Arkadaşlar benim kafama bir şey takıldı.bu t-shirt lerin farklı türlerini de yapsalar olmaz mı?Mesela Trabzonlu olmayıpta Trabzonspor u tutanlar için : where are you from? I'm from BlackSea gibi bir şey de olsa olmaz mı acaba?
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
TS Club Ürünleri ve Ürün Önerileri
Daraltma
X
-
Merhaba ,
Dün Sahrayicedit deki Ts Club a uğradım ve küçük çaplı bir alışveriş yaptım . Umarım gördüğüm eksiklikler ve aksaklılıklar yeni açılmış bir mağaza olduğu içindir .
Öncelikle çalışan personellerin forma giymeleri çok hoş olmuş ancak ben bir müşterinin kapıdan alınarak çıkana kadar bir personelin nezaretine verilmesini karşıyım . Kişi rahat alışveriş yapmalı . Personel kişinin ulaşabilceği kadar uzakta olmalı .
Mağazanın içinde sesli veya görsel , Trabzonspor ' u , Tarihini anımsatacak herhangi bir sistem yok veya ben fark edemedim . Oysa büyük birkaç LCD de eski maçlar gösterilebilir , 41.Yıl Cd çalınıp insanların ruhu okşana bilir .
Anahtarlık ve benzeri insanların uzun süre düşünmeden alabileceği ürünlerin kasaya yakın tutulmasıda hoş olmuş .
Bir nedenden ötürü b.as store ye gitmek zorunda kaldım . İnsanların günlük hayattada giyebileceği çok güzel ürünler tasarlamışlar . İnş en kısa zamanda bizde bu tür ürünler üretebiliriz .
Nike şort lig bitti ama hala Ts Club larda yok !
Poşetler inanılmaz kötü . Aldığınız ürün boyutunda poşet bulunmuyor . Ya devasa yada çok küçükler . Eliniz değdiği yerde renkler değişiyor .
Bayanlar veya Erkekler için bir kolye veya bileklik gibi ürenlerde göremedim . Ürün yelpazesi çok dar .
Şimdilik bu kadar ...
Sayg ,
Yorum
-
Bugün Nike mağazasında(Carousel) gördüm bunlardan.Fiyatlarıda o kadar abartıldığı gibi değil.Sadece 44 TL.Barçanında vardı buna benzer aynı fiyata.İlk olarak krdnz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
Nike gibi bir sponsorumuz varken böyle ürünler beklemek hakkımız.En son krdnz tarafından düzenlendi; 08.06.2009, 00:49.*
*
Şampiyonluklarımız:1.1975-76, 2.1976-77, 3.1978-79, 4.1979-80, 5.1980-81,6.1983-84,6+1.2010-11
Yorum
-
formalar ne zaman çıkıyor?İlk olarak Tsclub istanbul tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleMerhabalar Haziran 28 Tarihinde Bir Çok Yeni Ürün Tüm Mağazalarımızda Satışa Sunulacaktır. Ayrıca İstek Dilek Ve Önerilerinizi Belirtirseniz Değerlendirilecektir.
İlgi Ve Alakanız İçin Çok TeşekkürlerOSCAR CARDOZO
Yorum
-
tek isteğim resmi sitede de satışa çıkarılması..İlk olarak Tsclub istanbul tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleMerhabalar Haziran 28 Tarihinde Bir Çok Yeni Ürün Tüm Mağazalarımızda Satışa Sunulacaktır. Ayrıca İstek Dilek Ve Önerilerinizi Belirtirseniz Değerlendirilecektir.
İlgi Ve Alakanız İçin Çok Teşekkürler
Yorum
-
Ayrıca Çok Yakında
www.Tsclub-istanbul.com Sitesinde Tüm Ürünleri Görebilecek Ve İstanbul İçi Tsclub Mağazaları Detaylarına Ulaşabileceksiniz.
BMN Forum Modaratörlerine Ulaşmaya Çalışıyorum Site İçinde Kapsamlı Bir TsClub Bölümü Oluşturma Dileğindeyim Tüm Konular Hakkında Yardımcı Olmaya Çalışacağım.En son Tsclub istanbul tarafından düzenlendi; 08.06.2009, 15:33.
Yorum
-
Ts Club için yeterli bölüm var bana sorarsanız..
Ayrıca www.Tsclub-istanbul.com şeklinde bir site kesinlikle olmamalı.
Ts Club'a ait bir site zaten var. Bunun içerisinde mağaza dağılımları yapılabilir.Yaşamak Direnmektir!
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

Yorum