bu gün maçtaydım. arkadaş foto atmış o yüzden ben atmıyorum. yol tarafı kale arkası çalışma nedeniyle kapalıydı. Ayrıca dikkatimi çeken en önemli ayrıntı zemin çok kötü haldeydi. Sanırım bakım yapılmamış.
Zeminin bakımı yapılmadığı için mi o hale geldi yoksa harbiden Kaya Çilingiroğlu'nun dedikleri doğru mu çıkacak...
Sanırım bizim memleketin ikliminden dolayı Ağustos-Eylül aylarında zeminimiz genelde bozuk oluyor. Eski yıllardaki zeminle ilgili mesajlar incelenirse zemin bu aylarda hep kötü oluyor...
İlla ki yeni teknolojilerle bu durumun önüne geçilebiliyordur ama nerde bizde öyle profesyonel bir yönetim!
dünyanın parasını harca türkiyenin en mukemmel zeminine sahip ol,sezon başında yine eski haline gelsin,şimdi yine gündeme gelecek zemin problemi , ve bakıma alınacak,maç olmazsa kimsenin bu zeminin durumundan haberi olmayacak herhalde...
nasıl bir iştir bu ben anlamıyorum,trabzonun ilkimine uygun olarak getirilmemişmiydi bu zemin
ya kardesim bu nasil bir isdir. Bunu biri izah etsin yoksa kafayi yicem.. Hani kisin olsa birsey demicem. La yazin ortasinda günesin bol oldugu zmnda güzelim cimler nasil böyle bir hal alabilir.
Kaç senedir aynı sorun. Bu çimler 2 yıl önce bilinçsizlikten tarla oldu. Verdik parayı yeni çim yaptık. Olimpiyat o bu derken güzelim saha kayboldu gitti. O kadar para ver, git bilmem nerelerden çim getirt, mükemmel bir zemin elde et sonra bakım yapma ve o çimler tarihe gömülsün.
O paralara yazık değil mi?
Yorum