Özelden gel kardes
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Yeni Sezonda Yeni Formalar
Daraltma
X
-
Guests -
İlk olarak ÖzGüReisEsenLer tarafından gönderildi
Biraz mütevazi olmus tahminin[img]smileys/smiley36.gif[/img]
Yorum
-
İlk olarak Eddy tarafından gönderildithepathfiner abi olmadi siteden siparis edersun,çok güvenli ve hizli...fakat güncellemeyu beklemelisun...
bende edecekdim ama trabzonuma degil hacker'lere güvenemedim.kredi karti numaramizi veriyoruz ama hacker ler girip numarayi alabilme ihtimalleri var mi? cvp verirseniz sevinirim.
Yorum
-
BANA BAK MISSON BENIM KIMSEYE BAGIRDIGIM FELAN YOK
AMA KIMSEDE GIDIP FORMALARI TAM OLARAK GORMEDEN IGRENC YA DA COK KOTU OLMUS FELAN DIYEMEZ TAKI BEN YASIYANA DEK....
NEYSE BU TATSILIK SON BULSUN BU ARADA GÖRDUNUZ NET OLARAK FORMALARI DEIL MI ???
NASIL FORMALAR HEEE??
_Fan_ts_
Yorum
-
İlk olarak Kaya tarafından gönderildiLa Osman habu torjan'in girdigini nerden anlicaz. Söyla bakam bi. [img]smileys/smiley1.gif[/img]
Öle bi konutla vs. anlasilmiyor.Bilgisayarin garip garip seyler oluyorsa sen istemeden baska seyler açiliyorsa fln anla ki trojan girmis.Ve trojandan kurtulmanin en rahat yolu formatkeyif adamı ..
Yorum
-
BIR SEYE DAHA DEGINECEGIM....
BAZI ARKADASLAR BENI ELESTIRMIS AMA O ARKADASLAR SUNA INANSIN BEN SENELERDIR TRABZONSPORA GELECEK HER TOZDAN TRABZONUMU KORUDUM VE BUNDAN SONRADA DEVAM EDECEGIM....
BEN SENELERDIR TRABZONUMU::: BUTUN CAHIL AKLI BES PARA ETMEZ,,, EZIKBAHCELILERDERN,SALATA SARAYLILARDAN VE KELTIKTASLILARDAN KORUDUM..... BUNA HERKES INANSIN VE BENIM VERMIS OLDUGUM TEPKIYI ANLASIN......
NEYSE BENIM ICIN HER TRABZONSPORLU BENIM KARDESIMDIR KARDESLER ARASINDA BOYLE SEYLER OLUR...._Fan_ts_
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

Yorum