Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Yeni Sezonda Yeni Formalar

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Sortlar nostaljik abi. 1970'lerin sortlari. Efsane geri dönmeye basladi iste. Savulun yezidler geliyoruz.

gördün sanirim sortlari..hazir görmüsken anlat..dizayn vs..[img]smileys/smiley1.gif[/img]
    Uzaktanda olsa soyle..Soyle bak gelecek sesin...

Yorum

• İlk olarak mahir_kuzey tarafından gönderildi

İlk olarak ozcilingir tarafından gönderildi
      Sortlarda dizalti hasama gibi , yoksa yeni sponsorumuz !!

Sortlar nostaljik abi. 1970'lerin sortlari. Efsane geri dönmeye basladi iste. Savulun yezidler geliyoruz[img]smileys/smiley2.gif[/img]
      ARKADASLAR resimdekiler idman esofmani bileklerden dar olan eski tip esofmanlar...futbolcular dizaltina kadar çekmisler hem daha rahat hemde daha sekil oluyo diyee yaani o giydikleri ne sort nede hasama.....
      Alper PEKEN
      Trabzon/Çarşıbaşı/Kavaklı......Kocaeli/Gölcük/Kavaklı

Yorum

• arkadaslar bu fotografta arkada kalorifer peteginde oturan kim takimimiin futbolcusunu taniyamadim ilk defa(kendimden utaniyorum)..emre toramana benzio ama???
        Alper PEKEN

Yorum

• eli güzeldal mi kimdir yeni aldik
          Bu sehir Senin ile Yatip Kalkiyor 20 Yildir Senden Tek sey Istiyor
          Bordo ile Mavi Kefenim Olsun TRABZON\'um Bu sene Sampiyon Olsun..

Yorum

• haa eywallah kardes yanliz ben onun kisa saçli biliyodum ondann...saglik kontrolunde görmüstüm de neysee(eli güzeldall ehueheuhehehehe)
            Alper PEKEN

Yorum

• Yuh size[img]smileys/smiley5.gif[/img] Koca Özgürü taniyamadiniz...

Onlar da sort degil ayrica K A P R I [img]smileys/smiley4.gif[/img]

Yorum

• la bence de bizim özgürü nasil taniyamadiniz yuh be[img]smileys/smiley4.gif[/img]

FATIH SULTAN TEKKE
                - you either die a hero or you live long enough to see yourself become the villain.

Yorum

• onlara bermuda denmiyormuydu kapri daha uzun olmazmi???????
                  <font color=red>`Your <font color=black>Heart</font> Size More Important Your <font color=black>Body</font> Size`</font>

Yorum

• arkadaslar gördügnüz ne sort nede hasama onlar bermuda ancak özgürü tanimayan arkadaslar dergiyi takip etmiyorlar galiba
                    SEYYAH ALI

Yorum

• Yazik, cik cik cik özgür duymasin keser sizi...[img]smileys/smiley4.gif[/img][img]smileys/smiley36.gif[/img][img]smileys/smiley36.gif[/img][img]smileys/smiley36.gif[/img]

Yorum

• dergiyi iyi takip ederimm de.....walla özgüre hiç benzemiooo sadece saclar uzun baska uzun saçli yok bizde ondan özgürdür ama daha cok emre toraman a benziokorktum biran gerimi geldi diyeee.....ama cok degisik çikmiss fotoyu zoomladim yine benzetemedimm...neyyseeeee
                        Alper PEKEN

Yorum

• özgürü tanimayan zihniyeti kiniyorum[img]smileys/smiley4.gif[/img]

Yorum

• Trabzonspor'un yeni sezonda giyecegi TS Clup markali forma ve malzemeleri Istanbul'da düzenlenecek gecede tanitilacak.
                            Trabzonspor Sportif Yatirim ve Ticaret A.S. Genel Müdür Yardimcisi Diyez Beksaç, konu ile ilgili yaptigi açiklamada, Trabzonspor'un 2005-2006 sezonunda TS Club markali forma ve malzemeleri kullanacagini bildirdi. Yeni sezon formalarini ve TS Club markali diger spor malzemelerini basina tanitmak amaciyla A takimdan oyuncular ile ünlü mankenlerin katilimiyla Istanbul'da ''Trabzonspor Forma Tanitim Gecesi'' düzenlenecegini ifade eden Beksaç, gecenin 2 Temmuz Cumartesi günü Ortaköy A-Plus, Kuruçesme gerçeklestirilecegini belirtti.
                            Bazen Sevinç Bazen Keder, Trazonsporlu Olmak Yeter!
                            (Hepimiz TÜRKÜZ Ulan!)

Yorum

• İlk olarak ÖzGüReisEsenLer tarafından gönderildi
                              özgürü tanimayan zihniyeti kiniyorum[img]smileys/smiley4.gif[/img]
                              DOORU WALLAA BEN DE KENDIMI KINIYORUMM
                              Alper PEKEN

Yorum

• İlk olarak tunganyan tarafından gönderildi
                                arkadaslar forma da kappa isareti var yeni forma olmadigi kesin ama orjinal kappaya da benzermio forma...kappaanin yazi puntolari falan öyle degil...bide cok genis sekilden de cok siritiyoo....eeee fenerli baskana da anca pazar mali.........puuhahahahaaa[img]smileys/smiley36.gif[/img][img]smileys/smiley36.gif[/img][img]smileys/smiley36.gif[/img]

bence basbakana bir rizespor formasi hediye etseydiler.

"Sir, I say that justice is truth in action." Benjamin "Dizzy" Disraeli

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X
                                WhatsApp Resmi İletişim