40 a yakin ürün var dediler ama hala göremedik tanitima 100 tane gazeteci gelmis hepsi ayni kareleri yayinlamis sanki haber ajansindan almislar asil önemli olan tanitim yapiyorsun ama ürünler piyasada yok hiçmiön hazirlik yapilmamis hersey sicagi sicagina olur buda bizim yöneticilerin acziyeti
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Yeni Sezonda Yeni Formalar
Daraltma
X
-
Bayanlar için forma gördüm ama tam emin degilim rüya görmüste olabilirim [img]smileys/smiley1.gif[/img]bayan milli voleybol takimi formalarinin aynisi.Kolsuz V yaka falan çok güzeldi.Sanirim tanitim gecesinde mankenlerden birinin üzerinde vardi.İlk olarak tunganyan tarafından gönderildiwar bayanlar içinde çok güzel seyler..formalar falan var size özel yapilmis xs beden falann.......o resimdekiler gecelik zatennn...İlk olarak sevgi tarafından gönderildi
İlk olarak Emorfo tarafından gönderildiBayanlar süper de olabilir tabiki
[img]smileys/smiley1.gif[/img]
peki bayanlar için ürünler var mi ?Hani giyebilecegimiz cinsten...

gecelik de ev haricinde giyilmezzz...onnari giyip uyuucaksinizzz

Yorum
-
<TABLE =metin cellSpacing=0 cellPadding=0>
<T>
<TR>
<TD>Trabzonspor bu sezon "TS Club" giyecek
Takimlarimizin yeni sezonda giyecegi formalarin basina tanitimi 2 Temmuz 2005 Cumartesi günü Trabzonsporlu futbolcular ve ünlü mankenlerin katilimiyla yapildi.
<DIV align=center>
</DIV>Trabzonspor 2005-2006 Sezonunda, kendi ürettigi TS Club markali forma ve malzemeleri kullanacak. Yeni sezon formalari ve TS Club markali diger spor malzemeleri koleksiyonu 2 Temmuz 2005, Cumartesi günü saat 19.30?da Istanbul A Plus?ta düzenlenen gecede basina tanitildi.
TS Club ürünleri, Trabzonspor A takim oyunculari Ibrahima Yattara, Miroslaw Szymkowiak, Volkan Bekiroglu, Emrah Eren, Hasan Üçüncü, Tolga Zengin, Özgür Bayer ve mankenler Fatos Segmen, Aysu Baceoglu, Duygu Ulas, Fatma Yaman ve Tatiana tarafindan sunuldu.
6 farkli model formanin ve 30?i askin yeni ürünün sergilendigi tanitimda, bayanlar için ilk kez özel olarak tasarlanan ve üretilen ?TS Club bayan formalari? da dikkat çekti.
Trabzonspor Kulübü Genel Müdürü Burak Gürdal ise, yaptigi konusmada, Trabzonspor?un kendi markasiyla ilk kez bir koleksiyon tanitimi düzenledigini belirterek, ?Kulübün kendi markasi olan TS Club?in yaratilmasi Trabzonspor için hem sevindirici hem de gurur verici bir gelisme.? dedi. Gürdal, TS Club markasi ile mükemmel tasarim ve kalitede ürünler yaratildigini, Trabzonsporlu taraftarlarin da TS Club lisansli ürünlerini alarak Trabzonspor?a önemli bir destek vereceklerini sözlerine ekledi.
80 basin mensubunun görev yaptigi tanitimina, Burak Gürdal?in yani sira, Baskan Yardimcimiz Sitki Hacisalihoglu ve Yönetim Kurulu Üyelerimiz Bilgin Aygül, Ahmet Çubukçu, Burhan Sezer Bahadir, Köksal Sadiklar Ve Mahmut Yildirim da katildi.
Formalar ve diger ürünler, konuklar ve basin mensuplari tarafindan büyük begeni topladi.
<CENTER>
</CENTER>
</TD></TR></T></TABLE>bence cok guzel olmus helal olsun[img]smileys/smiley32.gif[/img][img]smileys/smiley32.gif[/img][img]smileys/smiley32.gif[/img]IKU TS (İstanbul Kültür Üniversitesi Trabzonsporlular Taraftar Kulübü)
IKU TS atkılarımız için sitemize uğrayınız
Yorum
-
ya formalar gerçekten güzel .özellikle çubuklu ve turuncu olanlar ben ikisindende alcagim.ama dedigniz gibi bask resimler yokmu. ve ne zaman satisa çikacak hiç bir ayrinti yok. 20 temmuzda açilis varmis ama biz dah formalari nerrden alacagimzi bile bilmiyoruz.İçimdeki Sevdan Öyle Büyük ki.Trabzonum.
Yorum
-
ya arkadasin mj altinda söyle bir not vardi.
NO WOMEN AT STDIUMS
Bu ne demek oluyo simdi stadda bayana hayir.demekle ne anlatmak istemis acaba. trübünler sadece erkek yerimi. ki,mse bunun farkina varmadimi arkadsalar o kadar ingilizce bilmiyormusunuz.kizlar uyumayin.İçimdeki Sevdan Öyle Büyük ki.Trabzonum.
Yorum
-
İlk olarak aaygun61 tarafından gönderildidogru bu zihniye sizde oldugu sürece , erkekler yalnizca stadlari doldurdugu sürece futbol kirli kalir.sizlere yakistiramadim hiç.bayanlarin maça gitmesi sizi niye ilgilendiriyoki bu kadar. yada neden rahatsiz ediyooo.
Stada WOMEN girmeden Trabzonspor sampiyonluk kazanamaz. Simdi anlattirmayin bana bunun sosyolojik ve psikolojik etkilerini...
HERKES STADA, HEMEN!Trabzonsporlu olmak...
Zor ama güzel be kardeşim!
Yorum
-
Women degil...Bayan Lütfen Güzel Türkçemizi Ecnebilestirmeyelim...Ayrica Bayanlarin Stadlarda olmasini isterim...Ama sunu da düsünüyorum...O ortamda pek de alisik olmadik kelimeler duyuyorlar...Bu da hos olmuyor...İlk olarak simal yildizi tarafından gönderildi
İlk olarak aaygun61 tarafından gönderildidogru bu zihniye sizde oldugu sürece , erkekler yalnizca stadlari doldurdugu sürece futbol kirli kalir.sizlere yakistiramadim hiç.bayanlarin maça gitmesi sizi niye ilgilendiriyoki bu kadar. yada neden rahatsiz ediyooo.
Stada WOMEN girmeden Trabzonspor sampiyonluk kazanamaz. Simdi anlattirmayin bana bunun sosyolojik ve psikolojik etkilerini...
HERKES STADA, HEMEN!
Saygilarimla...
Yorum
-
bugün ts clup a gittim meydandaki koliler yeni gelmis sayim yapmadik satis baslamadi dediler. yakindan formalari çok merak ediyorum resimlerden çok güzel görünüyorlar. çubuk ve turuncu forma harika gerçekten tarihimizin en güzel tasarimlari. ayrica yerel kanallarda tanitimin büyük bölümünü izledim gerçekten bayanlar için harika ürünler yapmislar ama gereksiz yere kocaman ts clup yazilari var üzerinde kiyafetlerin saçma olmus. yazi daha kibar eklenebilirdi kumasa.0II0II0I I00I0I0I 0III00II0 00II0I0I II0I0II0
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

Yorum