Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

TS Club Ürünleri ve Ürün Önerileri

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• [ img][ /img]

(sevgililer gününde)
    Bunu düşünüp ben bulabiliyorsam kulupteki yetkililer bundan çok daha iyisini yapabilir öyle değilmi???
    İstanbul'un 3 Büyüğü varsa, Türkiyenin Tek Büyüğü Var! T R A B Z O N S P O R

Yorum

• ts clup gelirleri bu sene 2 kat arttı diye haberler cıktı ama gecen sene 10 trilyon gelir vardı bence bu sene 20 trilyon olmamıstır tabi olmussa bence cok buyuk basarı

Yorum

• İlk olarak sercaninanc tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        bizim bu sezon 3. renginiz gri olacaktı hamsiyi andırsın diye bari önümüzdeki sezon olsun

hamsiye karşıyım
        u will need justice at the end..

Yorum

• şu kampanyayı yapana sormak lazım bayan forması nerde diye. bnun içine bir tane de bayan forma ekleseler çok güzel olmazmıydı. yoksa amaç bu formaları tüketmek mi
          Biz Trabzonsporumuzun şampiyon olmasını isteriz ama sadece şampiyon olacak diye sevmeyiz

Yorum

• İlk olarak Mucahid Erdogan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Linsanslı degilmi okadar ucuza nasıl buldun
            Ankara'da 15 gün kaLdım burası ucuz diyip duruyoLardı cidden öyLeymiş

LisansLı ürün.. Nevresim takımLarının oLduğu yerde 30 TL yazıyodu. Bu 30 TL diiLdir heraLde dedim ama bi şansımı deniyim diye düşündüm. 30 TL oLduğunu duyunca hiç vakit kaybetmedim aLmak için

Yorum

• Ayakkabı harika

En son Keramettin tarafından düzenlendi; 20.02.2010, 14:41.
              Trabzonspor

Bu Kalp Senin İçin 61 Kere..

Yorum

• Bizimkiler Çayuda çıkarmiş :https://www.trabzonspor.com.tr/UrunDetay2.aspx?Id=529
                Trabzonspor

Bu Kalp Senin İçin 61 Kere..

Yorum

• Selamlar,

TS Club ürünleri Avrupa'ya gidiyor mu ? (Fransa'da oturuyorum) Evet ise, nasıl ?

Samsunspor & Trabzonspor

Yorum

• İlk olarak Atesh tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Selamlar,

TS Club ürünleri Avrupa'ya gidiyor mu ? (Fransa'da oturuyorum) Evet ise, nasıl ?
                    Avrupaya da gidiyor.. Fakat gümrük işlemleri nasıl bir uygulamaya tabi bilmiyorum.Ama bildiğim kadarıyla her yere kargo ücretsiz...
                    Serhat KIRKAYAK kardeşimin dediği gibi "Bordoyla Mavi kefenim olsun,Trabzonum bu sene şampiyon olsun"

Yorum

• İlk olarak Erdinç Barutçu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Avrupaya da gidiyor.. Fakat gümrük işlemleri nasıl bir uygulamaya tabi bilmiyorum.Ama bildiğim kadarıyla her yere kargo ücretsiz...

Gümrükte takılma ihtimali var bir de formanın değerinden fazla para verebiliyorsun.

Yorum

• İlk olarak Murat Dinç tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Gümrükte takılma ihtimali var bir de formanın değerinden fazla para verebiliyorsun.
                        Yurt dışı alış veriş yapan bir kaç arkadaş vardı.Siparişlerinin nasıl geldiğini anlatsalar da bizde öğrensek....
                        Serhat KIRKAYAK kardeşimin dediği gibi "Bordoyla Mavi kefenim olsun,Trabzonum bu sene şampiyon olsun"

Yorum

• her oynadığımız maçın cd sin kopyası yayıncı kuruluştan alınıp satılsa güzel olmazmı,ilerde güzel bir arşiv olur,bundan sonra her maçın cd si satılması gerekir,bence
                          Ne Olmuş Şampiyon Olamadıysak,,,
                          Hayallerimizi Satmadık'ya,,,

Yorum

• İlk olarak zafer6161 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            her oynadığımız maçın cd sin kopyası yayıncı kuruluştan alınıp satılsa güzel olmazmı,ilerde güzel bir arşiv olur,bundan sonra her maçın cd si satılması gerekir,bence
                            Bu biraz pahalıya patlayabilir. Yayıncı kuruluş buna izin vermez sanırım.

Yorum

• bayıldım çok güzel
                              Kadir Has Üniversitesi

Yorum

• İlk olarak Sefa tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Bu biraz pahalıya patlayabilir. Yayıncı kuruluş buna izin vermez sanırım.
                                Molozda rus pazarındaki korsancılar izin mi alıyor
                                Traktörlerle Türküler Geçsin Alt Başımdan Mezarlığın,
                                Seher Aydınlığında Taze İnsan Yanık Benzin Kokusu

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X