Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Trabzonspor Basketbol Takımı | Türkiye Basketbol Ligi 2014/15

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak Samet Yildirim tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Maclarimiz yeni salonda mi ?

Evet Hayri Gürde maçlarımız.

Yorum

• İlk olarak MonteCristo tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Bu sene maçlarımızı tv'de izleyebilecek miyiz? Evetse hangi kanalda?

Ali Karadeniz'in gitmesine üzüldüm bu arada Takımda tutulmalıydı.
      Muhtemelen 8 maç seyredeceğiz. Anadolu Efes, Fenerbahçe, Galatasaray ve Beşiktaş maçları olacak bunlar. Maçlar spormaxte yayınlanacak.
      Colmandante

Yorum

• Almanya kampı programımız:
        9 Eylül Ulm
        10 Eylül Walter Tigers Tubingen
        11 Eylül Eiffel Towers Den Bosch (Hollanda)

1 sene Ulm'de yaşadım, daha döneli 3 hafta oldu takım oraya gidiyo. Böyle şansa.

Yorum

• İlk olarak Osman Yavuz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Muhtemelen 8 maç seyredeceğiz. Anadolu Efes, Fenerbahçe, Galatasaray ve Beşiktaş maçları olacak bunlar. Maçlar spormaxte yayınlanacak.
          Belki biliyorsunuzdur Spormax kanalı LigTv3 olarak değiştirildi, tüm paketlerden çıkarıldı ve aylık 9,99.-TL ücretle satılmaya başlandı!
          LigTv'i dere geçerken at değiştirdi!!!
          Saygılarımla,
          Adem Hotaman.

Yorum

• Potaya bir takviye daha

Bu yıl da geçtiğimiz sezon yükseldiği Beko Basketbol 1.Ligi'nde mücadele edecek olan Trabzonspor, son olarak ABD'li oyuncu Dewarick Spencer'i renklerine bağladı, takımdaki üçüncü yabancısını aldı.

Bir dönem Efes Pilsen’de de forma giyen ve 2 numara pozisyonunda görev yapan ABD’li oyuncunun transferi biterken, oyuncunun bugün Trabzon’a gelmesi bekleniyor. Guard pozisyonunda görev yapan Dewarick, dış şutlarıyla da rakipleri zorlayan bir oyun yapısına sahip. Daha önce ABD’li Lewandel ve Feields’i renklerine bağlayan Trabzonspor’da, Dewarick transferinin de kesinleşmesinin ardından kadronun büyük oranda şekillendiği belirtildi.

(UEFA)

Yorum

• İlk olarak axelman tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Olin Edirne'yle iki maç yapacağız Edirne'de
              16 Eylül: Olin Edirne-Trabzonspor Basket
              17 Eylül: Olin Edirne-Trabzonspor Basket

Kaynak:Salsabasket
              ordayız Agah

Yorum

• İlk olarak Osman Yavuz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Spormax'deyse ben 8 maçı da zor izlerim. Basketbolu izletmeyerek basketbola çok büyük katkı sağlıyorlar, Tbf ve Spormax'a bravo

Ne de olsa basketbola ilgi çekmenin en iyi yolu tüm yayın haklarını alıp yalnızca birkaç takımın maçını yayınlamak.

Böylesi Türk basketbolu için de Spormax içinde çok faydalı Eminim Spormax maçları yayınlamayarak çok büyük kazanç elde ediyordur.

Trabzonspor'un maçlarını bir türlü izleyemiyorum çok sinir bozucu bir durum. Zilyon tane tv kanalı var, yayınlamadıkları maçları şifresiz bir kanalda verseler bari. Bağış yapsınlar demiyorum, yine kendi kanallarından birinde verebilirler. Hiç izlenmeyen kanalları var onlarda işe yarardı bu vesileyle. Bu senede maçları izleyemeceğim, benim gibi onbinlerce kişi
                vardır eminim.
                - Hakkımızı 7rtmeyeceğiz !

Yorum

• Son durum nedir arkadaslar?

Teknik heyet nasil ve ne durumda?
                  İstanbul Saltanatını 7 kez yıktık, yine yıkacağız, Bordo kanımızla Mavi göklere Şampiyon TRABZONSPOR yazdıracağız...

Yorum

• Basketbol takımının sezonluk kombinelerinin 75 - 100 TL'den satışa çıkarılması ve öğrencilere gerekli kolaylığın sağlanması planlanıyor.

Yorum

• Takımımız yarın Almanya yolcusu ama henüz 1 yabancımız var daha. Hazırlık maçlarında hezimete uğramamayı diliyorum.

Yorum

• Fields'den çok umutluydum, kötü olmuş transferin yatması.. Transferde hata yapmamak için çok titiz davranılmasını anlıyorum ama bu şekilde de geç kalıyoruz. Yabancıları bir an önce kampa yetiştirmek lazım.
                        33# DRAGO GABRIC
                        61# IBRAHIMA YATTARA #11
                        13# Steve Nash
                        10# Kerem Tunçeri

6# Aleksander Rasic

Yorum

• Şu anki kadromuzdan görüntü;

Ayaktakiler; Can Çuvalcıoğlu (Yardımcı Koç), Sinan Çambel (Yardımcı Koç), Polat Kaya, Serhat Büker, Oktay Yılmaz, Levent Bilgin, Tolga Öngören (Koç), Murat Polat (Yardımcı Koç), Gürbüz Gürbüzoğulları (Kondisyoner)

Oturanlar; Kerem Özkan, İsmet Alkan, Fahri Kaan Üner, Erkan İnan

Yorum

• Yasak siteye göre ANDREW WASHİNGTON ile anlaşmışız.

Yorum

• İlk olarak Hasan61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Yasak siteye göre ANDREW WASHİNGTON ile anlaşmışız.
                              Yasak site falan ama basketbol için haberleri doğru onların, hayırlı olsun

Yorum

• Andrew Washington'ı tanıyan var mı? Hangi pozisyonda oynuyor ve daha önce Avrupa'da oynamış mı?
                                33# DRAGO GABRIC
                                61# IBRAHIMA YATTARA #11
                                13# Steve Nash
                                10# Kerem Tunçeri

6# Aleksander Rasic

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X