Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Yeni Sezonda Yeni Formalar

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• MARDINLI TS KARDES HAZNEDARDA TS CLUB VAR MEYDANDA KIME SORSAN GÖSTERIR

Yorum

• İlk olarak EFE 61 tarafından gönderildi
      MARDINLI TS KARDES HAZNEDARDA TS CLUB VAR MEYDANDA KIME SORSAN GÖSTERIR

Tesekkür ederim kardes yardimin icin sabahtan beri bekliyordum biri cvp yazar diye Allah Razi olsun

Yorum

• formalar fena degil daha iyi olabilirdi, her zmaan dedigim gibi futbolcu isimleri basili forma yoksa satin almayacagim.Edited by: selcjK

Yorum

• sen kendin isim yazdirabilirsin herhalde!

FATIH SULTAN TEKKE

- you either die a hero or you live long enough to see yourself become the villain.

Yorum

• evt ben yazdiririm, örnegin polonyadan trabzona gelen bir turist syzmekin formasini almak istiyor.

dur yenge isim ver 3 gün sonra gel al. böyle birsey olabilir mi? küçük düsünüyoruz küçük..

Yorum

• sen formayi siparis ettigin zaman söylersin ne kadar zamanda hazirlanir orasini bilemem!

FATIH SULTAN TEKKE
              - you either die a hero or you live long enough to see yourself become the villain.

Yorum

• anlatmak istedigimi anlamamissin sanirim,neyse uzatmaya gerek yok.

Yorum

• YAHU KADIKOY DE KI TEMMUZ SONUNA GELCEK DIYOR NE AMELE BISEY BU BASKA YOKMU ISTANBULDA TS CLUB ALLA ALLA
                  "When you start supporting a football club, you don't support it because of the trophies, or a player, or history, you support it because you found yourself somewhere there; found a place where you belong.”

Yorum

• Haklisin ne zamandir ben de öyle olmasini istiyorum herkes istedigi futbolcunun formasini almak ister.. Ama sanirim yok..
                    Bu yolda asla yalnız yürümeyeceksin!

"Benim için Trabzonspor, en güçlülere karşı koyan ve herkesi yenen hayali kahramandı. Öyle bir kahramandı ki statükoyu bile devirmişti.” K.K.

Yorum

• İlk olarak Emorfo tarafından gönderildi

Arkadaslar yeni bir kampanya baslatalim tesvik edici olsun.

Formani al resmini yayinla sekilde bir baslik açalim herkes aldigi formayla resmini o basliga yapistirsin almayanlar da gaza gelsin.

HARIKA BI FIKIR ! [img]smileys/smiley32.gif[/img][img]smileys/smiley32.gif[/img][img]smileys/smiley32.gif[/img]
                      Kendini geliştirmeli(!). Hiç bir futbolcu Trabzonspor'dan üstün değildir(!). Yeniden yapılanalım(!). Özümüze dönmeliyiz(!). Transferi kapattık(!).

Yorum

• İlk olarak lazoliii tarafından gönderildi
                        İlk olarak Emorfo tarafından gönderildi

Arkadaslar yeni bir kampanya baslatalim tesvik edici olsun.

Formani al resmini yayinla sekilde bir baslik açalim herkes aldigi formayla resmini o basliga yapistirsin almayanlar da gaza gelsin.

HARIKA BI FIKIR ! [img]smileys/smiley32.gif[/img][img]smileys/smiley32.gif[/img][img]smileys/smiley32.gif[/img]

tamamen katiliyorum..ayrica bmn yönetimi de kücük,ödüllü bi yarismayla bu konuya tesvik edebilir taraftari.
                        Alper PEKEN
                        Trabzon/Çarşıbaşı/Kavaklı......Kocaeli/Gölcük/Kavaklı

Yorum

• evet olabilir... hatta olur!!! formasini alip açilacak baslikta yayinlayan arkadaslar arasinda BMN yönetimi nezdinde çekilecek kura sonucu kazanacak arakadas ya da arkadaslara Trabzonsporumuzun bu sene ayni formalar gibi yeni ürettigi esofman takimi ya da benzeri bir sey hediye olarak sunulabilir.... saygilar...

ÖNEMLI NOT: TS CLUBA DIGITAL FOTOGRAF MAKINESI YA DA FOTOGRAF ÇEKEBILEN CEP TELEFONU ILE GIDIP, FORMAYI ÜZERINE GEÇIRDIKTEN SONRA ORADA SADECE BURDA YAYINLAMAK MAKSATLI HAREKET EDEN VE O FORMAYI ALMAYANLAR SIDDETLE CEZALANDIRILACAKTIR [img]smileys/smiley1.gif[/img]
                          NIGHTMARE OF BYZANTIUM

Yorum

• formalar degismesi kötü oldu simdi yeni forma almamiz lazim
                            GILIMALI

Yorum

• ABI FORMALAR IST A NE ZAMAN GELIYORRRRRRRRRRRRRRRRRRRR
                              "When you start supporting a football club, you don't support it because of the trophies, or a player, or history, you support it because you found yourself somewhere there; found a place where you belong.”

Yorum

• 39 ytl 'yeçubuklu forma aldim harbiden süper,kulübün bu isin altindan kalkamayacagi düsüncesinde idim fakat tamamem yanilmisim[img]smileys/smiley36.gif[/img]

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X
                                WhatsApp Resmi İletişim