Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

TS Club Ürünleri ve Ürün Önerileri

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Trabzonspor

Yorum

• İlgilenenler için .
      Herkesin polisi kendi vicdanıdır ; fakat polis vicdanı olmayanların karşısındadır..

Yorum

• İlk olarak Oktay AKKUŞ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        TsClub yönetimi yapamazsa birileri çıkar yapar 10liraya da satar para da kazanır. Sen uyu hala...
        Saygılarımla,
        Adem Hotaman.

Yorum

Fiyatı çok uygun ve güzel de yapmışlar.
          Hamiş

Yorum

• oğluma her yaşı için bir forma alıyorum. 00-01-02 var. 03 için bir önceki fontlarla forma ( bu sayfanın başında sercaninancın formasındaki font)yazdırmak istedim ama bana ismin uzun olduğunu ve formaya sığmayacağını söylediler (of ts clup) ama daha sonra cevahir tsclup ve forum ts clupta ismin sığabileceğini ama ellerinde harf eksikliği olduğunu öğrendim . Aradığım heryerde o fontlara ulaşmanın imkansız olduğunu söylüyorlar. ALLAH rızası için eski fontlarla ABDÜLKERİM SALTUK BUĞRAHAN 03 ( hatta 01de olsun) yazdırabilecek olan biri varsa lütfen bana ulaşsın 0505 3709761.
            selam ve hürmetle
            En son no NAME tarafından düzenlendi; 03.09.2011, 21:02.
            .

Yorum

• Her hangi bir işlem için(arma yapıştırma,isim yazdırma) bugün ver yarın al uygulamasından ne zaman vazgeçerlerse o zaman alışveriş yapacağım TSClub'dan yeter lan bu ne böyle hadi köyden ilçeden gelenleri geçtim 1 gün fırsatım oldu geçtim merkeze akşama Sinop'a döneceğim dedim elimden birşey gelmez yarın alacaksın verirsen dedi adam.
              Üstelik Meydanda sorduğumda götür Sadri Şener mağazasına ellerinde iş yoksa 15 dakikaya verirler demesine rağmen yarın gel al lafıyla karşılaştım.İlk değildi umarım son olur !
              BordoMavi.Net

Forum Kurallarına uymayan mesajları lütfen http://forum.bordomavi.net/images/buttons/report.gif butonunu kullanarak raporlayalım

Yorum

• arkadaşlar ben trabzonspor fanatigi biriyim ne karadenizli nede trabzonluyum adanalıyım trabzonspor tşörtlerinde neden tsclup var o görüntüyü bozuyor bence..

Yorum

• İlk olarak a f s tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

Modeli de güzelmiş üstelik.

JNR ERKEK MONT MAVİ-BEYAZ
                  gayet güzel ürünler ama renk tonlarında koyu ürünler varmı acaba bilindik .

Yorum

kulübe şikayet edilmeli
                    nasıl bakarsan öyle görürsün
                    neden trabzonspor sen benim gözümle görmedikten sonra anlatsam neye yarar
                    ne kadar anlatırsan anlat anlattığın karşındakinin anlayabileceği kadardır

Yorum

• ts clup değilde sakaryada hiç trabzonspor forması satan yer yok hocu az yer gezmedim adam yerinemi konmuyo bu takım?

Yorum

• tişörtün tasarıma bakın öndeki resimle az oyna olsun bitsin

Yorum

• İlk olarak calypso tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Transferler hakinda bilgi arastiririken birçok klünün websitesine bakiyorum, ilginç ürünler oluyor. Bazilarinin maliyeti de düsük ama getirisi yüksek olabilir, alttaki plastik bileklikler gibi. Bordo ve mavi renklerde düsünün , birinde "Trabzonspor" digerinde "Firtina,Ihtilal,Efsane" mesela. ( Diger örnek Lance Armstrong'un "Live Strong" sari bileklikleri)

Bu baslik altinda begendigimiz ürünleri yazsak?birilerinin dikkatini çekermi ?

Dostum Düşündüğün ürün Zaten Ts Clublerde satışda.
                          Hatta şu anda yeni bir modelide var çiftli bordomavi üzerinde Kuzey Yıldızı Yazıyor.
                          Neden mi TrabzonSpor'luyum...!
                          Çünkü O BeNiM HaYaT TaRZıM....

Yorum

• İlk olarak qlii tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            ts clup değilde sakaryada hiç trabzonspor forması satan yer yok hocu az yer gezmedim adam yerinemi konmuyo bu takım?

Dostm ben düzceliyim burada TS Clubun Conner bayısı var hatta trabzonspor.com.tr de bilgileri var bütün ürünleride mevcut yolun düşürse ugra derim
                            Neden mi TrabzonSpor'luyum...!
                            Çünkü O BeNiM HaYaT TaRZıM....

Yorum

• İlk olarak otto_man61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Dostum Düşündüğün ürün Zaten Ts Clublerde satışda.
                              Hatta şu anda yeni bir modelide var çiftli bordomavi üzerinde Kuzey Yıldızı Yazıyor.

dotum bunu adam 2005 te yazmış

Yorum

• İlk olarak sercaninanc tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                dotum bunu adam 2005 te yazmış
                                Ohoov gördüm dedim bu ilk mesaj la diye Dedim heralde yenilerinden tasarımlar falan olacak diye =)) Renktaş fena pot kırmış
                                9 # Osvaldo'

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X