Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
TS Club Ürünleri ve Ürün Önerileri
Daraltma
X
-
İlk olarak sercaninanc tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülebizim bu sezon 3. renginiz gri olacaktı hamsiyi andırsın diye bari önümüzdeki sezon olsun
hamsiye karşıyımu will need justice at the end..
Yorum
-
şu kampanyayı yapana sormak lazım bayan forması nerde diye. bnun içine bir tane de bayan forma ekleseler çok güzel olmazmıydı. yoksa amaç bu formaları tüketmek miBiz Trabzonsporumuzun şampiyon olmasını isteriz ama sadece şampiyon olacak diye sevmeyiz
Yorum
-
İlk olarak Mucahid Erdogan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleLinsanslı degilmi okadar ucuza nasıl buldun
LisansLı ürün.. Nevresim takımLarının oLduğu yerde 30 TL yazıyodu. Bu 30 TL diiLdir heraLde dedim ama bi şansımı deniyim diye düşündüm. 30 TL oLduğunu duyunca hiç vakit kaybetmedim aLmak için
Yorum
-
En son Keramettin tarafından düzenlendi; 20.02.2010, 14:41.Trabzonspor
Bu Kalp Senin İçin 61 Kere..
Yorum
-
Bizimkiler Çayuda çıkarmiş:https://www.trabzonspor.com.tr/UrunDetay2.aspx?Id=529
Trabzonspor
Bu Kalp Senin İçin 61 Kere..
Yorum
-
İlk olarak Atesh tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleSelamlar,
TS Club ürünleri Avrupa'ya gidiyor mu ? (Fransa'da oturuyorum) Evet ise, nasıl ?Serhat KIRKAYAK kardeşimin dediği gibi "Bordoyla Mavi kefenim olsun,Trabzonum bu sene şampiyon olsun"
Yorum
-
İlk olarak Erdinç Barutçu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleAvrupaya da gidiyor.. Fakat gümrük işlemleri nasıl bir uygulamaya tabi bilmiyorum.Ama bildiğim kadarıyla her yere kargo ücretsiz...
Gümrükte takılma ihtimali var bir de formanın değerinden fazla para verebiliyorsun.
Yorum
-
İlk olarak Murat Dinç tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleGümrükte takılma ihtimali var bir de formanın değerinden fazla para verebiliyorsun.Serhat KIRKAYAK kardeşimin dediği gibi "Bordoyla Mavi kefenim olsun,Trabzonum bu sene şampiyon olsun"
Yorum
-
İlk olarak zafer6161 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleher oynadığımız maçın cd sin kopyası yayıncı kuruluştan alınıp satılsa güzel olmazmı,ilerde güzel bir arşiv olur,bundan sonra her maçın cd si satılması gerekir,bence
Yorum
-
İlk olarak Sefa tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBu biraz pahalıya patlayabilir. Yayıncı kuruluş buna izin vermez sanırım.Traktörlerle Türküler Geçsin Alt Başımdan Mezarlığın,
Seher Aydınlığında Taze İnsan Yanık Benzin Kokusu
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum