Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Yeni Sezonda Yeni Formalar

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak selcjK tarafından gönderildi

evt ben yazdiririm, örnegin polonyadan trabzona gelen bir turist syzmekin formasini almak istiyor.

dur yenge isim ver 3 gün sonra gel al. böyle birsey olabilir mi? küçük düsünüyoruz küçük..

Kardes yazdirdik 15 dakka sürdü...

Yorum

• Isimsiz forma olayi bence de yanlis...
      Akşam çocuğumun boğazından geçen lokmayı sindirebilmesidir TRABZONLU oluşum!

Yorum

• İlk olarak lazoliii tarafından gönderildi
        İlk olarak Emorfo tarafından gönderildi

Arkadaslar yeni bir kampanya baslatalim tesvik edici olsun.

Formani al resmini yayinla sekilde bir baslik açalim herkes aldigi formayla resmini o basliga yapistirsin almayanlar da gaza gelsin.

katiliyorum böyle bise yapilsin.güzel olur.

HARIKA BI FIKIR ! [img]smileys/smiley32.gif[/img][img]smileys/smiley32.gif[/img][img]smileys/smiley32.gif[/img]

Yorum

• Eskiden formalarda futbolcunun ismi yaziliydi ama talep olmadigi için hatta isimsiz ve numarasiz formaya talep oldugu için formalar böyle üretiliyor.Yanlis da biliyor olabilirim..
          Naber?

Yorum

• İlk olarak greywolf tarafından gönderildi
            Isimsiz forma olayi bence de yanlis...

Kardes bu birazda arz talep meselesi,

Yorum

• İlk olarak zanoylu tarafından gönderildi
              İlk olarak selcjK tarafından gönderildi

evt ben yazdiririm, örnegin polonyadan trabzona gelen bir turist syzmekin formasini almak istiyor.

dur yenge isim ver 3 gün sonra gel al. böyle birsey olabilir mi? küçük düsünüyoruz küçük..

Kardes yazdirdik 15 dakka sürdü...

ya inatla anlamak istemiyormussunuz gibi geliyor bana ya kahkaha krizlerine giriyorum, sen yazdirirsin ben yazdiririm, ahmet , mehmet , ali yazdirir. AMA yurt disindaN GELEN BI TURIST YAZDIRMAYLA UGRASIR MI ? BI DÜSÜNSENE? BASKA BI MISAL YATTARA TÜRKIYEDE ÇOK SEVILEN BIR OYUNCU SADECE TS LISI DEGIL GS LISI BJKLISI FBLISI BURSALISI MALATYALISIDA ALIR yattaranin formasini ama yok söleyin yazdiralim sonra gelin alin derlerse breaaannnn olur. umarim anlamisssinizdir anlatmak istedigimi.. nolur anlayin artikk.

Yorum

• DoRu Doru da IST a nezaman geliyo
                "When you start supporting a football club, you don't support it because of the trophies, or a player, or history, you support it because you found yourself somewhere there; found a place where you belong.”

Yorum

• İlk olarak selcjK tarafından gönderildi

formalar fena degil daha iyi olabilirdi, her zmaan dedigim gibi futbolcu isimleri basili forma yoksa satin almayacagim.

Kulüp bir forma eksik satar kardes,bu sorununda çözülmüs olur

Senden ricampiyasaya yeni çikmis ürünlerin hakkinda bu kadar olmsuz görüslerini tekrar tekrar yazma,milletide etki altinda birakma.Almazsan almazsin bu senin sorunun,bu gün aldigimla benim evimdeki 11. formam oldu bu ihtiyaçtan öte bir destektir kardes.

Ortami daha fazla germe

Yorum

• bugün TsClub'ta formalari gördüm...

maalesef çubuklu forma disindakiler hayal kirikligi... çubuklu forma da kappa klasinda degil...

ama napalim? basimiza bunlar da gelecekmis [img]smileys/smiley17.gif[/img]alacaz formalari... benim tavsiyem çubuklu formadan yana...
                    [b]<font color=RED>TRABZON</font> <font color=BLUE>BIR</font> <font color=RED>SEVDA</font><font color=RED>,</font><font color=BLUE>TRABZONSPOR <font color=RED>BIR</font> <font color=BLUE>DESTAN</font>

Yorum

• Mavi formanin tasarimi fena gözükmese de kalitesizligi muraralardan dahi belli oluyordu..Insaallah digerleri de öyle degildir. Edited by: Cenkhan
                      Naber?

Yorum

• ya siz uzaktan gördünüz kalitesiz diyosunuz tabii...ben elimde tutuyorum kumas kalitesi ve dizayni harika...hepside mükemmel formalar begenmiyorsaniz gidin baska bi bordomavi takimin formasini alin...bu kulüp ne yapsa begendiremiyor kendini...[img]smileys/smiley7.gif[/img]
                        Tek yildiz,tek büyük...
                        Oflu...

Yorum

• hayir Burak, elimle de tuttum... hiç de kaliteli bir kumasi yok bordo ve mavi formalarin...

ama çubuklu forma digerlerine göre oldukça iyi...

turuncu formayi göremedim... onun için yorum yapamam ama görüntülerde gördügüm kadariyla dizayni hostu...

eger bir ürün kalitesiz olmussa bunu dile getirmenin yanlis bir yönü yok...

herkes formalarin dizaynini ve kalitesini begenip begenmemekte özgürdür... bizim görevimiz kulübe elimizden geldigi kadar destek olup formalardan almak...
                          [b]<font color=RED>TRABZON</font> <font color=BLUE>BIR</font> <font color=RED>SEVDA</font><font color=RED>,</font><font color=BLUE>TRABZONSPOR <font color=RED>BIR</font> <font color=BLUE>DESTAN</font>

Yorum

• tüm kumaslarin kalitesi ayni...neyse biraz daha zaman geçsin anlayacaksiniz formalarin güzelligini...young boys maçinda giyilenler ligde giyilmeyecek zaten...
                            Tek yildiz,tek büyük...
                            Oflu...

Yorum

• İlk olarak Eddy tarafından gönderildi

tüm kumaslarin kalitesi ayni...neyse biraz daha zaman geçsin anlayacaksiniz formalarin güzelligini...young boys maçinda giyilenler ligde giyilmeyecek zaten...
                              çok sükür..wallaa nasi rahatladim bilemessin.yeni formalar bunlar diye acayip moralim bozuldu. kotu bisey de yazmak istemedim. ama bunu duyduum iyi oldu. ne o yagmurluk gibi. cok saol eddy...[img]smileys/smiley2.gif[/img]
                              Alper PEKEN
                              Trabzon/Çarşıbaşı/Kavaklı......Kocaeli/Gölcük/Kavaklı

Yorum

• lig formalari kollarinda ts amblemi olan mavi forma ve çubuklu forma, avrupa kupalari maçlariiçin de turuncu forma üretildi, yakali formalara bi anlam veremedim ama sanirim onlar da giyilecek lig de..
                                BORDO MAVİ

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X
                                WhatsApp Resmi İletişim