Ayy yazik büyük Trabzonspor taraftari islaniyormus.........
Hani akustik yüzünden Cati istenese neyse, görende Seker'den yapilmissiniz sanar.
Sacmalamanin siniri yok
Her yagmurlu macdan sonra 40 derece atesle bi hafta yatmak nedemek bilmiyorsun heralde
[Trabzon kimliği demek 'Her şeyi ile Trabzonspor'u alırım başımın üstünde taşırım.' anlamına gelmiyor. Kim bu acıyı bizlerle paylaşacak, sahada mücadele verecek, kim gelecek 'Ben buranın en önemli parçasıyım.' diyerek yüreğini ortaya koyacak, onlarla devam edeceğiz.]
hayırdır siz o buyuk Trabzonspor taraftarından degılmısınız ? benım canım tatlı senınkısı acıysa buyur gel.. alamancılarrrr.....
Tatli canin varsa gitme maca o kadar kolay...... Yada bas parayi git kapalidan bilet al. Zaten öyle düsünen cogu kisi Tezahürat yapmayida istemez/bilmez, orda usul usul oturup maci izler.
geçenlerde burda Chelsea'nın stadyum turuna katıldık , aman yarabbi, o ne zemin öyle , sadece uzmanların zemine girilmesine izin veriliyor, onlar için yaka kartı var yoksa stadın çim alanına yaklaşamazsın bile, rehberin söylediği eğer bir şekilde zemine bir adım dahi atsan ingilteredeki hiç bir stadyuma ömür boyu giremezsin dedi, öyle online bir sistem kurmuşlar. tüm ingilizler bunu bilir dedi..stadın zemini hani bal dök yala derlerya aynen öyleydi.
Tatli canin varsa gitme maca o kadar kolay...... Yada bas parayi git kapalidan bilet al. Zaten öyle düsünen cogu kisi Tezahürat yapmayida istemez/bilmez, orda usul usul oturup maci izler.
tamam sana hesap numaramı veriyim sen bana kapalı kombine parasını yolla bende kapalıdan alıyım anlaştık ?
kale arkasındaki çalışma nezaman bitiyor? bu maça yetişmiyor galiba.
nezaman bitiyor bilmiyorum ama ancak cezamız bittiğinde tamamlanır gibime geliyor zaten onun içinde ağırdan alıyor olabilirler dışardan baktığımda alt demir kısmı tamamlanmış görünüyor ancak içini tam bilmiyorum..
nezaman bitiyor bilmiyorum ama ancak cezamız bittiğinde tamamlanır gibime geliyor zaten onun içinde ağırdan alıyor olabilirler dışardan baktığımda alt demir kısmı tamamlanmış görünüyor ancak içini tam bilmiyorum..
o zaman kale arkasi tribunu yine iptal mi bu macta?
dün çok yoğun bir çalışma vardı o tarafta ama bu maça yetişmeyecek gibi görünüyor....
halbuki para kazananabileeğimiz ve taraftar desteğine ihtiyacımız olduğumuz bu maça kadar çoktan bitirilmesi lazımdı....
geçen sene stadyumun önündeki Ts Clup o kadar yazmama klübe fax çekmemize ve mail atmamıza rağmen ilk iki şampionlar ligine yetiştirilememişti....
bu anlamda maalesef klüpte profesyonel düşünce yok diyorum....
olsaydı hemen başlar hemen biterdi çalışmalar..
Ne mutlu Türk olana değil , Ne mutlu Türk'üm diyene !
"Cahilin karşısında kitap gibi sessiz ol." Mevlana
Yorum