Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Trabzonspor Basketbol Takımı | Türkiye Basketbol Ligi 2014/15

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Abi ben anlamıyorum, basketbol denince bu ülkede akla ilk gelen 3-5 isimden biri Doğan Hakyemez değil mi? Ne bu beceriksizlik? Ya da ne bileyim, benim çok bilgim yok da; bu adam bişeyden anlamıyor da şansa mı geldi bu seviyelere? Nedir yani, çözemiyorum ben bir türlü...

Basketbol aklı olan kim var Trabzon'da, bmnden basketten anlayan birini yönetici yapalım bari, bundan daha kötü olmaz herhalde??

Yorum

• İlk olarak f1bekir tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Abi ben anlamıyorum, basketbol denince bu ülkede akla ilk gelen 3-5 isimden biri Doğan Hakyemez değil mi? Ne bu beceriksizlik? Ya da ne bileyim, benim çok bilgim yok da; bu adam bişeyden anlamıyor da şansa mı geldi bu seviyelere? Nedir yani, çözemiyorum ben bir türlü...

Basketbol aklı olan kim var Trabzon'da, bmnden basketten anlayan birini yönetici yapalım bari, bundan daha kötü olmaz herhalde??
      iyi olur mu bilemem ama kesinlikle daha kötü olmaz... Doğan Hakyemeze de çok suç bulamıyorum, bu bir ekip işi....

Yorum

• İlk olarak Cengiz Çubukcu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        iyi olur mu bilemem ama kesinlikle daha kötü olmaz... Doğan Hakyemeze de çok suç bulamıyorum, bu bir ekip işi....
        Abi ben basketboldan cidden anlamam ama seyretmeyi severim. Doğan Hakyemez'in geldiğini duyunca çok sevinmiştim, sonuçta basketbolun ünlü simalarından biri, heyacanlanmıştım doğrusu. Ama sonuç beklediğim gibi olmadı.

Gerçi Sakota geldikten sonra işler yoluna giriyor gibi göründü ama sonra yine bozulduk. İnşallah maddi sıkıntılardır bunun tek nedeni. Seneye mali açıdan daha güçlü bir takımla, yeni salonda, keyifli maçlar izleriz inşallah.

Yorum

• Genç Erkekler Türkiye Şampiyonası 10-15 Mayıs 2011 tarihlerinde Trabzon'da yapılacak.

Katılacak takımlar;

* İstanbul grubundan

1) Pertevniyal

2) Fb Ülker

3) Beşiktaş

4) Galatasaray

5) Darüşşafaka

İzmir grubundan

1) Nergiz

2) Bornova Bld.

3) Pınar Karşıyaka

Anadolu gruplarından

1) Antalya BB

2) Antalya Muratpaşa Bld.

Katılacak diğer takımları bulamadım. Federasyon sayfasında bilgi yok. Sağdan soldan ancak bu kadar toplayabildim.
          Akıl, öfkeyi ve onunla kolayca birleşen bilgisizliği yener. Aklı kullanmak biraz zahmet, çaba gerektirir.

Yorum

• Oğuz Hocam yeni salonda mı acaba?

Tam da sınav haftası ya. Neyse yeni salondaysa bir maça gideceğim inşallah, fotoğraf çekmek için

Yorum

• Bekir, iki gündür sorunun cevabını arıyorum, net bilgiye ulaşamadım. Kimse doğru dürüst bilgi sahibi değil organizasyon hakkında. Düşün işte, 2010 Dünya Şampiyonası ikincisi ülkenin basketbolunun halini...

Büyük ihtimalle 19 Mayıs'da, tabii folklor yarışması filan çıkmazsa son dakikada.
              Akıl, öfkeyi ve onunla kolayca birleşen bilgisizliği yener. Aklı kullanmak biraz zahmet, çaba gerektirir.

Yorum

• Su genc erkeklerden bır iki yağız delikanlı kazandırsak takıma...
                Trabzonspor kültürünü yaşa, yaşat, öğret...
                İşte BMN!*

Yorum

• Miraç,

İzmir takımlarını takip edebiliyor musun? Eğer fırsatın olursa şu oyuncuları araştırabilirsin.

Nergiz'den gard Oğulcan Sevim, Bornova'dan forvet Erdi Gülaslan ve Bornova'dan pivot Tufan Fındıklı.

*

Anadolu grubundan gelen takımlardan dikkat çeken oyuncular:

Berkan Gülek - Gard - Ant BB
                  İlker Kani - Forvet - Eskişehir Anadolu Üni.
                  Barış Cevahir - Pivot - Ant. Muratpaşa Bld.

Adem Yılmaz - Gard - Muratpaşa Bld.

Seray Yıldırım - Gard - Ant. BB
                  En son Oğuz ZEYTİN tarafından düzenlendi; 06.05.2011, 11:14.

