Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Yeni Sezonda Yeni Formalar

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

[img]smileys/smiley36.gif[/img]
    Hadi eyvallah..

Yorum

Helal olsun Ahmet Abi çok güzel fikir ama ben hediye almadigim için sorun yok[img]smileys/smiley4.gif[/img]
      keyif adamı ..

Yorum

(hani bazi arkadaslar söylediya kappa gibi kaliteli falan degil bu yeni formalar) yerel kanalin birinde canli yayina katilan bi yöneticimiz trabzonsporun kombinelerine ve formalarina ilgi göstermeleri gerektigini vurguladi. spiker sordu taraftar formasini alirken markasinada önemveriyor kaliteli olsun istiyor adidas kappa vs.. bu yeni formalarda bi marka görememek ilgiyi azaltirmi diye. ama yöneticimizin dedigi aynen suydu. bunlarda o markalar yazmayacak kendi markamiz olacak. ama direk ayni kumas ve malzemden yapilan formalar olacak. yani kalite farki olmayacak.kisacasi tek fark artik ayni kumasa kappa yazacagina bizim markamiz yazacak. ve taraftarimiz markaya degil klübe destek olmali gibisinden seyler söledi iste.

arkadasin birisi bi fikir söledi. formasini alan fotografini çekilip yollasin . çok süper olurdu bence ya..
        2010 - 2011 Şampiyonu Trabzonspor'dur
        Gerçek budur. ☆

Yorum

o kadar merak ettim ki formalari o kadar yogun isimin arasinda bmn'ye girip bir arkadasin formalari bize göstermesini bekliyorum...ayrica insallah hepsi güzeldir de ayri ayri aliriz....herkese hediye ederiz....ve ayrica burada yazi yazan çok muhterem kidemli üyeler....neden eli yüzü düzgünt-shirt'ler bastirmiyoruz? asla yalniz yürümeyeceksin vb.....eger bu olmaz ise kendim tekstilden gelen gücümü kullanip yapacagim bu isi...kimse kusura bakmasin sadece ben giyecegim...

Yorum

büyük takimsak büyük taraftarsak büyüklügümüzü gösterelim kombineler satisa çiktiktan sonra hemen tükenmeli öyle biz büyügüz demekle olmuyor eger en büyük taraftar bizde diyorsak o zaman herkes göreve o kombineler çiktigi an bitsin herkes büyüklügümüzü görsün ve bize imrensin
            CEHENNEMDE ATEŞ YOKTUR HERKES KENDİ ATEŞİYLE CEHENNEME GİDER

Yorum

cengiz

formalarin su anda gösterilmesi yasak - yoksa bizde biliriz formalari herkese erkenden göstermeyi ama yasak.

Yorum

İlk olarak #10 Osmanozc tarafından gönderildi
                Helal olsun Ahmet Abi çok güzel fikir ama ben hediye almadigim için sorun yok[img]smileys/smiley4.gif[/img]

Hediyemi almiyorsun? yoksa manitanmi yok?[img]smileys/smiley1.gif[/img]Bu arada Özgür 1 milyar Trabzonami masraf yapiyorsun?yoksa kizin masraflarimi 1 milyar tutuyor?Eger 2.sikki isaretliyeceksen çok cimrisin,kiza bir halt aldigin yok demektir.[img]smileys/smiley4.gif[/img]
                TARAFTAR TARAF OLANDIR...TARAFTAR ALMAZ VERİR!...

Yorum

yok abi trabzon ürünlerine giden para [img]smileys/smiley4.gif[/img]

ayrica kiza 1 sene boyunca 1 milyar tutan hediye alicam cimri olucam ölemi [img]smileys/smiley4.gif[/img]

hem simdi gelin adayi ariyorum düzgün bir kiz bulursam milyarlar feda solun[img]smileys/smiley2.gif[/img]Edited by: ÖzGüReisEsenLer

Yorum

Evet Ahmet Abi yok[img]smileys/smiley1.gif[/img]
                    keyif adamı ..

