Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Yeni Sezonda Yeni Formalar

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• <TABLE cellSpacing=0 cellPadding=2 width="100%" bgColor=#ffffff>
    <T>
    <TR>
    <TD =text>

</TD></TR></T></TABLE>

bu resimdeki formalarin görünüs biçimiyle diger resimdeki formalar arasinda daglar kadar fark var biz bir cahillik ettik bu resme adandik elestirdik yeniformalari...ama yanilmisiz helal olsun formalar cok güzel olmus hele turuncu forma ya hayran kaldim
    Ne Olmuş Şampiyon Olamadıysak,,,
    Hayallerimizi Satmadık'ya,,,

Yorum

• formalar [img]smileys/smiley32.gif[/img][img]smileys/smiley32.gif[/img][img]smileys/smiley32.gif[/img][img]smileys/smiley32.gif[/img]bu kadar olur yani..

Yorum

• ya arkadasalar bi e soracam internette nezaman verilecek formalar bilen war mi?
        IKU TS (İstanbul Kültür Üniversitesi Trabzonsporlular Taraftar Kulübü)
        IKU TS atkılarımız için sitemize uğrayınız

Yorum

• Bizim Ts Clubun internet Sitesine ne zaman Koncak bu Formalar ? Konsun artik demi..
          Temiz Futbol istiyoruz !!! İnadına TrabZonSpor İnadına Şampiyon !!!

Yorum

• bende bi ara ad-avarase vardi sonra format atinca gitti dogal olarak.neyse ben en iyiyisi elden alirim bi TS CLUB ''DAN

Yorum

• varsa ts club git al elden en iyisi...
              Tek yildiz,tek büyük...
              Oflu...

Yorum

• FormaLar GErcekten Süper [img]smileys/smiley2.gif[/img]

Hayran kaLdim[img]smileys/smiley32.gif[/img]Soylenecek laf bulamiyoruuuuuuuuuuuum[img]smileys/smiley9.gif[/img]

Yorum

• İlk olarak zafer6161 tarafından gönderildi
                  <TABLE cellSpacing=0 cellPadding=2 width="100%" bgColor=#ffffff><T>
                  <T>
                  <TR>
                  <TD ="text">

</TD></TR></T></T></TABLE>

bu resimdeki formalarin görünüs biçimiyle diger resimdeki formalar arasinda daglar kadar fark var biz bir cahillik ettik bu resme adandik elestirdik yeniformalari...ama yanilmisiz helal olsun formalar cok güzel olmus hele turuncu forma ya hayran kaldim

zafer6161

ötekinin içinde futbolcular yada mankenler var - içinde birisi oldugu zaman haliyle daha güzel duruyor.

ayrica taraftar formalari degil - takimin giyicegi formalar tanidildi dün gece.

Yorum

• tanitimda bu resimdeki mavi V yakali omuzlarinda TS amblemi olan formayi göremedim ben...tanitildimi oda?..bilgisi olan varmi...
                    Uzaktanda olsa soyle..Soyle bak gelecek sesin...

Yorum

• Haklisin valla...ben ilkden kötü demistim..

ama aksam tv den izledigimde hayran kaldim...

çubuklu ve turuncu tek cizgili olan 2 forma bomba[img]smileys/smiley2.gif[/img]
                      seni nasil sevdigimi tahmin bile edemezsin TRABZONSPOR

Yorum

• Formalar oldukça güzel yapilmis. hele bir kaç gün önce fb nin formalarini gördüm de bizim formalar kat kat güzel.

Yönetimi tebrik etmek lazim. Birde bu formalari giyecek 2 tane daha kaliteli transfer yapsalar tam olacak [img]smileys/smiley4.gif[/img]
                        Bazen Sevinç Bazen Keder, Trazonsporlu Olmak Yeter!
                        (Hepimiz TÜRKÜZ Ulan!)

Yorum

• transferler de bu hafta biterse formalar daha bi güzel olacak![img]smileys/smiley2.gif[/img]

FATIH SULTAN TEKKE

- you either die a hero or you live long enough to see yourself become the villain.

Yorum

• evet tanitildi...
                            Tek yildiz,tek büyük...
                            Oflu...

Yorum

• Buyrun büyük boy forma ve manken resimleri

Özellikle bayanlar için tasarlanmis ürünler süper.

www.bordomavi.net/bmn/haberfoto/haber/formatanitim1.jpg
                              www.bordomavi.net/bmn/haberfoto/haber/formatanitim2.jpg www.bordomavi.net/bmn/haberfoto/haber/formatanitim3.jpg
                              Bazen Sevinç Bazen Keder, Trazonsporlu Olmak Yeter!
                              (Hepimiz TÜRKÜZ Ulan!)

Yorum

• bayan kiyafetleri anca evde giyilir - disarda kesinlikle giyinilmez - umarim disarda giyinilmesi içinde ayri tasarimlar vardir.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X
                                WhatsApp Resmi İletişim