Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Trabzonspor Basketbol Takımı | Türkiye Basketbol Ligi 2014/15

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Snow iyi olur zaman zaman iyi oynuyor...
    ...TRABZONSPOR...
    "Bize Her Yer Trabzon"

Yorum

• Snow olmasın, ısınamadım o adama bir türlü.
      ''Ben Trabzonspor'un kaptanıyım, başka bir kaptanın arkasından, başka bir takımın formasıyla sahaya çıkmam!'' Dozer CEMİL

Yorum

• Ali Karadeniz bizdemi olacak yine?
        İstanbul Saltanatını 7 kez yıktık, yine yıkacağız, Bordo kanımızla Mavi göklere Şampiyon TRABZONSPOR yazdıracağız...

Yorum

• İlk olarak Ilelioglu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Ali Karadeniz bizdemi olacak yine?
          Çoktan gitti Türk Telekom'a. Biraz basketbola da ilgi gösterelim lütfen

Yorum

• İlk olarak Batuhan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Çoktan gitti Türk Telekom'a. Biraz basketbola da ilgi gösterelim lütfen

Inanamiyorum ya..
            İstanbul Saltanatını 7 kez yıktık, yine yıkacağız, Bordo kanımızla Mavi göklere Şampiyon TRABZONSPOR yazdıracağız...

Yorum

• En büyük kaybımız Wright olacak.
              Yerini doldurmak çok zor.
              ''Ben Trabzonspor'un kaptanıyım, başka bir kaptanın arkasından, başka bir takımın formasıyla sahaya çıkmam!'' Dozer CEMİL

Yorum

• Bu seneki bütçemiz de Wright'ın geçen seneki senelik ücreti kadar nerdeyse.

Yorum

• İlk olarak Murat Dinç tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Bu seneki bütçemiz de Wright'ın geçen seneki senelik ücreti kadar nerdeyse.
                  doğrusu da bu zaten Murat ama geçen sene yapacaklardı tabi...

Yorum

• Sanırım basketbolu yönetenler oturmuş düşünmüş ve konuşmuşlar bu sezon ne yapabiliriz konusunu. Ligden düşmek en iyi seçim olarak kabul görmüş.
                    "get up, stand up: don't give up the fight!"

twitter

Yorum

• TBL sezonunun ilk haftasında Fenerbahçe kendi sahasında Trabzonspor ile karşılaşacak.. Ülker Arena’nın yetişmeme olasılığına karşı Fenerbahçeliler’in, maçı Trabzon’da oynamak gibi bir düşünceleri de var.. Nerede oynanacağı değil, nasıl oynanacağı önemli..

- Necip Kapanlı / Basketfaul.com -

Yorum

• bizim eski koç Alaeddin Yakan, milli takım yardımcı antrenörü olmuş. litvanya'da takımla birlikte şuan.
                        Darağacında olsak bile son sözümüz: "şikebahçe düşecek."

Yorum

• UZunca bir süredir genç milli takımlarda baş antrenörlük yapıyordu Alaeddin hoca, umarım başarılı oluruz ve onun da katkısı olur.

Yorum

• Olin Edirne'yle iki maç yapacağız Edirne'de
                            16 Eylül: Olin Edirne-Trabzonspor Basket
                            17 Eylül: Olin Edirne-Trabzonspor Basket

Kaynak:Salsabasket

Yorum

• Maclarimiz yeni salonda mi ?
                              ...TRABZONSPOR...
                              "Bize Her Yer Trabzon"

Yorum

• Bu sene maçlarımızı tv'de izleyebilecek miyiz? Evetse hangi kanalda?

Ali Karadeniz'in gitmesine üzüldüm bu arada Takımda tutulmalıydı.
                                - Hakkımızı 7rtmeyeceğiz !

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X