla uzatmaya gerek yok.her yeni ürün eskisini aratıyor.
                Bence oraya gitmesinler. Ayrıca bazı ürünleri oldukça güzel. Asıl problem üretilen ürünlere talebin olmaması.
                HAYDE HAYDE.ISTANBULU BIRDAHA GETIR DIZE TRABZON.EZE EZE KUPA KARADENIZE TRABZON HAYDE HAYDE VUR HAYDE TRABZON

Yorum

• güzel ürün üretirsen herkes alır.. ama uyduruk ürünler üretirsen kimse almaz..
                  ayrıca bir tişörtün fiyatının 31 ytl olması ne kadar mantıklı bilmiyorum...
                  ''Ben kulüp tutmam, çocuk... Çünkü hepsi benimdir. Hem; sivil veya asker toplumun tamamına hizmet veya kumanda edenler bir kulübü tutsalar bile -görev sırasında- bunu açıklamazlarsa isabet ederler. Aksi halde, otoriteleri sarsılır ve tartışılır. Tefrika (ayrımcılık, nifak) yaratmış olurlar. O nedenle dikkatli olmalarını tavsiye ederim." Mustafa Kemal Atatürk (2 Aralık 1933)

Yorum

• bere ve şapka kalitesini ve tasarımını kaliteli yaparlarsa çok kazanırız..
                    hem de şık birer şapkamız beremiz olur
                    ayrıca prestijli kalem, kravat iğnesi, kravat gibi hediyelik olabilecek şeyler de satılabilir...
                    "Trabzonspor bir çember gibi,
                    her noktasında başlayan ama asla bitmeyen..."
                    - Dik oynahttps://twitter.com/HalitOF

Yorum

• Bence ürünlerde kalite genel anlamda düşük ama bence en cok önem verilmesi gereken Tişört yapımı muhakkak kalite gerekli bunda cünkü forma herzman giyilemesede tişörtler günlük hayatın ayrlmaz bir parçası bunun için modaya da uygun bakıldığın da vay be dizayna bak denilecek birseyler yapılmalı. olmadı zaten calısmalara basladı tişört dizaynı hakkında ben yollucam desenleri bakarsınız begenirler bir tanesini basarlar
                      Her Asker Kısa Dönem olamaz :)

Yorum

• heps, güzel fikirler
                        BMN TRABZON

Yorum

• kendince bir çalışma yapan var mı

Yorum

• Trabzonsporlu olmak...
                            Zor ama güzel be kardeşim!

Yorum

• başka tasarımlarınız varsa paylaşabilir misniz?

Yorum

• Güneş gözlüğü yapsınlar

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X