Yorum

• Anladım Oğuz hocam, sağolasın.

Yorum

• A. Snow 2 maç ceza almış. Pınar K. maçında yok.

Yorum

• Bir cok eski oyuncumuzla mahkemeligiz paralarini odememisiz sampiyonluk getiren oyuncularimizla mahkemelik olmayi basaran bir yonetime sahibimiz !!!

Arkadas koskaca Trabzonspor markasini bu hallere sokmaya kimsenin hakki yok yapamayacaklarsa cekip gitsinler ya ne futbolu idare edebiliyorlar nede basketi devre arasinda iki adam alamadilar baskette gecen seneden beri odemeleri yapmamislar nereye gidiyor bu paralar sorarim ey ahali.

Stada 6 milyon lazimmis basbakana cikarlar aman lutfen yardim edinde stadimizi yapalim sinirlerim tepeme cikiyor aklima geldikce boyle acizlik olurmu koskaca klup 6 milyon lira bulamazmi ...

Daha fazla yazip kendimide uzmek istemiyorum zira bu adamlarin duzelecegi yok kendime zarar veriyorum.

Yorum

• Eski Oyunculardan MP Trabzonspor'a Ağır Hakaret 03 Mayıs 2011 23:37:36

Dalga Geçip Hakaret Ettiler!

Eski basketbolcularımızdan Medical Park Trabzonspor'a sosyal paylaşım sitesi Facebook aracılığıyla küfre varan hakaret.

Önceki sezon ve geçtiğimiz sezon MP Trabzonspor'un formasını giyen Kerem Öztöprak ve geçtiğimiz sezon kadromuza dahil edilip sezon sonu takımdan ayrılan Erdal Albayrak, paralarını alamadıkları gerekçesiyle sosyal paylaşım sitesi Facebook aracılığıyla MP Trrabzonspor'a küfre varan ağır hakarette bulundular.

Kerem Öztoprak'ın sosyal paylaşım sitesi olan ve her kesim tarafından görülebilen Facebook üzerindeki kendi hesabı üzerinden yazmış olduğu "Medical Park Trabzonspor'dan geçen sene ve ondan önceki seneden kalan alacaklarımı tahsil ettiğimde hayır kurumlarına bağışlıycam" iletisine gelen bir sürü yorum Trabzonspor'u rencide edip küçük düşürürken, eski basketbolcumuz Erdal Albayrak ise aynı ileti altında yapmış olduğu "Ben onlarin gelmisini gecmisini ,gerisini sen tamamla kaptan" şeklindeki yorumu ise terbiye sınırlaırnı aşan ve MP Trabzonspor'a küfre varan hakaret içeriyor.

Hatırlanacağı üzere, MP Trabzonspor'un geçmiş sezon sonunda gönderilen neredeyse tüm oyunculara şampiyonluk primi dahil alacakları bulunduğu ve bu alacaklarından dolayı çoğunun kulübe dava açtıkları tüm basketbol camiası tarafından biliniyor.

Yeni sezonda ise, Beko Basketbol Ligi'ne çıktıktan sonra kurulan yeni kadronun da alacaklarında aksama olduğu için idmanlara çıkmadıkları gündeme oturmuş, takımın dağılıp sistemin çökmesi ise Medical Park'ın Yönetim Kurulu Başkanı olan ve aynı zamanda Basketbol Kulübü'nün de başkan yardımcısı olan Muharrem Usta'nın, eski oyuncularımızın alacakları dahil, geçmişe ve geleceğe yönelik tüm borçlarla ödemelerin taahhüdünü verip üstlenmesi sonucu kriz aşılmıştı.
                          Kaynak:trabzonbasket.com

İsmail abinin sitesinde böyle bir haber çıkmış, açıkçası ben yazılanları okudum, burdan da Trabzonspor'a hakaret edildiğini çıkaramadım.Oyuncuları bu şekilde birilerinin önüne atmaya ne gerek vardı ki.Ben en azından Kerem Öztoprak'ın Trabzonspor ve Trabzonspor taraftarı ile ilgili görüşlerini çok iyi biliyorum, özellikle onun bu şekilde taraftarın önüne atılmasını son derece yanlış bulduğumu söylemek istiyorum.Burda Kerem Öztoprak'lun söyledikleri ile ilgili herhangi bir sıkıntı yok bana göre, fakat Erdal Albayrak sınırı biraz aşmış olabilir, zaten Kerem de onun yorumuna herhangi bir cevap vermemiş, eğer gerçekten hakaret etmek isteseydi Erdal'ın yorumunun hemen peşine yapıştırırdı lafı.Onların derdi yöneticiler, sözler verip tutmayan yöneticiler, bence burda oyunculara kızmak yerine gidin yöneticilere kızın.

