Yani, TS Club resmî sitesinden oluyor diyorsunuz. Çünkü ben iki tane birden getitireceğim, sorun olmasın, ne de olsa 160TL civarı... (+20TL isim ve No)
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
TS Club Ürünleri ve Ürün Önerileri
Daraltma
X
-
İlk olarak hurgunaygun tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
bayıldım çok güzel
bu atkının arkası da daha öncekiler gibi beyaz mı acaba????
eger öyle degil de,çift taraflıysa bundan da almak istiyorum bi tane...
Yorum
-
arkası mavi heralde ama iki taralı ters yazılmış trabzonspor arkasında heralde dün maçta şenol güneşte gördümİlk olarak jerry_f tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülebu atkının arkası da daha öncekiler gibi beyaz mı acaba????
Kadir Has Üniversitesi
Yorum
-
maviyse yine alınabilr...İlk olarak hurgunaygun tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülearkası mavi heralde ama iki taralı ters yazılmış trabzonspor arkasında heralde dün maçta şenol güneşte gördüm
aldıgım gri atkıdan sadece bu sebepten soguudm çünkü...
Yorum
-
aynen katılıyorum hamsı dıger takımlar tarafından kolay dalgası gecılen bı maskot bızım asıl maskotumuz karadenız kaplanı degılmı ?İlk olarak only ts tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülehamsiye karşıyım
Ofli - mucahiderdogan
Yorum
-
TS Club acilen zonguladağa açılmalıİlk olarak hurgunaygun tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

dademin bu ikisinden sipariş ettim
Yorum
-
Arkası bordo ve yazısız hiçbirşey yok.İlk olarak jerry_f tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülebu atkının arkası da daha öncekiler gibi beyaz mı acaba????
Serhat KIRKAYAK kardeşimin dediği gibi "Bordoyla Mavi kefenim olsun,Trabzonum bu sene şampiyon olsun"
Yorum
-
Kimse Hayvan benzetmesi yapmasın.Karadeniz Fırtınası yeter bize.İlk olarak Mucahid Erdogan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleaynen katılıyorum hamsı dıger takımlar tarafından kolay dalgası gecılen bı maskot bızım asıl maskotumuz karadenız kaplanı degılmı ?
Traktörlerle Türküler Geçsin Alt Başımdan Mezarlığın,
Seher Aydınlığında Taze İnsan Yanık Benzin Kokusu
Yorum
-
İlk olarak Ömerr61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleTS Club acilen zonguladağa açılmalı

evet ama gidip daha küçük ve daha az Trabzonsporlu bulunn Zonguldak'ın ilçesine açıyorlarrr
Kadir Has Üniversitesi
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

Yorum