Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Avni Aker'de Zemin, Işıklandırma ve Skorbord

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak only ts tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    beyenme değil beğenme türkçemize dikkat edelim.
    bunamı takıldın süpersin tüm yazılardaki imla kurallarını takip etmeni izlemek için sabırsızlanıyorum
    TRABZONSPOR BİZİM HAFTA SONU EĞLENCEMİZ DEĞİL HAYAT FELSEFEMİZDİR AĞALAR... MATEMATİK ASLA YALAN SÖYLEMEZ 61>34

Yorum

• Işıklandırma konusunda bir çalışma var mı arkadaşlar.
      Televizyondan Avni Aker de oynanan maçlar gece lambası altında oynanıyor hissi veriyor çünkü. Işıklandırma da çok önemli umarım el atmışlardır.

Yorum

• Eğer burası da diğer yer gibi olursa sahaya ambulans nereden girecek? Sanırım burası ambulans girişi oluyor. Tam olarak bilmiyorum ama öyle düşünüyorum. Gerçi fotoğrafa bakınca buradan ambulans değil, tır, dozer girer ama ne yapalım.
        Türkçe, Turkche olmasın! Dilimizi koruyalım! Türkçeye 29 harf yeter!

“Ben basit bir '
        iyi futbol dilencisiyim'. Elimde şapkam, dünyanın dört bir yanını geziyor ve stadyumlarda yalvarıyorum:
        “Tanrı rızası için, güzel bir maç lütfen!”
        Eduardo Galeano

"İhaneti severim, ama hainlerden nefret ederim." Cesar

Yorum

• İlk olarak ilhan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

Eğer burası da diğer yer gibi olursa sahaya ambulans nereden girecek? Sanırım burası ambulans girişi oluyor. Tam olarak bilmiyorum ama öyle düşünüyorum. Gerçi fotoğrafa bakınca buradan ambulans değil, tır, dozer girer ama ne yapalım.
          Ambulans girişi için tribünler öne kadar çekilmeyecek dendi.O görünen kapı ambulans girişi olacakmış.

Yorum

• Ayrıca İtfaiye arabasının da girme durumunu düşünürsek yükseklik normal olmuş.
            Sen ağlat biz severiz seni...
            Aşkın rengi:BORDO-MAVİ
            ts_mania

Yorum

• Ambulans-İtfaiye vb. acil müdahale araçlarının girişi, şu profesyonel futbolcular derneği yapısının olduğu köşeye alınamaz mıydı ?

Yorum

• İlk olarak R.KAKISIM tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                yav arkadaş ben bizim taraftara bi akıl sır erdiremiyorum bişeyi eleştirmek olabilir ama biz herşeyi eleştiriyoruz stadı beyenme bilet fiyatını beyenme başkanı beyenme formayı beyenme zemini beyenme ışığı beyenme skorbord u beyenme tribünü beyenme acaba kulüp sizi beyeniyormu ya beyenmeyebilirsin beyenmedim der geçersin hepimiz mimar peyzajcı elektronikci inşaatçı moda tasarımcısı ne bileyim kulübün her yaptığı işin ustası olduk çıktık maddeye önem vermeyin varsın çaput giysin topcular varsın yamuk tribünlerde oturalım varsın zeminde bozukluklar olsun ama artık gönüller bir olsun kenetlenelim staddaki yamuk görüntüyü bordo mavi renklere olan aşkımızı haykırarak düzeltelim varsın zemin kötü olsun oyunculara olan desteğimizi arkalarında hissettirerek alalım o zorluğu üzerlerinden unutmayın eksiğiyle gediğiyle doğrusu ve yanlışıyla bu kulüp bizim bizim aşağıladığımızıı bizi aşağılıyanlar ne yapar? ALAYINA İSYAN ÖLÜMÜNE BORDO MAVİ

Yorum

• İlk olarak Oğuzhan Turhan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Yol tarafındaki kale arkası yapılırken de burada çok kötü olmuş diye atıp tutan arkadaşlar şimdide aynı şeyi deniz tarafındaki kale arkası için yapıyor.
                  Azıcık sabırlı olun, deniz tarafındaki kale arkası da tam olarak bittiğinde, şu anda çok güzel olmuş dediğiniz yol tarafındaki kale arkası için ne söylüyorsanız onu söyleyeceksiniz.

