Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

TS Club Ürünleri ve Ürün Önerileri

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• 21-07-2005, 14:33

abi yapmayın yaa ççç
    BordoMavi.Net

Forum Kurallarına uymayan mesajları lütfen http://forum.bordomavi.net/images/buttons/report.gif butonunu kullanarak raporlayalım

Yorum

• Şampiyonlar bordo mavi giyer baskılı t-short aldım , boğaz kısmı fena sıkıyor . Saçma yapmışlar . Görselliği de çok abartmışlar . Amblem ve 61 yazmasalarda olurdu .

Yorum

• İlk olarak m@rdi tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

Ya Rabbim çok şükür. Ele alınabilecek bir ürün. Aman nazar değmesin ,devamı gelsin .

gördükten sonra fikrin değişmiş olmalı
        Bordo Mavi renksiz yaşamak anLamsız!

Yorum

• Bunu sevdim işte yaa ) Ankara soğuk olur diyorlar , Trabzonspor'um beni ısıtacak o zamaan
          ~ Rüzgar Nereden Eserse Essin FIRTINA Her Zaman KARADENİZ'den Kopar! ~

Yorum

• 3 gündür forma sipariş etmek istiyorum.Ama klübün internet sitesin'deki beden seçimi ve satış yeri yok bilgisi olan varmı acaba ?
            Sözün Bittiği Yerde Biz Başlarız

BordoMavim

Yorum

• TS Club ürünlerinde bu sene biraz farklılık gördüm sevindimde hem kalite artmış hem de çeşit ama yine de idda ediyorum diğer klüplerin Club ürünlerine göre çok gerideyiz özellikle çocuk çeşitleri çok yetersiz.

Bir de dikkat ettinizmi bilmiyorum ama diğer takımlar adidas formalarını bizim TS Clup markaları ürünlerin yarı fiyatına satıyor. üstelik kredi kartları da yeterli değil taksit yok sanki bir el satışların artmasını istemiyor !!!
              Saygilarimla,

Yorum

• Diğer clublere göre evet biraz geriyiz inşAllah artma olur ama buda tarftarın alma isteğine bağlı
                ~ Rüzgar Nereden Eserse Essin FIRTINA Her Zaman KARADENİZ'den Kopar! ~

Yorum

• Taraftar karta hala indirim yapılıyo mu?

Yorum

• İlk olarak Msty tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    3 gündür forma sipariş etmek istiyorum.Ama klübün internet sitesin'deki beden seçimi ve satış yeri yok bilgisi olan varmı acaba ?
                    TSClup'ı arayıp söyleyin,

aaaa görmemişiz diyip hemen eklerler...

Yorum

• Ürünün tasarımına kanıp "budur, sonunda" demiştim. Yakınen görüp kumaşınının nasıl birşey olduğunu anlayınca yine ofsayta düştüğümüzü anladım. Kiminde tasarım var kumaş yok, kiminde kumaş var tasarım yok. Kaliteli tasrım ve kaliteli kumaşın tez vakit aynı üründe kesişebilmesi ümidiyle yeni ürünleri dört gözle beklemeye devam ediyoruz.
                      TSira- Şükran
                      "Ne mutlu "insanım" diyene. Ne mutlu "Türk'üm" diyene. Ne mutlu "bordooo" sesine "maviiii" diyerek karşılık verene."

Yorum

• Trabzonda stad altındaki ts club'ı hala açmadılar mı?

Yorum

• İlk olarak Canberk ARSLAN tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Her hangi bir işlem için(arma yapıştırma,isim yazdırma) bugün ver yarın al uygulamasından ne zaman vazgeçerlerse o zaman alışveriş yapacağım TSClub'dan yeter lan bu ne böyle hadi köyden ilçeden gelenleri geçtim 1 gün fırsatım oldu geçtim merkeze akşama Sinop'a döneceğim dedim elimden birşey gelmez yarın alacaksın verirsen dedi adam.
                          Üstelik Meydanda sorduğumda götür Sadri Şener mağazasına ellerinde iş yoksa 15 dakikaya verirler demesine rağmen yarın gel al lafıyla karşılaştım.İlk değildi umarım son olur !
                          Ben formayı aldığım an daha kasaya vermeden çocuk elimden aldı yazılacak mı hemen yazayım dedi.Yok dedim.
                          Çifte standart yapıyorlar demek ki Canberk.

Bu arada bordo mavi puflar özel mi çıktı,diğer kulüplerin de var mı yoksa?
                          En son Sibel tarafından düzenlendi; 10.09.2011, 13:53.

Yorum

• İlk olarak hami08 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Trabzonda stad altındaki ts club'ı hala açmadılar mı?
                            yapım aşamasında
                            Trabzon da Bize Her Yer Trabzon diye bağrılması ...

Yorum

• Trabzon'da maraş caddesinde ki TS Club da çalışan elemanlar insana saygı göstermeyi öğrensinler.
                              yaptıkları işi çok profesyonel yapıyormuş gibi davranıyorlar bu da yetmiyor hava atıyorlar..
                              amatörden de daha aşağıda olduklarını bilmiyorlar galiba..

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                              Yükleniyor...
                              X