Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Avni Aker'de Zemin, Işıklandırma ve Skorbord

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak Yasin Altuntas tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Ayy yazik büyük Trabzonspor taraftari islaniyormus.........

Hani akustik yüzünden Cati istenese neyse, görende Seker'den yapilmissiniz sanar.
    Sacmalamanin siniri yok

Her yagmurlu macdan sonra 40 derece atesle bi hafta yatmak nedemek bilmiyorsun heralde
    [Trabzon kimliği demek 'Her şeyi ile Trabzonspor'u alırım başımın üstünde taşırım.' anlamına gelmiyor. Kim bu acıyı bizlerle paylaşacak, sahada mücadele verecek, kim gelecek 'Ben buranın en önemli parçasıyım.' diyerek yüreğini ortaya koyacak, onlarla devam edeceğiz.]

Yorum

• İlk olarak only ts tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      hayırdır siz o buyuk Trabzonspor taraftarından degılmısınız ? benım canım tatlı senınkısı acıysa buyur gel.. alamancılarrrr.....
      Tatli canin varsa gitme maca o kadar kolay...... Yada bas parayi git kapalidan bilet al. Zaten öyle düsünen cogu kisi Tezahürat yapmayida istemez/bilmez, orda usul usul oturup maci izler.
      "30 Gol ve Assist (20 Gol, 10 Assist tahminimce) yazin bir kenara !!! Sezon sonu görüşürüz"Tarih: 04.08.2019, 14:24 --> https://forum.bordomavi.net/showthre...post1921122696

Yorum

Ayy yazik büyük Trabzonspor taraftari islaniyormus.........

Hani akustik yüzünden Cati istenese neyse, görende Seker'den yapilmissiniz sanar.
        aynı kız gibi yazmıssın,

ne o ayy lı mayy lı

erkek adama yakışmaz öle konuşmak
        Ne Olmuş Şampiyon Olamadıysak,,,
        Hayallerimizi Satmadık'ya,,,

Yorum

• Rize'nin stadı da böyle. Mevsimlerin etkisi var çimlerin bu halde olmasında. Avni Aker zemini sezon başlarında hep kötü oluyor.

Yorum

• GS'nin zemini de biraz göçmüş. Onlar da bizle aynı yerden zemini döşediler. Bu hazır çimler de mi iş yok anlamadım...
            Trabzon bir sevda,
            Trabzonspor bir destan...

Yorum

• İlk olarak Hazar_ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Rize'nin stadı da böyle. Mevsimlerin etkisi var çimlerin bu halde olmasında. Avni Aker zemini sezon başlarında hep kötü oluyor.
              İlk olarak DeAgLeMaNyAq tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              GS'nin zemini de biraz göçmüş. Onlar da bizle aynı yerden zemini döşediler. Bu hazır çimler de mi iş yok anlamadım...
              bakim yapmazsan elbette bozulur zemin. hava sicakmis, hava yagmurlumus vs vs hepsi bahane

Yorum

• İlk olarak zafer6161 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                aynı kız gibi yazmıssın,

ne o ayy lı mayy lı

erkek adama yakışmaz öle konuşmak
                Zaten amac oydu, sesli oku onu söyledigim sahneyi göz önüne getir, o zaman uyuyor bence
                "30 Gol ve Assist (20 Gol, 10 Assist tahminimce) yazin bir kenara !!! Sezon sonu görüşürüz"Tarih: 04.08.2019, 14:24 --> https://forum.bordomavi.net/showthre...post1921122696

Yorum

• geçenlerde burda Chelsea'nın stadyum turuna katıldık , aman yarabbi, o ne zemin öyle , sadece uzmanların zemine girilmesine izin veriliyor, onlar için yaka kartı var yoksa stadın çim alanına yaklaşamazsın bile, rehberin söylediği eğer bir şekilde zemine bir adım dahi atsan ingilteredeki hiç bir stadyuma ömür boyu giremezsin dedi, öyle online bir sistem kurmuşlar. tüm ingilizler bunu bilir dedi..stadın zemini hani bal dök yala derlerya aynen öyleydi.
                  Şampiyon yap bizi cehennemde yak bizi...

Yorum

Tatli canin varsa gitme maca o kadar kolay...... Yada bas parayi git kapalidan bilet al. Zaten öyle düsünen cogu kisi Tezahürat yapmayida istemez/bilmez, orda usul usul oturup maci izler.
                    tamam sana hesap numaramı veriyim sen bana kapalı kombine parasını yolla bende kapalıdan alıyım anlaştık ?
                    u will need justice at the end..

Yorum

• kale arkasındaki çalışma nezaman bitiyor? bu maça yetişmiyor galiba.
                      2010-2011 sezonu şampiyonu trabzonspor

Yorum

• Fotoğraf genel plan olmadığı için aldatıcı olabilir ama zemin biraz düzelmiş gibi...
                        Trabzon bir sevda,
                        Trabzonspor bir destan...

Yorum

• Evet biraz öyle sanki...

Bizim cok aleyhimize olur kötü zemin...insallah düzelir...

ekleme: Zeminin son durumu !
                          Trabzon haber ve Trabzonspor haberleri. Trabzon'dan çok özel haberler ve Trabzonspor'dan son dakika gelişmeleri ile transfer haberleri 61saat.com'da!
                          En son Samet Yildirim tarafından düzenlendi; 22.08.2012, 23:12.
                          ...TRABZONSPOR...
                          "Bize Her Yer Trabzon"

Yorum

• İlk olarak tahsinsever tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            kale arkasındaki çalışma nezaman bitiyor? bu maça yetişmiyor galiba.
                            nezaman bitiyor bilmiyorum ama ancak cezamız bittiğinde tamamlanır gibime geliyor zaten onun içinde ağırdan alıyor olabilirler dışardan baktığımda alt demir kısmı tamamlanmış görünüyor ancak içini tam bilmiyorum..

Yorum

• İlk olarak ahokan253 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              nezaman bitiyor bilmiyorum ama ancak cezamız bittiğinde tamamlanır gibime geliyor zaten onun içinde ağırdan alıyor olabilirler dışardan baktığımda alt demir kısmı tamamlanmış görünüyor ancak içini tam bilmiyorum..
                              o zaman kale arkasi tribunu yine iptal mi bu macta?
                              sakin olun...

Yorum

• İlk olarak tahsinsever tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                kale arkasındaki çalışma nezaman bitiyor? bu maça yetişmiyor galiba.
                                İlk olarak ahokan253 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                dün çok yoğun bir çalışma vardı o tarafta ama bu maça yetişmeyecek gibi görünüyor....

halbuki para kazananabileeğimiz ve taraftar desteğine ihtiyacımız olduğumuz bu maça kadar çoktan bitirilmesi lazımdı....

geçen sene stadyumun önündeki Ts Clup o kadar yazmama klübe fax çekmemize ve mail atmamıza rağmen ilk iki şampionlar ligine yetiştirilememişti....

bu anlamda maalesef klüpte profesyonel düşünce yok diyorum....

olsaydı hemen başlar hemen biterdi çalışmalar..
                                Ne mutlu Türk olana değil , Ne mutlu Türk'üm diyene !

"Cahilin karşısında kitap gibi sessiz ol." Mevlana

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X
                                WhatsApp Resmi İletişim