Yorum

• İlk olarak Murat Erdem tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Ambulans-İtfaiye vb. acil müdahale araçlarının girişi, şu profesyonel futbolcular derneği yapısının olduğu köşeye alınamaz mıydı ?
                    bu tribünün hemen arkasında numune hastanesi olduğundandır heralde...

Yorum

• Harbiden adamların zemini jilet gibi ya

Yorum

• Anfield Road'u görünce kıskanmamak elde değil

"Uluslar, egemenliklerini geçici bile olsa, bırakacağı meclislere dahi gereğinden fazla inanmamalı ve güvenmemelidir."

Mustafa Kemal Atatürk

Yorum

• tirbünün yeni hâli cok güzel gözükecek bence TV'den.
                          FB macini bekleyemiyorum, cok merak ediyorum . bence süper oldu köseler. Yeni fotolar'da görebilsek gercekden cock iyi olur
                          Simdi bitmisdir öbür köse'de.
                          BORDO MAVI

BORDEAUX BLAU

CLARET BLUE

Yorum

• İlk olarak Trabzon-Spor-61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            tirbünün yeni hâli cok güzel gözükecek bence TV'den.
                            FB macini bekleyemiyorum, cok merak ediyorum . bence süper oldu köseler. Yeni fotolar'da görebilsek gercekden cock iyi olur
                            Simdi bitmisdir öbür köse'de.

uc gun daha bekle ki heyacan olsun

Yorum

• Tribünün yeni halini merak edenlere söyliyim. Bugün stada uğradım. Yol tarafı kale arkası tamam fakat deniz tarafı tam bir FİYASKO..

Nedenleri:

1-Tribünleri geri çekerek kalenn arkasına adeta 5 mt yüksekliğinde duvar örmüşler..Kale arkası tribünün sahaya yakınlığı konusunda ve kaleciyi baskı altına alma konusunda hiç bir esprisi kalmamış..
                              2- İlk 2 sırada oturanların kale çizgisi üzerindeki pozisyonları görme ihtimali YOK
                              3- Belki dikkatinizi çekmiştir deniz tarafı kale arkasının yeni yapılan bölümünün bir kısmının koltukları (sol taraftaki kısmı) takılmamıştı nedeni O BÖLGENİN SAHANIN ters korner koşesindeki geniş alanı görememesiymiş.. İnşallah kale arkasında üstte yer alan reklam panolarının son 2 tanesini kaldırarak görüş açısı sağlamak akıllarınna gelir
                              4- Stadda hala inanılmaz eksiklikler var içerideki çalışmalarda her şey karışık kirli vs. anlatsam inanmazsınız..Allahtan Liverpool ile ilk maçı dışarıda oynamışız yoksa bir soyunma odamız bile olmayabilirmiş..Hem armasız hem onsuz olurduk gerçi..Fener maçına kadar o kadar işi nasıl yetiştirecekler anlayamadım doğrusu..yaparlarsa helal olsun..günde 25 saat çalışmak lazım..
                              5- Stad zemini hiç hoşuma gitmedi.yer yer çim yok gibi..kale direkleri hala ortada yok..saha çizgileri için ip çekilmiş hala çizilmemiş..inşallah ipleri nizami çekmişlerdir ..

İyi seyler yok mu var hele 2 sene öncesiyle karşılaştırıldığında fakat bu kadar işin özeti iyi niyetli ama bilgiye ve projeye dayanmayan çalışmalar bütünüyle karşımızda olan gecekondu bir Avni Aker Stadı...gerçek gecekondusu da cabası...

Yorum

• derme çatma stad o kadar olur.
                                YA SEV YA TERKET

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X
                                WhatsApp Resmi İletişim