Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

TS Club Ürünleri ve Ürün Önerileri

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Karadeniz'i simgeleyen koyu yeşil rengi de ürünlerde ön plana çıkarılabilir. Bir fikir...

Yorum

• Düşündüm de yeşil o kadar iyi bir fikir değil. Ama Türkiye'de pek az takımda bulunan bordo rengimiz gerçek tonuyla ön plana alınabilir. Bu tekstil ürünleri için tabii ki. Bir de armayı biraz daha önemseseler iyi olacak. Karadeniz Kaplanları sloganı da kullanılabilir. Tabii bu dediklerimizi duyan bir yöneticimiz varsa. Umarım vardır...

Yorum

• TAÇ Markası bizim logomuzla nadir olarak kaliteli ürünler çıkaran düzgün markalardan bir tanesiydi.Geçmiş yönetim zannedersem onlarlada sözleşme yenilememiş.Artık Taç bize ürün yapmıyor.
        En son LazAnisT tarafından düzenlendi; 11.03.2008, 14:36.

Yorum

• Ts Cluplarda % 20- 30 ve 50 ye varan indirimler var.. sezonu yenileyeceklermişmiş güzel şeyler gelcekmişmiş..

Yorum

• ts clublarda su anda ılgı goren hıcbır sey yok bence tarftarın ılgısını cekecek bıseyler uretılmesı lazım

Yorum

• İlk olarak Serap tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Ts Cluplarda % 20- 30 ve 50 ye varan indirimler var.. sezonu yenileyeceklermişmiş güzel şeyler gelcekmişmiş..
              3 ay sonra yenileri gelecekmiş değil mi?
              Ünal İhtiyaroğlu

Yorum

• İlk olarak BMN-ÜNAL tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                3 ay sonra yenileri gelecekmiş değil mi?
                şaşırmam hani..

Yorum

• erkekler için giyecek dogru dürüst bi şey yok bayanlar için hiç bi şey yok...
                  TRABZONSPOR

Yorum

• formalar ucuzladıı yuppiiiiiiii
                    Trabzonspor, Ona Hayat Verenlerin Hayatıdır.

Yorum

• süper yaaa formalar çok ucuzladı.....bu sene bir tane parçalı almıştım...şimdi bir tanede beyaz alıyorum....

Yorum

• Ucuzladı da 2006-2007 sezonu bordo forma ve bazıları Ts club web sitesinden kaldırılmış..
                        Stoklarda kalmadı mı acaba ?
                        Ünal İhtiyaroğlu

Yorum

• fiyatlar cok iyi olmus yaa
                          İstanbul'un 3 Büyüğü varsa, Türkiyenin Tek Büyüğü Var! T R A B Z O N S P O R

Yorum

• İlk olarak BMN-ÜNAL tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Ucuzladı da 2006-2007 sezonu bordo forma ve bazıları Ts club web sitesinden kaldırılmış..
                            Stoklarda kalmadı mı acaba ?
                            bence vardır belki cluplarda bulabilirsin...
                            En son Murat' tarafından düzenlendi; 11.03.2008, 16:26.

Yorum

• ya yeni formalardan alan var mı xxl'ıı nasıl geniş mi rahat mı ???
                              Trabzonspor, Ona Hayat Verenlerin Hayatıdır.

Yorum

• İlk olarak 61Emirhan61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                ya yeni formalardan alan var mı xxl'ıı nasıl geniş mi rahat mı ???
                                Ben de M'yi sorayım İzmir de Ts club olmadığı için denemek gibi lüksümüz olmuyor.
                                Stok durumu için Trabzon u aramam lazım..
                                Ünal İhtiyaroğlu

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X