Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Avni Aker'de Zemin, Işıklandırma ve Skorbord

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Avni Aker'de Zemin, Işıklandırma ve Skorbord

H. Avni Aker zemini yenilenecek

Hüseyin Avni Aker Stadı zemini için yenileme çalışmaları 24 Nisan’da start alacak.

Yönetim kurulumuz, saha zemininde oluşan yıpranma ve alt yapısındaki drenaj sisteminin zarar görmesi üzerine zeminin yenilenmesi yönünde karar aldı. Bu doğrultuda yapılan geniş araştırmaların ardından konusunda uzman bir firmayla anlaşmaya varılarak saha zemini, altyapısı ve çiminin tamamıyla yenilenmesine 24 Nisan’da başlanmasına karar verildi. Çalışmaların yeni sezona kadar hazır hale getirileceği açıklandı.

Hüseyin Avni Aker Stadı’nda ayrıca aydınlatma ve skorbordun da değiştirilmesi planlanıyor.

#LiverpooL#
    -GünahLarın Takımı Şikebahçe-

Güzel bir haber ama hazır başlanmışken çatı işininde hallolması gerekir.

Yorum

Şu stadın üstünüde kapatın bir zahmet. Akyazı nede olsa hikaye bizim için.
      Metris Seni Çağırıyor ...

Ben A Milli takım kaptanıyken bunların çalıştıkları gazeteyi ziyaret ettim. O zamanlar Hıncal Uluç magazinde, Haşmet Babaoğlu ise kültür-sanat sayfasında çalışıyordu.

Yorum

Stadın üstünü kapatmayan yönetim gitsin çelik çomak oynasın...

Bu konuda kampanya başlatmamız gerek...!!

Scorbort olayıda Sponsorlarla halledilebilecek bir olaydı...

Neden o ucube scorbord bu zamana kadar kullanıldı merak konusu...!
        Profesyonelleşemeyen Kurumsallaşamayan hiç bir kurumun başarılı olabilmesi mümkün degildir!!!(spartaküs)

Yorum

Orda bir gecekondu var onu da yıkın bir zahmet.
          Hayat bir gündür o da bugündür.

Yorum

İlk olarak Hekimoğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Serdar Bali yıkım ekiplerine karşı kendini zincirler gecekondunun önüne..

Yorum

İlk olarak Atalay tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Stadın üstünü kapatmayan yönetim gitsin çelik çomak oynasın...

Bu konuda kampanya başlatmamız gerek...!!

Scorbort olayıda Sponsorlarla halledilebilecek bir olaydı...

Neden o ucube scorbord bu zamana kadar kullanıldı merak konusu...!
              İlk olarak Murat Demircioğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Şu stadın üstünüde kapatın bir zahmet. Akyazı nede olsa hikaye bizim için.
              Süpersiniz arkadaşlar hepinize katılıyorum
              #LiverpooL#
              -GünahLarın Takımı Şikebahçe-

Yorum

Elleri değmişken reklam panolarınıda değiştirseler diyorum ne dersiniz

Yorum

Stadın üstünü kapatın daha başka bişey istemez skorboard eski haliyle kalsada olur...Bu cefakar taraftarların istediği bir şeyi yapsanız ölürmüsünüz..
                  Her şeyi bilmene gerek yok HADDİNİ BİL yeter..!

Yorum

.....Çatı?
                    *
                    *
                    Şampiyonluklarımız:1.1975-76, 2.1976-77, 3.1978-79, 4.1979-80, 5.1980-81,6.1983-84,6+1.2010-11

Yorum

stada bu kadar masraf ettikten sonra çıkıp akyazıya yeni stad yaparlarmı bence avniakeri makyajlayıp makyajlayıp bi 10 senemizi daha idare ettirirler. bu arada evet geçen sezon en geç içinde bulunduğumuz sezonun ortasında sökümü yapılan çatının yerine yenisinin yapılacağı söylenmişti. uefa kriterlerine uygun olmayacaktır bu şekliyle kalırsa stad. bu sezon nasıl oldu da onay verdi uefa gözlemcileri anlayamadım. nasılsa eleniriz he deyin mi dediler naptılar. stadın belli oranda üstü kapalı olması lazım diye kural var diye biliyorum. hatta sivas bile stadının üzerini kapamıştı eleme maçları için.

bu arada köşeler köşeler. gecekondu gibigörünüyor stad. köşelere bi çare bulunursa ambians güzel olacaktır.
                      Bizi yakan ataş "közden ötesi"

Yorum

Nee?

Kiimm?

Bütün Trabzon yıkılır,

O gecekondu yıkılmaz..

O gecekondunun yıkıldığı zaman,anlarımki gerçekten şampiyonluğa oynuyoruz..

Yorum

İlk olarak EMiRHAN61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          stadın belli oranda üstü kapalı olması lazım diye kural var diye biliyorum. hatta sivas bile stadının üzerini kapamıştı eleme maçları için.
                          Bence yanlışın var çünkü camp nou stadyumunun bile sadece 1 trübünü kapalı

Yorum

Ya Bize Yeni Bir Stad Yapacaklar Değil...
                            Seçim Oyalaması Yine...
                            Sizden Stad İstemiyoruz...
                            Zaten Bir Ş.Urfa, Kayseri hatta Kasımpaşa Kadar Olamayanlardan Stad İstemiyoruz...

...Bizim Mabedimizin Üzerini Kapatın Yeter Bize...

Yorum

İlk olarak Mehmet Dinç tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Bence yanlışın var çünkü camp nou stadyumunun bile sadece 1 trübünü kapalı

kriterlerin genel notta % olarak geçmeye yetecek kadarından geçmişlerdir. yada stad dereceleri var o derecesi düşük olmuştur.

ayrıca nou camp ın kapalı olan tribünü avni akerin komplesi kadar kapasitelidir bu da geçer not almasına yetmiştir
                              Bizi yakan ataş "közden ötesi"

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                              Yükleniyor...
                              X
                              WhatsApp Resmi İletişim