Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Yeni Sezonda Yeni Formalar

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• formalar çikinca hemen alalim...antreman esofmanlari o kadar güzelki...bi de futbolcular kipri giymislerdi harikaydi...tsclub herseyi düsünmüs...insallah hersey harika olacak...ama denildigi gibi keske tsclub logosunda bi degisiklik yapilsa...neyse canim önemli olan formalar ve takimimizin bu formalardan elde edecegi gelir degilmi???
    Tek yildiz,tek büyük...
    Oflu...

Yorum

• Ümraniye'deki meshurtrabzon pidecisi var ya kardesler, onun karsisinda var yanilmiyorsam Ts Club
      BORDO MAVİ

Yorum

• Tam da Eregli'ye TsClub tiri gelmis.. Ama yeni formalar 2 Temmuzda.

Yorum

• İlk olarak Eddy tarafından gönderildi
          formalar çikinca hemen alalim...antreman esofmanlari o kadar güzelki...bi de futbolcular kipri giymislerdi harikaydi...tsclub herseyi düsünmüs...insallah hersey harika olacak...ama denildigi gibi keske tsclub logosunda bi degisiklik yapilsa...neyse canim önemli olan formalar ve takimimizin bu formalardan elde edecegi gelir degilmi???

eweT
          "When you start supporting a football club, you don't support it because of the trophies, or a player, or history, you support it because you found yourself somewhere there; found a place where you belong.”

Yorum

• resmi sitede de yaziyodu subelerimiz die..ordada bakabilirsiniz arkadaslar..formalar içinde 2 temmuzu beklemek zorundayiz...[img]smileys/smiley1.gif[/img]
            Uzaktanda olsa soyle..Soyle bak gelecek sesin...

Yorum

• İlk olarak TSunami tarafından gönderildi
              İlk olarak O_F_L_U_61 tarafından gönderildi
              bende istanbul anadoLu yakasindakiLeri soruyorum nerde TS CLUB WAR BI YAZSANIZ ÇOK IYI OLACAK......
              ihlamurkuyu taraflarinda var. tam yerini bilmiyorum

ihlamurkuyu'daki kapandi malesef. maltepe'de varmis ama adresini bilmiyorum
              Fanatik Pacci

Yorum

• ürünlerin satisi helebir baslasin yer kolay dert etmeyin[img]smileys/smiley2.gif[/img]

Yorum

• maltepedeki ts club tam yerini bilen varmi arkadaslar??
                  efsane tektir;oda TRABZONSPOR'DUR

Yorum

• İlk olarak köprübasiliQzi tarafından gönderildi
                    maltepedeki ts club tam yerini bilen varmi arkadaslar??

EwEt aRkADasLar biLen warSa yazSin LutFen
                    "When you start supporting a football club, you don't support it because of the trophies, or a player, or history, you support it because you found yourself somewhere there; found a place where you belong.”

Yorum

• offf ya nerde kaldilar antraman esortmanlar gercekten süper olmus formalar acaba nasil olur ???
                      Oy Dumanlar Dumanlar hep Daglari sardunuz

Yorum

• geçen haftasonu indirimden çubuklu kappa aldimböylelikle kappayla vedalasmis olduk.bana da 2 temmuzda satisa çikacak dediler. hadi bakalim 2 temmuzda formalar, 5 temmuzda kpss formlari

Yorum

• İlk olarak alone_61 tarafından gönderildi
                          geçen haftasonu indirimden çubuklu kappa aldimböylelikle kappayla vedalasmis olduk.bana da 2 temmuzda satisa çikacak dediler. hadi bakalim 2 temmuzda formalar, 5 temmuzda kpss formlari
                          HEHEHEEHEHE ALLAH YAARDIMCINIZ OLSUN TUM KPSS CILERRR
                          Alper PEKEN
                          Trabzon/Çarşıbaşı/Kavaklı......Kocaeli/Gölcük/Kavaklı

Yorum

• iyi biseye benziyolar galiba heyecenlandim bak simdi [img]smileys/smiley32.gif[/img]

Yorum

• İlk olarak O_F_L_U_61 tarafından gönderildi
                              abi istanbul anadoLu yakasinda warmi TS club warsa nerde???
                              walla tam isim veremiicem de kadiköyde bogaya çikarken sagda cami var onun biraz gerizinde var ama sadece trabzonspor ürünü satmiyo bizans ürünleri de satiyo ama giriste de ts club yaziyo enteresan ama....??????
                              Alper PEKEN
                              Trabzon/Çarşıbaşı/Kavaklı......Kocaeli/Gölcük/Kavaklı

Yorum

• evet bende savciliga giderken gördüm manolya ts club diye biyer ama küçücük adam dediki 1 temmuzda formalar gelecek...bizim yakada var çok ama,anadolu da tek orada var sanirim o da çok küçük ve ürün az...
                                Tek yildiz,tek büyük...
                                Oflu...

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X
                                WhatsApp Resmi İletişim