şu atkılardan kaldımı acaba ts clublarda .maç günü gittiğimde bitmişti .maç saatinde ancak gelir demişlerdi...
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
TS Club Ürünleri ve Ürün Önerileri
Daraltma
X
-
Misafir
Sana öyle birşey mi dedilerİlk olarak Mustafa ÖZDEMİR tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleşu atkılardan kaldımı acaba ts clublarda .maç günü gittiğimde bitmişti .maç saatinde ancak gelir demişlerdi...
Ben sabah 11 gibi aldım.Saat 1 de bi daha gittim bir arkadaşa almak için.Kız bana dedi ki boynundakine sahip çık ondan olmayasın
Yorum
-
bende gittim çakmasını aldım mecburen maça atkısız gidemem çünküİlk olarak Mesut Bıyıklıoğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleSana öyle birşey mi dediler
Ben sabah 11 gibi aldım.Saat 1 de bi daha gittim bir arkadaşa almak için.Kız bana dedi ki boynundakine sahip çık ondan olmayasın
...
Yorum
-
Misafir
Bizde Liverpool hatırası olarak kalsın diye aldık.Maçta taktık sonra evde çekmeceye kaldırdık bir daha takmamak üzereİlk olarak Mustafa ÖZDEMİR tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülebende gittim çakmasını aldım mecburen maça atkısız gidemem çünkü
...
Yorum
-
meydan tsclupta mevcutİlk olarak Mustafa ÖZDEMİR tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleşu atkılardan kaldımı acaba ts clublarda .maç günü gittiğimde bitmişti .maç saatinde ancak gelir demişlerdi...
Yorum
-
Misafir
NAsıl yani asıl satılacağı günde kısa zaman içerisinde tükenen atkıları maçtan sonra satışa sunmak! nasıl bir profesyonellik?İlk olarak Ufuk Bayraktar61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülemeydan tsclupta mevcut
Liverpool maçının atkısından bahsediyoruz dimi yanlış anlamadım.
Atkıyı tam satacağın zaman yeterli sayıda çıkarmıyorsun sonra da atkıyı maçtan sonra çıkartıyorsun.Hey Allahım yaa...
Yorum
-
ts clup ürünü değil ama varİlk olarak emreyavuz61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleoo bu iyi tişört hiç rastlamadım ben ts cluplarda ama...
Yorum
-
İlk olarak Mesut Bıyıklıoğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleNAsıl yani asıl satılacağı günde kısa zaman içerisinde tükenen atkıları maçtan sonra satışa sunmak! nasıl bir profesyonellik?
Liverpool maçının atkısından bahsediyoruz dimi yanlış anlamadım.
Atkıyı tam satacağın zaman yeterli sayıda çıkarmıyorsun sonra da atkıyı maçtan sonra çıkartıyorsun.Hey Allahım yaa...
evet o atkı..orda hatalılıar evet ama çıkarmaları doğru.. askereden arkadaşş aradı bana da al diye..şimdi çıkarmasalarda ben nasıl alacaktım onu...
a
Yorum
-
Yöneticilerimize özel mesaj atarak bilgi alabilirsin. Başlığı aradım ama bulamadım.İlk olarak Trabzon-Spor-61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülebordomavi.net Atkisini nerden alabilirim?
Tunga Abimizin yardımcı olacağını düşüyorum.50. yılda şampiyonluğa! Güveniyoruz USTA!
Yorum
-
Bizde Eylül'e (3 yaşında) her sene yeni sezon forması almak istiyoruz ama yok öyle birşey.Sadece eski Ts Clup formaları var şortlu takım.Yeni sezon formalarının en küçüğü 5-6 yaşdan başlıyor sanırım.Ve bu durumdan şikayetciyizzzzz.İlk olarak firlama tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle2. yaşına basacak olan yeğenime doğum gününde forma almak için bugün oruçlu oruçlu Yenisahra, Mecidiyeköy, Bakırköy dolaştım ama formanın "f" sini bulamadım
Çok güzel ya.
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum