Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Avni Aker'de Zemin, Işıklandırma ve Skorbord

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• yeni fotolar niye yok ?
    yoksa calisma yokmu ?
    merakdan bir hal oldum ya

Yorum

• foto foto dıye yandık burda bee foto cekılmıyosa montaj fılan yapıp su turbunu bırı yerlestırsın koysun buraya ytr artık...
      bir SEVDADIR trabzon.......

Yorum

• Trabzonspor'A 5 MİLYON LİRA DAHA

Oyunların açılış ve kapanış törenlerinin yapılacağı Avni Aker Stadyumu'nun Trabzonspor'un Şampiyonlar Ligi mücadeleleri öncesinde UEFA kriterlerine uygun hale getirilmesi için daha önce 1 milyon liralık destekte bulunduklarını belirten Suat Kılıç şunları söyledi: "Avni Aker Stadyumu'nun UEFA kriterlerine uygun hale getirilmesine yönelik olarak Tff'den ve Trabzonspor yönetiminden talepler oldu. Gençlik ve Spor Bakanlığı olarak Trabzonspor'a şimdiye kadar 1 milyon liralık kaynak aktarımı yaptık. Maçlar başlamadan önce de 5 milyon lira daha göndereceğiz. "

ÖZAK'TAN FORMA ESPRİSİ

Bakan Kılıç daha sonra Avrupa Olimpik Gençlik Oyunları Merkez Ofisi'nin önünde çalışanlar ve maskot hamsilerle hatıra fotoğrafı çektirdi. Bakan Çelik'e Trabzonspor Yönetim Kurulu üyesi Yılmaz Büyükaydın tarafından bordo - mavi renklerde kaşkol ve arkasında ismi yazan 61 numaralı Trabzonspor forması hediye edildi. Eski Devlet Bakanı Faruk Özak, "6 milyon liraya karşılık bir forma. Biraz az oldu ama" dedi. Bakan Kılıç ise, "O formanın manevi değeri fazla" cevabını verdi.

Yorum

• 5 milyon geliyorsa ozaman cati yapilacak demektir

Yorum

• umarım stadın üstü kapatılır. ama bunun için biraz geç kalmadık mı.
            ~ İstanbul Teknik Üniversitesi Metalurji ve Malzeme Müh ~
            ~Twitter ~

Yorum

• 15 günde eve çatı yapamazsınız, bırakın stada yapmayı Ayrıca olimpiyatlar var. 5 milyonu ne yaparlar, bilmiyorum artık.
              '' Trabzonspor'u tutmak sadece o yörenin çocuğu olmakla acıklanabilecek milliyetçi bir davranıs degildir.Benim için Trabzonspor, en güçlülere karşı koyan ve herkesi yenen bir hayali kahramandı. Öyle bir kahramandı ki statükoyu bile devirmisti. ''
              Kazım Koyuncu

Yorum

• Stadin üstü kapanmaz. Zaten zamanda kalmadi.
                ...TRABZONSPOR...
                "Bize Her Yer Trabzon"

Yorum

• Stadın üstü kapanmaz. Zaten öyle bir zorunluluk da yok.

Şampiyonlar Liginde oynamak için kriterler şunlardır:
                  • 750 VIP koltuk
                  • Misafir taraftarlar için ayrıyetten 200 VIP koltuk
                  • asgari 400 m2'lik lokanta
                  • 105x68 metrelik saha
                  • 150 araçlık VIP park yeri
                  • 150 kişilik basın tribünü
                  • 25 kişilik televizyon ve radyo spikeri tribünü
                  • 75 kişilik basın toplantısı odası

Birkaç teknik ölçüt daha var, onları yazmadım. Fakat Şampiyonlar Ligi ve Avrupa Liginde yarı final dahil, tüm turlarda bu ölçütlerin yerine getirilmesi gerekiyor.

Çatı zorunluluğu hiç yok. Yani kapalının çatısını da indirebilirler kuramsal olarak Çatı zorunluluğu sadece finalde var. Orda da 22.500 koltuğun üzerinin kapalı olması gerekiyor. Diğerleri açık olabilir.
                  Trabzonspor HES yapma, kendi kalene gol atma!
                  Karadeniz'e Özgürlük!

