Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Yeni Sezonda Yeni Formalar

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak ayazoglu tarafından gönderildi
    formalar süpper kimse bise diyemez bence[img]smileys/smiley32.gif[/img]

KATILIYORUM +1

IKU TS (İstanbul Kültür Üniversitesi Trabzonsporlular Taraftar Kulübü)
    IKU TS atkılarımız için sitemize uğrayınız

Yorum

• peki orjinal forma ne kadar bilen var mi?

Yorum

• Kendi formalarimizi kendimiz ürettigimize göre artik Daha fazla kazaniyoruz demektir. Yani mantiken öyle olmali ama nedense hiç belli olmuyor degil mi?

Yorum

• süper süper kesin patlama yapariz bu sene ben tüm aileye alacam...hayde...
          Bizler gezginleriyiz sevda yolunun,
          zamanı gelince,elbet buluşuruz..

Yorum

• özgür kutlarim seni, ezikler bile senin cektigin muazam resimleri kendi sitelerinde yayinlamislar :-) [img]smileys/smiley32.gif[/img]
            *
            * Ağızdan çıkan söz muallakta kalmaz, ya sağ tarafa yazılır ya da sol tarafa *

~Tasavvuf, Dünya adamını ALLAH adamı yapma Sanatı'dır ~

Yorum

• 39 lira...bu arada kaskol bende var çok güzel ama yazlik...Edited by: Eddy
              Tek yildiz,tek büyük...
              Oflu...

Yorum

• İlk olarak mrblacksea tarafından gönderildi

İlk olarak Mardinli_TS tarafından gönderildi
                arkadaslar istanbulda bütün cikan ürünleri nerde bulabiliriz lütfen biri buraya yazsin[img]smileys/smiley19.gif[/img]

aga semtini söyle belki bi yardimimiz dokunur

abi kücükcekmece istanbulun neresinde olursa olsun fark etmez tskler simdiden

Yorum

• Turuncu Taraftar formasi gelmemis daha,Herhalde futbolcu formalarida 60 ytl den asagiya degildir.

Yorum

• cubuklu gercekden harika. bordonun yanlarda olmasi gecen sezonki etrafdaki acik maviden cok daha hos, ciddi ve zenginduruyor.

turuncularda bordo mavi daha fazla olmasini isterdim. Pek sevmedim ama resimler yaniltabilir tabiiki.

bayanlar icin ürünler güzel ama kocaman ve birinde cok fazla ts club yazmasini sevmedim. 61 yazili sahane olmus.Edited by: sanatik
                    "Sir, I say that justice is truth in action." Benjamin "Dizzy" Disraeli

Yorum

• İlk olarak AvniAker tarafından gönderildi
                      özgür kutlarim seni, ezikler bile senin cektigin muazam resimleri kendi sitelerinde yayinlamislar :-) [img]smileys/smiley32.gif[/img]

hangi site o inceleyelim bi[img]smileys/smiley4.gif[/img]

Yorum

• Trabzonspora tarihin en güzel formalarini Kappa hazirladi. Kappa nin yeri zor dolar....
                        Sahipsiz Vatanın Batması Haktır. Sen Sahip Çıkarsan Bu Vatan Batmayacaktir...
                        M. Akif ERSOY

Yorum

• Arkadaslar yeni bir kampanya baslatalim tesvik edici olsun.

Formani al resmini yayinla sekilde bir baslik açalim herkes aldigi formayla resmini o basliga yapistirsin almayanlar da gaza gelsin.
                          Bazen Sevinç Bazen Keder, Trazonsporlu Olmak Yeter!
                          (Hepimiz TÜRKÜZ Ulan!)

Yorum

• İlk olarak Emorfo tarafından gönderildi

Arkadaslar yeni bir kampanya baslatalim tesvik edici olsun.

Formani al resmini yayinla sekilde bir baslik açalim herkes aldigi formayla resmini o basliga yapistirsin almayanlar da gaza gelsin.

Çok iyi fikir bence... Hatta belki de birincisini bastan asagi orjinal forma, sort ve konçlagiydirecegimiz küçük çapli bir yarisma. "En klas TS Club formali fotograf yarismasi" mesela...

Yorum

• EMIN SANA KATILIYORUM AMA YENI FORMALARIMIZDA GÜZEL SONUÇTA KULUP DAHA ÇOK PARA KAZANACAK

Yorum

• yazdirabilenler formanin arkasina isimde yazdirsin ordanda para kazaniyor klüp bilginize

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X
                                WhatsApp Resmi İletişim