Yorum

İlk olarak BADALOGLU tarafından gönderildi
                      İlk olarak oflee61 tarafından gönderildi
                      İlk olarak BADALOGLU tarafından gönderildi

Usaklar, benim size bir önerim olacak...Her ne kadar dogum günü,cart günü curt günlerine inanmasamda; Trabzonspor için bu günlerde karizmayi çizdirebilirim.Böyle günlerde (dogum günü,evlilik yildönümü,babalar günü,anneler günü,kadinlar haftasi[img]smileys/smiley1.gif[/img])herkes sevdigi bir kisiye bir forma hediye etsin.Bu kiz arkadasinizda olabilir,anneniz,babaniz,nisanliniz,ablaniz,kardesiniz,agabe yiniz,patronunuz da olabilir.Herkeseforma hediye edin...Faruk,Ati,Özgür,Harun v.s.manitanizlami bulusacaksiniz?bosver çiçegi kap hemen TS-CLUP tan bir forma al kizin gönlünü,zaten bu hediyeyi begenmese o kizdan sana hayir gelmez uzak dur...

Hatta ben diyorum ki bunu BMN olarak kampanya haline getirelim veburadan dalga dalga yayilalim.Bu sitede hedef 2000 forma olmalidir...Yönetici kardesler ne dersiniz?Satalim sezonun ilk formalarini...

abi malum ögrenciyiz söyle yapsak.

o saydigin günlerde bizim eldeki kappalardan versek ese dosta da kendimize yeni forma alsak,nasi olur? [img]smileys/smiley36.gif[/img]

Ögrenci kardeslerime lafim yok ama bu ögrenciler arasinda bir çogu sigara içtigini biliyorum.Bir hafta sigara parasini formaya vereceksiniz olay budur.Ese dosta yeni formalari verelim ki bu konuyu her kesime asilayalim,onlarda Trabzonsporun güncelini yakalasinlar.

walla benim kappa'ya taksitler daha bitmedi ama abi madem öyle dedin öyle olsun,hem artik hediye ne alacam diye düsünme derdi de yok.(Not: Sigara kullanmiyorum. [img]smileys/smiley1.gif[/img])
                      BordoMavi.Net Forum Kurallarına aykırı bir mesaj veya kullanıcı gördüğünüzde, Kullanıcı Panelinde bulunan sekmesine tıklayarak ilgili mesajı raporlamanızı sizlerden rica ederiz.

Yorum

Arkadaslar Bursa da forma kalmamis, Sitede de beden kalmamis yani satilmis ayrica çubuklu hiç yok....

Trabzondaki halaogluna tel. açtim insallah vardir...

Amma ugrasiyoz yav forma almak için...

Heeee aklima geldi forma için magazaya giderken çubuklu TS formasiyla
                        dolasan bi dayi gördüm...Vay be helal dayi...(Bursa burasi [img]smileys/smiley36.gif[/img][img]smileys/smiley36.gif[/img][img]smileys/smiley36.gif[/img])

Yorum

arkadaslar karadeniz haberde okuduma göre yeni sezonda 25 bin tane forma yapilacakmis bes bini yurt disinda gerisi türkiyede satilacakmis bunun yaninda formalarin fiyati sadece sadece sadece yirmi milyonmus
                          GÖZLERİNDEKİ KARADENİZDE BOGULMAK İSTİYODUM AMA OLMADI BİZE DÜŞEN GÖZLERİNDE DEGİL YOKLUGUNDA KAYBOLMAK MIŞ

Yorum

İlk olarak cemilsezgin tarafından gönderildi
                            arkadaslar karadeniz haberde okuduma göre yeni sezonda 25 bin tane forma yapilacakmis bes bini yurt disinda gerisi türkiyede satilacakmis bunun yaninda formalarin fiyati sadece sadece sadece yirmi milyonmus

bi forma 20 milyon mu?????

ben turuncu kappa formama 70 milyon vermistim..

demekki gelecek sezon Kulübümüz formalarin 3 mislisini satmasi lazimki gecen sezonun gelirini aynisini elde etmek icin[img]smileys/smiley7.gif[/img]ne sacma
                            1967den beri Trabzonspor Ezer Gecer

Yorum

o aradaki kari kappa aliyodu biz almiyoduk tahminen..
                              BordoMavi.Net Forum Kurallarına aykırı bir mesaj veya kullanıcı gördüğünüzde, Kullanıcı Panelinde bulunan sekmesine tıklayarak ilgili mesajı raporlamanızı sizlerden rica ederiz.

Yorum

Evet, biz satilan formalardan belli bi yüzde alabilyorduk yani. Tam bilmiyorum ama heralde %15 miydi ne.
                                "Sabırlı, sistemli ve ekonomik; tüketen değil üreten bir Trabzonspor oluşturmak."
                                Murat

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X
                                WhatsApp Resmi İletişim