Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Yeni Sezonda Yeni Formalar

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• arkadaslar yok mu baska fotografff..koockoca forma tanitim gecesinde 4 tane mi fotograf çekilddiiii...digitale geçti makineler cek istedigin kada yaniii.parayla mi çektiriyolarmisss...varsa bulabilecegimiz bi yer söylersenizzz....
    Alper PEKEN
    Trabzon/Çarşıbaşı/Kavaklı......Kocaeli/Gölcük/Kavaklı

Yorum

• harika, renklerdeki tonlarbence harika olmus. Mavidekiaciklik tam kararinda olmus. Bordosu da ne kirmizi kadar acik, ne de ic karartici kadar koyu degil.

En cok da omuzlarindabordo ustune turuncu cizgili forma guzel olmus bence.

Emegi gecenlere tesekkurler.

Trabzon'un yeniden futbolcu fabrikası gibi olacağı günleri görebilmek dileğiyle.

Yorum

• Formalarin Fiyati ne kadar???
        1967den beri Trabzonspor Ezer Gecer

Yorum

• valla ne kadar olursa olsun cubukludan formadan birtane aldiracam arkadasa ankaradan ama turuncuda cok hosuma gitti yaww[img]smileys/smiley2.gif[/img]!!! Edited by: Bodyguard-61
          İnsan ol evlat!

Yorum

• Punisher-61

TAM EMIN OLMAMAKLA BIRLIKTE 38 MILYON DIYE BILIYORUM

"Dünyada bir yerdeyim ben"

Yorum

• İlk olarak Bodyguard-61 tarafından gönderildi
              valla ne kadar olursa olsun cubukludan formadan birtane aldiracam arkadasa ankaradan ama turuncuda cok hosuma gitti yaww[img]smileys/smiley2.gif[/img]!!!

Ankaradan nerden forma bulacan birader Atakuledeki daha satmiyor !!! koskaca Ankarada ürünlerimize talep yok yaziktir.Ben bile Trabzondan getirtiyorum[img]smileys/smiley7.gif[/img]

Yorum

• İlk olarak Emorfo tarafından gönderildi

Özellikle bayanlar için tasarlanmis ürünler süper.

www.bordomavi.net/bmn/haberfoto/haber/formatanitim3.jpg

bayanlar için süper olan ürünler bunlar mi ? umarim süperden kastin bunlar degildir bizim görmedigimiz süper diye nitelendirilebilecek ürünler vardir.

Formalari begenmedim çok basit görünüyor hiçbir albenisi yok özelikle yakalar tam bir felaket.Alacagiz tabi yapacak bisey yok....

Yorum

• Bayanlar süper de olabilir tabiki
                  Bazen Sevinç Bazen Keder, Trazonsporlu Olmak Yeter!
                  (Hepimiz TÜRKÜZ Ulan!)

Yorum

• valla 20ytl olacakti diye açiklanmisti
                    GÖZLERİNDEKİ KARADENİZDE BOGULMAK İSTİYODUM AMA OLMADI BİZE DÜŞEN GÖZLERİNDE DEGİL YOKLUGUNDA KAYBOLMAK MIŞ

Yorum

• İlk olarak Emorfo tarafından gönderildi
                      Bayanlar süper de olabilir tabiki

[img]smileys/smiley1.gif[/img]

peki bayanlar için ürünler var mi ?Hani giyebilecegimiz cinsten...

Yorum

• İlk olarak selçukabi tarafından gönderildi

İlk olarak Bodyguard-61 tarafından gönderildi
                        valla ne kadar olursa olsun cubukludan formadan birtane aldiracam arkadasa ankaradan ama turuncuda cok hosuma gitti yaww[img]smileys/smiley2.gif[/img]!!!

Ankaradan nerden forma bulacan birader Atakuledeki daha satmiyor !!! koskaca Ankarada ürünlerimize talep yok yaziktir.Ben bile Trabzondan getirtiyorum[img]smileys/smiley7.gif[/img]

arkadasim ankaralidir Trabzonsporludur daha izine gidecek cucubklu forma aldiracaktim ona ordan satilmamasi hic iyi olmadi, ne yapalim bizde Trabzondan getirtecez!!!
                        İnsan ol evlat!

Yorum

• yeni formalar gayet hos tanitimda çok güzeldi. hele yattaranin dansi felan çok sempatikti.
                          2010 - 2011 Şampiyonu Trabzonspor'dur
                          Gerçek budur. ☆

Yorum

• yaw fotograf diyorummm...yok mu tanitim gecesindennn.......koskoca gecede 4 tane mi fotograf çekildii?????
                            Alper PEKEN

Yorum

• GÜZEL GÜZEL FORMALAR HOS DA BAYAN FORMALARI HERHALDE EVDE GIYINMEK IÇIN

O SEKILDE MACA FALAN GIDILMEZ,

@zafercalikoglu
                              @trabzonspor

Yorum

• İlk olarak sevgi tarafından gönderildi

İlk olarak Emorfo tarafından gönderildi
                                Bayanlar süper de olabilir tabiki

[img]smileys/smiley1.gif[/img]

peki bayanlar için ürünler var mi ?Hani giyebilecegimiz cinsten...
                                war bayanlar içinde çok güzel seyler..formalar falan var size özel yapilmis xs beden falann.......o resimdekiler gecelik zatennn...gecelik de ev haricinde giyilmezzz...onnari giyip uyuucaksinizzz
                                Alper PEKEN

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X
                                WhatsApp Resmi İletişim