Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Trabzonspor Basketbol Takımı | Türkiye Basketbol Ligi 2014/15

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak Mustafa Yılmaz.20 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Andrew Washington'ı tanıyan var mı? Hangi pozisyonda oynuyor ve daha önce Avrupa'da oynamış mı?

2 numara pozisyonunda oynuyor.

Kariyeri;

2004-06 | Delaware (NCAA1)
    2006 | Gainesville Knights (WBA)
    2006-07 | Maryland Nighthawks (ABA)
    2007 | Delaware Stars (USBL)
    2007-08 | Pittsburgh Xplosion (CBA)
    2008 | Maryland Nighthawks (PBL)
    2008 Temmuz | Team Riga (Eurobasket Summer League in New York)
    2008-09 | 2008-2009: Albany Patroons (CBA)
    2009 | Gaz Metan Medias (ROM1)
    2009-10 | Matrixx Magix Nijmegen (HOL1)
    2010 | Central Entrerriano Gualeguaychu (ARG1)
    2010-11 | BC Odessa (UKR1)

44 maçta ortalama 28 Dk. - % 50.1 2FG - % 37.2 3FG - % 79.9 FTG

16.4 Sayı – 4.0 Rib – 3.4 Ast – 1.2 TÇ – 2.0 TK

Yorum

• Olin Edirne yarın 19:00'da sezon açılış maçını bizimle oynayacak Mimar Sinan Arena'da. İmkânı olanlar gitmeli bence.

Yorum

• İlk olarak Batuhan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Olin Edirne yarın 19:00'da sezon açılış maçını bizimle oynayacak Mimar Sinan Arena'da. İmkânı olanlar gitmeli bence.
        mesela ben Oğuzla gidiyoruz Batuhan ....

Yorum

• İlk olarak Cengiz Çubukcu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          mesela ben Oğuzla gidiyoruz Batuhan ....
          Ooo, selam söyle Oğuz abime Cengiz abi. Güzel bir maç anatomisi bekliyorum sizden. Kim ne yapıyor, ne kadar katkı sağlıyor vs.

Yorum

• Olin Edirne'ye 69-51 mağlup olduk.

Yorum

• Skor Dağılımı:
              Olin Edirne: Mahir Bayrak , Levent yavuz (9), Chris Wright (11), Ogün Sevinç (10), Mustafa Abi, İvan Lilov (11), Erhan Yetim (4), Vladimir Stimaç (10), Uğurcan Aksoy (4), Yiğitcan Vardal, Wes Wilkinson, Polat Kocaoğlu (4), Fırat Töz (4), Davud Kamer (2)
              Trabzonspor Basket: Kaan Üner (3), Andrew Washington (9), Faikcan Nurkan (3), Kerem Özkan (9), Erkan İnan , Polat Kaya (5), İsmet Alkan, Levent Bilgin (2), Monwel Randle (7), Serhat Büker (7), Oğuzhan Sungur.

Yorum

• Dünyada maça önceden gidip 10 dakika bile seyretmeden çıkan herhalde bir tek ben varımdır işimiz çok zor ama destek verilirse bu sene küme düşmeden ligi tamamlayabiliriz, destekten kastım Trabzondaki taraftar ve tabi ki camiamız... özellikle de maddi anlamda çok sıkıntı yaşıyorlar, oyuncuları idmana götürecek bir servisleri bile yok, varın gerisini siz düşünün...
                En son Cengiz Çubukcu tarafından düzenlendi; 17.09.2011, 09:02.

Yorum

• Bu rüya sadece iki sene sürecek anlaşılan, açık konuşalım bu ligin en zayıf halkasıyız, birçok oyuncu eski dönem borçlarımızdan dolayı bize gelmek istemiyor.Yeni yönetim de kombine adına herhangi bir organizasyon yapmıyor maalesef, gelirimiz falan da yok maalesef.Tek çaremiz Trabzonspor kulübünün bünyesinde mücadele etmek ama bu da bir türlü gerçekleşmiyor maalesef, Sadri Şener'in de basketbol şubesi ayrı bir kulüp halindeyken bu takıma destek çıkma gibi bir düşüncesi yok herhalde.

İnşallah şu takım küme düşmemeyi başarabilir.

Yorum

• Üçüncü periyot sonucu: Olin Edirne 53-58 Trabzonspor

Yorum

• Maç sonucu: Olin Edirne 73-79 Trabzonspor

Yorum

• tebrikler Trabzonsporumuza inşallah bu sene bizi üzmezler

Yorum

• İlk olarak Cengiz Çubukcu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Dünyada maça önceden gidip 10 dakika bile seyretmeden çıkan herhalde bir tek ben varımdır işimiz çok zor ama destek verilirse bu sene küme düşmeden ligi tamamlayabiliriz, destekten kastım Trabzondaki taraftar ve tabi ki camiamız... özellikle de maddi anlamda çok sıkıntı yaşıyorlar, oyuncuları idmana götürecek bir servisleri bile yok, varın gerisini siz düşünün...
                          Maddi anlamda destek istemesi gereken bu takimi yönetenlerdir. Simdiye kadar ses seda yok.
                          İstanbul Saltanatını 7 kez yıktık, yine yıkacağız, Bordo kanımızla Mavi göklere Şampiyon TRABZONSPOR yazdıracağız...

Yorum

• 2.inci Olin maçı skor dağılımı:
                            Olin Edirne: Levent Yavuz (5), Chris Wright (27), Ogün Sevinç (2), Mustafa Abi (4), İvan Lilov (13), Erhan Yetim (8), Vladimir Stimaç (6), Uğurcan Aksoy, Yiğitcan Vardal, Polat Kocaoğlu (5), Fırat Töz (1), Davud Kamer (4)

Trabzonspor Basket: Kaan Üner (6), Andrew Washington (10), Faikcan Nurkan (7), Kerem Özkan (11), Erkan İnan (3) , Polat Kaya (10), İsmet Alkan, Levent Bilgin (14), Monwel Randle (11), Serhat Büker (5), Oktay Yılmaz (2)

Yorum

• Lig ne zaman basliyor ?
                              İstanbul Saltanatını 7 kez yıktık, yine yıkacağız, Bordo kanımızla Mavi göklere Şampiyon TRABZONSPOR yazdıracağız...

Yorum

• Trabzonspor Antrenörü Tolga Öngören, Edirne’deki Olin galibiyetinin oyuncular için moral olduğunu belirtti, “Ancak tabii ki ben başka gözle bakıyor ve hala çok geride olduğumuzu görüyorum” dedi.

Diğer takımlardan 2-3 hafta sonra başladıklarını, henüz kadro kurma aşamasını tamamlayamadıklarını ifade eden Öngören şunları söyledi:
                                “Galibiyet, oyuncularımız için motivasyon unsuru ve cesaret verici. Aslında bir gün önce yenildiğimiz maçta da benzer basketbol oynamış ancak sayı atamamıştık. Yerli oyuncuların performansı beni mutlu ediyor ama henüz takım olma aşamasındayız ve herkesten gerideyiz. Oyun kurucumuz Maurice Bailey yeni geldi, uzun arayışımız ise sürüyor”

Öte yandan Trabzonspor, Ankara’da Cuma günü Hacettepe Üniversitesi, Cumartesi günü de Türk Telekom ile iki hazırlık maçı yapacak.
                                Kaynak:Basketfaul.com

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X