MARDINLI TS KARDES HAZNEDARDA TS CLUB VAR MEYDANDA KIME SORSAN GÖSTERIR
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Yeni Sezonda Yeni Formalar
Daraltma
X
-
YAHU KADIKOY DE KI TEMMUZ SONUNA GELCEK DIYOR NE AMELE BISEY BU BASKA YOKMU ISTANBULDA TS CLUB ALLA ALLA"When you start supporting a football club, you don't support it because of the trophies, or a player, or history, you support it because you found yourself somewhere there; found a place where you belong.”
Yorum
-
Haklisin ne zamandir ben de öyle olmasini istiyorum herkes istedigi futbolcunun formasini almak ister.. Ama sanirim yok..
Bu yolda asla yalnız yürümeyeceksin!
"Benim için Trabzonspor, en güçlülere karşı koyan ve herkesi yenen hayali kahramandı. Öyle bir kahramandı ki statükoyu bile devirmişti.” K.K.
Yorum
-
İlk olarak Emorfo tarafından gönderildi
Arkadaslar yeni bir kampanya baslatalim tesvik edici olsun.
Formani al resmini yayinla sekilde bir baslik açalim herkes aldigi formayla resmini o basliga yapistirsin almayanlar da gaza gelsin.
HARIKA BI FIKIR ! [img]smileys/smiley32.gif[/img][img]smileys/smiley32.gif[/img][img]smileys/smiley32.gif[/img]Kendini geliştirmeli(!). Hiç bir futbolcu Trabzonspor'dan üstün değildir(!). Yeniden yapılanalım(!). Özümüze dönmeliyiz(!). Transferi kapattık(!).
Yorum
-
İlk olarak lazoliii tarafından gönderildiİlk olarak Emorfo tarafından gönderildi
Arkadaslar yeni bir kampanya baslatalim tesvik edici olsun.
Formani al resmini yayinla sekilde bir baslik açalim herkes aldigi formayla resmini o basliga yapistirsin almayanlar da gaza gelsin.
HARIKA BI FIKIR ! [img]smileys/smiley32.gif[/img][img]smileys/smiley32.gif[/img][img]smileys/smiley32.gif[/img]
tamamen katiliyorum..ayrica bmn yönetimi de kücük,ödüllü bi yarismayla bu konuya tesvik edebilir taraftari.Alper PEKEN
Trabzon/Çarşıbaşı/Kavaklı......Kocaeli/Gölcük/Kavaklı
Yorum
-
evet olabilir... hatta olur!!! formasini alip açilacak baslikta yayinlayan arkadaslar arasinda BMN yönetimi nezdinde çekilecek kura sonucu kazanacak arakadas ya da arkadaslara Trabzonsporumuzun bu sene ayni formalar gibi yeni ürettigi esofman takimi ya da benzeri bir sey hediye olarak sunulabilir.... saygilar...
ÖNEMLI NOT: TS CLUBA DIGITAL FOTOGRAF MAKINESI YA DA FOTOGRAF ÇEKEBILEN CEP TELEFONU ILE GIDIP, FORMAYI ÜZERINE GEÇIRDIKTEN SONRA ORADA SADECE BURDA YAYINLAMAK MAKSATLI HAREKET EDEN VE O FORMAYI ALMAYANLAR SIDDETLE CEZALANDIRILACAKTIR [img]smileys/smiley1.gif[/img]

NIGHTMARE OF BYZANTIUM
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

Yorum