Diyelim ki bir işte çalışıyorsunuz ama bir türlü verilen sözler tutulmuyor, maaşınızı bir türlü alamıyorsunuz, sizin yöneticilere karşı tepkiniz nasıl olurdu acaba, ya da birisine herhangi bir iş yaptınız ama paranızı bir türlü alamıyorsunuz, iki sene bekliyorsunuz ama bir türlü olmuyor, daha sonra da alacaklarınızı almanız için mahkeme kapılarına gidiyorsunuz.

Her iki oyuncuyu da bu şekilde taraftarın önüne atmak son derece yanlış bana göre.

Kerem'in yazdıklarına yorum yazanların bazıları da bizim forumdan renkdaşlar, onlar da mı rencide ediyorlar Trabzonspor'u.Kerem Öztoprak'ın yazılanlardan yazılanlardan rahatsız olduğunu bilmenizi isterim, onun Trabzonspor'un ismiyle herhangi bir sıkıntısı yok.
                          En son Murat' tarafından düzenlendi; 06.05.2011, 20:55.

Yorum

• İlk olarak Murat Dinç tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Kaynak:trabzonbasket.com

İsmail abinin sitesinde böyle bir haber çıkmış, açıkçası ben yazılanları okudum, burdan da Trabzonspor'a hakaret edildiğini çıkaramadım.Oyuncuları bu şekilde birilerinin önüne atmaya ne gerek vardı ki.Ben en azından Kerem Öztoprak'ın Trabzonspor ve Trabzonspor taraftarı ile ilgili görüşlerini çok iyi biliyorum, özellikle onun bu şekilde taraftarın önüne atılmasını son derece yanlış bulduğumu söylemek istiyorum.Burda Kerem Öztoprak'lun söyledikleri ile ilgili herhangi bir sıkıntı yok bana göre, fakat Erdal Albayrak sınırı biraz aşmış olabilir, zaten Kerem de onun yorumuna herhangi bir cevap vermemiş, eğer gerçekten hakaret etmek isteseydi Erdal'ın yorumunun hemen peşine yapıştırırdı lafı.Onların derdi yöneticiler, sözler verip tutmayan yöneticiler, bence burda oyunculara kızmak yerine gidin yöneticilere kızın.

Diyelim ki bir işte çalışıyorsunuz ama bir türlü verilen sözler tutulmuyor, maaşınızı bir türlü alamıyorsunuz, sizin yöneticilere karşı tepkiniz nasıl olurdu acaba, ya da birisine herhangi bir iş yaptınız ama paranızı bir türlü alamıyorsunuz, iki sene bekliyorsunuz ama bir türlü olmuyor, daha sonra da alacaklarınızı almanız için mahkeme kapılarına gidiyorsunuz.

Her iki oyuncuyu da bu şekilde taraftarın önüne atmak son derece yanlış bana göre.

Kerem'in yazdıklarına yorum yazanların bazıları da bizim forumdan renkdaşlar, onlar da mı rencide ediyorlar Trabzonspor'u.Kerem Öztoprak'ın yazılanlardan yazılanlardan rahatsız olduğunu bilmenizi isterim, onun Trabzonspor'un ismiyle herhangi bir sıkıntısı yok.
                            Harfiyen katılıyorum abi.

Yorum

• Arkadas sorun zaten Kerem de degilki onun parasini odemeyen bir seneden fazladir surunduren yonetimde degilmi adamlar terinin son damlasina kadar savasti sampiyon yapti tarihinde ilk kez sen parasini vermiyorsun olayi mahkemeye goturuyorsun bu vakalardan sadece biri.

Kerem'i bizde basket oynarkenden beri takip ediyorum bir kac kez disarida raslastim sohbet etme sansu buldum son derece mutevazi ve Trabzonspor formasinin asigi bir sporcuydu onu bu hallere getirdilerse yazik diyorum.

Bu yonetim bu isin agirligini kaldiramiyor hep soyluyorum organize degiller vizyonlari yok insallah baskette asansor takim olmayiz tek dilegim subenin vizyon sahibi insanlarin eline gecmesi.

Yorum

• "Ben onların (Trabzonspor'un) gelmişini geçmişini..."

Bu sözler normal mi Murat? Kulübün yaptıklarını savunmuyorum hatta geçen seneyi hatırlarsan İLK yapılması gereken önceki dönemlere ait oyuncu ve diğer personel borçlarının kapatılması gerektiğini yazdık, konuştuk.

Yönetim (varsa) bunu yapmadı diye Trabzonspor'a küfür etmek sonra da o küfrettiğin yerden kazandığın parayı boğazından geçirmek çok da ideal bir duruş olmasa gerek...

Yasal yollar açık. Sonuçta karşındaki Trabzonspor.

Yine de bu oyuncuların borçları bir an önce kapatılmalı. 2010 şampiyonluğunun anlam yitirmemesi için böyle spekülasyonlar yaşanmamalı.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X