walla ben yeni sezon formalarini bekliyorum o yüzden daha forma almadim zaten
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Yeni Sezonda Yeni Formalar
Daraltma
X
-
ts_fan
kombine alamayacagim[img]smileys/smiley5.gif[/img]Trabzon maceram artik bitti, bende artiktasi topragi ahpun olan Ist'da olacagim (ne yapalim is-güç orda kovalanacak) ama forma almam lazim mevcut formami askeriyede Trabzonspor'lu bir asker arkadasima hediye ettim, yeni formalar çiktigind abir forma alacagim...
Yorum
-
İlk olarak $FIRTINA61$ tarafından gönderildiİlk olarak ÖzGüReisEsenLer tarafından gönderildi
sözlesme sanirim 1 hazirana kadardi - resimler telefonda kayitli sadece telden gösterebilirim mesaj atamam [img]smileys/smiley2.gif[/img]
ayrica formalar ucuz herkes 1 tane kesin alsin -
kaca ki?
38 YTL...Egemen Ve Selçuğun içine düştüğü girdaba Allah kimseyi düşürmesin. İnsanların Onurları ve Şerefleri vardır ve Bunun için yaşarlar.
Tavan yaptıklarında istanbul takımlarına transfer olmayan Gökdeniz Ve Fatih Tekke'yi şimdi daha çok seviyorum.
Yorum
-
benim formam var valla 3 aydir gururla giyiyorum. 10 numara zurawski . hatta bi animi anlatayim. ankaraspor maçin devre arasi vip2 tribunundeyim. 2-0 yeniliyoruz. çatinin üzerine atlayip senol hocam diye bagirdim geçerken bakti arkami donup formami gösterdim 10-zurawski, bakti küçük bir gülümseme atti. herkes forma alsin beyler forma alalim takima destek için.VIP 2 - A Blok , B-4
Yorum
-
İlk olarak Utku61 tarafından gönderildiAcaba maratonun neresine Loca yapmayi düsünüyorlar..Herhalde o meshur direklerin! arkasina degil.[img]smileys/smiley32.gif[/img]
su demirleri ve arkadasinda mac izliyenleri cok merak ediyorum =))Egemen Ve Selçuğun içine düştüğü girdaba Allah kimseyi düşürmesin. İnsanların Onurları ve Şerefleri vardır ve Bunun için yaşarlar.
Tavan yaptıklarında istanbul takımlarına transfer olmayan Gökdeniz Ve Fatih Tekke'yi şimdi daha çok seviyorum.
Yorum
-
İlk olarak grifztr tarafından gönderildi
benim formam var valla 3 aydir gururla giyiyorum. 10 numara zurawski . hatta bi animi anlatayim. ankaraspor maçin devre arasi vip2 tribunundeyim. 2-0 yeniliyoruz. çatinin üzerine atlayip senol hocam diye bagirdim geçerken bakti arkami donup formami gösterdim 10-zurawski, bakti küçük bir gülümseme atti. herkes forma alsin beyler forma alalim takima destek için.
bugun bi gazetede yazan habere gore bugun buyuk ihtimalle Zurawski nin alinacagini yazmis ama simdiye kadar bi gelisme yok ya bi adami alamadik...Egemen Ve Selçuğun içine düştüğü girdaba Allah kimseyi düşürmesin. İnsanların Onurları ve Şerefleri vardır ve Bunun için yaşarlar.
Yorum
-
İlk olarak agantha tarafından gönderildiozgur telefondan geçiremiyormusun bilgisyara biyere yaw goster su formalari bizeeeeeee[img]smileys/smiley19.gif[/img]
adam görmüsse gorsun.. ne onu zor durumda birak nede kulubu sen en iyisi elinde biraz çiz yada özgür bize anlatsin [img]smileys/smiley36.gif[/img]
çikar yakinda bi tane kendime bi tane yigenime alicam sozum var [img]smileys/smiley2.gif[/img]Egemen Ve Selçuğun içine düştüğü girdaba Allah kimseyi düşürmesin. İnsanların Onurları ve Şerefleri vardır ve Bunun için yaşarlar.
Yorum
-
arkadaslar kappa formalari gercekten guzel ama bir sorun var gobegi olan kisiler mesela ben formayi rahat rahat giremiyorum gobek aynen ortada yeni formalarda ki en buyuk arzularimdan biri genis olmasidir umarim kappadakiler gibi olmaz[img]smileys/smiley4.gif[/img]HEPIMIZ MEHMETCIGIZ BIR ERMENI OLDU ONBINLER YURUDU HERYIL ONBINLERCE SEHIT VERIYORUZ HANGINIZ YURUDUNUZ!!!
Yorum
-
Simdi sira taraftarda
KOMBINELER BITMELI
Trabzonspor Asbaskani Ömer Sari, gelecek yil lig ve Avrupa'da büyük hedefleri oldugunu belirterek, "Bunun için en az 3 kaliteli takviye yapacagiz. Herkes rahat olsun güçlü bir kadro olusturacagiz. Biz görevimizi yaparken, taraftarda kulübe destek oldugunu göstermeli. Tribün gelirimiz çok az. Bunun için takimin basarisina katki yapmak isteyen taraftarlar kombine almali. 15 bin kombine bitmeli. Iyi bir takim isteniyorsa herkes de bunun için katki yapmali" dedi.
Yeni formalar piyasada
TS CLUP ÜRÜNÜ: Trabzonspor'un kendi üretimi olan formalar pazartesi günü satisa çikiyor. Kappa ile anlasmayi iptal ederek kendi bünyesindeki TS Clup tarafindan yeni formalari üreten Bordo-Mavililer, bu yil 100 bin forma satisi gerçeklestirip, kulübe önemli bir gelir elde etmeyi amaçliyor. Baskan Yardimcisi Muammer Saka, kendi ürettikleri formalari daha ucuz fiyata satacaklarini belirterek, taraftarlardan formalara ilgi göstermelerini beklediklerini söyledi.
karadenizgazete.com | 01.06.2005"Sir, I say that justice is truth in action." Benjamin "Dizzy" Disraeli
Yorum
-
arkadaslar 38ytl*100,000adet forma 3,8milyon ytl demek...
e hadi ...
simdiden baslayalim!!!!!!!
27 temmuzda AVNI AKERDE BULUSALIM!''Ben kulüp tutmam, çocuk... Çünkü hepsi benimdir. Hem; sivil veya asker toplumun tamamına hizmet veya kumanda edenler bir kulübü tutsalar bile -görev sırasında- bunu açıklamazlarsa isabet ederler. Aksi halde, otoriteleri sarsılır ve tartışılır. Tefrika (ayrımcılık, nifak) yaratmış olurlar. O nedenle dikkatli olmalarını tavsiye ederim." Mustafa Kemal Atatürk (2 Aralık 1933)
feneri "ampül" aydınlatır ancak "güneş" kendiliğinden ışık verir !
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

Yorum