Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

TS Club Ürünleri ve Ürün Önerileri

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• şu atkılardan kaldımı acaba ts clublarda .maç günü gittiğimde bitmişti .maç saatinde ancak gelir demişlerdi...

Yorum

• İlk olarak Mustafa ÖZDEMİR tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      şu atkılardan kaldımı acaba ts clublarda .maç günü gittiğimde bitmişti .maç saatinde ancak gelir demişlerdi...
      Sana öyle birşey mi dediler
      Ben sabah 11 gibi aldım.Saat 1 de bi daha gittim bir arkadaşa almak için.Kız bana dedi ki boynundakine sahip çık ondan olmayasın

Yorum

• İlk olarak Mesut Bıyıklıoğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Sana öyle birşey mi dediler
        Ben sabah 11 gibi aldım.Saat 1 de bi daha gittim bir arkadaşa almak için.Kız bana dedi ki boynundakine sahip çık ondan olmayasın
        bende gittim çakmasını aldım mecburen maça atkısız gidemem çünkü...

Yorum

bende gittim çakmasını aldım mecburen maça atkısız gidemem çünkü...
          Bizde Liverpool hatırası olarak kalsın diye aldık.Maçta taktık sonra evde çekmeceye kaldırdık bir daha takmamak üzere

Yorum

şu atkılardan kaldımı acaba ts clublarda .maç günü gittiğimde bitmişti .maç saatinde ancak gelir demişlerdi...
            meydan tsclupta mevcut

Yorum

• pendikde tsclub açılmş haberm yok
              ...Allah'm Niyet Ettik 9.Şampiyonluğa...

Onur Recep Kıvrak !
              Yer Bordo Gök Mavi Biz Çıkınca Sahaya

Yorum

• İlk olarak Ufuk Bayraktar61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                meydan tsclupta mevcut
                NAsıl yani asıl satılacağı günde kısa zaman içerisinde tükenen atkıları maçtan sonra satışa sunmak! nasıl bir profesyonellik?
                Liverpool maçının atkısından bahsediyoruz dimi yanlış anlamadım.
                Atkıyı tam satacağın zaman yeterli sayıda çıkarmıyorsun sonra da atkıyı maçtan sonra çıkartıyorsun.Hey Allahım yaa...

Yorum

• İlk olarak emreyavuz61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  oo bu iyi tişört hiç rastlamadım ben ts cluplarda ama...
                  ts clup ürünü değil ama var

Yorum

• İlk olarak Mesut Bıyıklıoğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    NAsıl yani asıl satılacağı günde kısa zaman içerisinde tükenen atkıları maçtan sonra satışa sunmak! nasıl bir profesyonellik?
                    Liverpool maçının atkısından bahsediyoruz dimi yanlış anlamadım.
                    Atkıyı tam satacağın zaman yeterli sayıda çıkarmıyorsun sonra da atkıyı maçtan sonra çıkartıyorsun.Hey Allahım yaa...

evet o atkı..orda hatalılıar evet ama çıkarmaları doğru.. askereden arkadaşş aradı bana da al diye..şimdi çıkarmasalarda ben nasıl alacaktım onu...

a

Yorum

• bordomavi.net Atkisini nerden alabilirim?
                      BORDO MAVI

BORDEAUX BLAU

CLARET BLUE

Yorum

• İlk olarak Trabzon-Spor-61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        bordomavi.net Atkisini nerden alabilirim?
                        Yöneticilerimize özel mesaj atarak bilgi alabilirsin. Başlığı aradım ama bulamadım.
                        Tunga Abimizin yardımcı olacağını düşüyorum.
                        50. yılda şampiyonluğa! Güveniyoruz USTA!

Yorum

• Geçen seneki çubuklu formaının uzun kollusunu internetten alabilirmiyim? Ts clup'ı arasam bişiyler yaparlarmı?
                          Mavi ev tüplerinin üstüne bordo şeritlerin çekildiği yerdir burası.

Yorum

• 2. yaşına basacak olan yeğenime doğum gününde forma almak için bugün oruçlu oruçlu Yenisahra, Mecidiyeköy, Bakırköy dolaştım ama formanın "f" sini bulamadım

Çok güzel ya.
                            Gurbetçi Gençler.

Yorum

• İlk olarak firlama tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              2. yaşına basacak olan yeğenime doğum gününde forma almak için bugün oruçlu oruçlu Yenisahra, Mecidiyeköy, Bakırköy dolaştım ama formanın "f" sini bulamadım

Çok güzel ya.
                              Bizde Eylül'e (3 yaşında) her sene yeni sezon forması almak istiyoruz ama yok öyle birşey.Sadece eski Ts Clup formaları var şortlu takım.Yeni sezon formalarının en küçüğü 5-6 yaşdan başlıyor sanırım.Ve bu durumdan şikayetciyizzzzz.

Yorum

• Aynı dertten bende muzdaribim.
                                Kuzenim 3.5 yaşında ve oldukça cılız bir uşacık. Aldığımız forma çuval gibi oldu üstüne.Ama iyi işledik sanırım çıkarmak bilmiyor üstünden.
                                Sadece Şenol Güneş,bir tek Şenol Güneş

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X
                                WhatsApp Resmi İletişim