Yorum

• İlk olarak 61Serkan4828 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    yeni fotolar niye yok ?
                    yoksa calisma yokmu ?
                    merakdan bir hal oldum ya
                    Bugün stadın ordaydım.
                    Ani bir iş olduğu için fotoğraf makinesini yanıma almamıştım.
                    Olimpiyat açılışı için hazırlıklar yapılıyordu. Zaten içerde fazla durmama da izin vermediler.
                    Bir kaç inşaat işi daha vardı arkadaşlar. Ama dediğim gibi içerde fazla durmama izin vermediler.
                    Hamiş

Yorum

• İlk olarak Fatih Özkan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Bugün stadın ordaydım.
                      Ani bir iş olduğu için fotoğraf makinesini yanıma almamıştım.
                      Olimpiyat açılışı için hazırlıklar yapılıyordu. Zaten içerde fazla durmama da izin vermediler.
                      Bir kaç inşaat işi daha vardı arkadaşlar. Ama dediğim gibi içerde fazla durmama izin vermediler.

renkdasim,kandilin mübarek olsun bu ara,
                      demokraside care tükenmez, sen bir care bulursun,verirsin stad görevlisine o foto kamera,oda ceker kir kac foto ,bu is biter,sadece bir avuc foto beklioz,
                      haaaa !!!!
                      yasak masak olursa ayri konu, ben o stad müdürü tanirim,
                      cok sicakkanli ve hos görülü bir insandir tabiki baska biri olmadiysa,ben zamaninda komple aylemle geldim almanyadan bize sorun cikartmadi

Yorum

• İlk olarak 61Serkan4828 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        renkdasim,kandilin mübarek olsun bu ara,
                        demokraside care tükenmez, sen bir care bulursun,verirsin stad görevlisine o foto kamera,oda ceker kir kac foto ,bu is biter,sadece bir avuc foto beklioz,
                        haaaa !!!!
                        yasak masak olursa ayri konu, ben o stad müdürü tanirim,
                        cok sicakkanli ve hos görülü bir insandir tabiki baska biri olmadiysa,ben zamaninda komple aylemle geldim almanyadan bize sorun cikartmadi
                        Dediğim gibi stad bu dönemde EYOF 2011 açılışına hazırlanıyor. O bakımdan türlü türlü düzenekler kuruldu ki bunlar açılıştan sonra sökülecek. Çekeceğim resimlerde bu düzenekler (sahne, ses, ışık vs...) kafa karıştıracaktır diye düşünüyorum. Senin de kandilin mübarek olsun (:
                        Hamiş

Yorum

Dediğim gibi stad bu dönemde EYOF 2011 açılışına hazırlanıyor. O bakımdan türlü türlü düzenekler kuruldu ki bunlar açılıştan sonra sökülecek. Çekeceğim resimlerde bu düzenekler (sahne, ses, ışık vs...) kafa karıştıracaktır diye düşünüyorum. Senin de kandilin mübarek olsun (:
                          kandil gecesi sana da mübarek olsun ,hepimize,yalniz 13 sehitlerimizi kim geri vercek,13 sehitlerimizin mekani cennet olsun,yanliz bunu konusurken ben rahatsiz olurum,
                          cünkü ben bir almanyadan ülkücüyüm,ben daha benim akrabim ve ailem yasadiklarini istemem,türkiyediki amcaoglular hepsi ölümden döndü,ney icin ?
                          fenerbahce icin,TÜRKIYE ICINDE BIR CUMHURIYET KURAN bir takimdan söz konusu,medya ve siyasi arkasina almis bir takimla savasioruz,
                          ben böyle bir geri kalmis ve enayi bir futbol federsionu görmedim,

Yorum

allah dualarini kabul etsin,Başlanan işin kolay ve hayırlı olması için duâ

Bir işe başlarken, bunun kolay ve hayırlı olması için devamlı şu dua edilmelidir:

“Rabbi yessir ve lâ tüassir Rabbi temmim bil hayr.”

Yorum

• Ya bence şu stadın yanlarına da tribün yapsalar.Sadece rakip takım tribünü var hemde kapasite de doğru oranda artmış olur.
                              Fırtınanın şiddeti ne olursa olsun,martı denizinden vazgeçmez unutma!!!

Yorum

• fotolar noldu? fotolar yok mu? dayimi arayip ,tirebolu dan oraya yolacam bu gidisle,
                                ya neden kimsenin bi 10 dk zamani yok?

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X
                                WhatsApp Resmi İletişim