arkadaslar yok mu baska fotografff..koockoca forma tanitim gecesinde 4 tane mi fotograf çekilddiiii...digitale geçti makineler cek istedigin kada yaniii.parayla mi çektiriyolarmisss...varsa bulabilecegimiz bi yer söylersenizzz....
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Yeni Sezonda Yeni Formalar
Daraltma
X
-
harika, renklerdeki tonlarbence harika olmus. Mavidekiaciklik tam kararinda olmus. Bordosu da ne kirmizi kadar acik, ne de ic karartici kadar koyu degil.
En cok da omuzlarindabordo ustune turuncu cizgili forma guzel olmus bence.
Emegi gecenlere tesekkurler.
Trabzon'un yeniden futbolcu fabrikası gibi olacağı günleri görebilmek dileğiyle.
Yorum
-
İlk olarak Bodyguard-61 tarafından gönderildivalla ne kadar olursa olsun cubukludan formadan birtane aldiracam arkadasa ankaradan ama turuncuda cok hosuma gitti yaww[img]smileys/smiley2.gif[/img]!!!
Ankaradan nerden forma bulacan birader Atakuledeki daha satmiyor !!! koskaca Ankarada ürünlerimize talep yok yaziktir.Ben bile Trabzondan getirtiyorum[img]smileys/smiley7.gif[/img]
Yorum
-
İlk olarak Emorfo tarafından gönderildi
Özellikle bayanlar için tasarlanmis ürünler süper.
www.bordomavi.net/bmn/haberfoto/haber/formatanitim3.jpg
bayanlar için süper olan ürünler bunlar mi ? umarim süperden kastin bunlar degildir bizim görmedigimiz süper diye nitelendirilebilecek ürünler vardir.
Formalari begenmedim çok basit görünüyor hiçbir albenisi yok özelikle yakalar tam bir felaket.Alacagiz tabi yapacak bisey yok....
Yorum
-
İlk olarak selçukabi tarafından gönderildi
İlk olarak Bodyguard-61 tarafından gönderildivalla ne kadar olursa olsun cubukludan formadan birtane aldiracam arkadasa ankaradan ama turuncuda cok hosuma gitti yaww[img]smileys/smiley2.gif[/img]!!!
Ankaradan nerden forma bulacan birader Atakuledeki daha satmiyor !!! koskaca Ankarada ürünlerimize talep yok yaziktir.Ben bile Trabzondan getirtiyorum[img]smileys/smiley7.gif[/img]
arkadasim ankaralidir Trabzonsporludur daha izine gidecek cucubklu forma aldiracaktim ona ordan satilmamasi hic iyi olmadi, ne yapalim bizde Trabzondan getirtecez!!!İnsan ol evlat!
Yorum
-
war bayanlar içinde çok güzel seyler..formalar falan var size özel yapilmis xs beden falann.......o resimdekiler gecelik zatennn...İlk olarak sevgi tarafından gönderildi
İlk olarak Emorfo tarafından gönderildiBayanlar süper de olabilir tabiki
[img]smileys/smiley1.gif[/img]
peki bayanlar için ürünler var mi ?Hani giyebilecegimiz cinsten...

gecelik de ev haricinde giyilmezzz...onnari giyip uyuucaksinizzz

Alper PEKEN
Trabzon/Çarşıbaşı/Kavaklı......Kocaeli/Gölcük/Kavaklı
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

Yorum