Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Trabzonspor Basketbol Takımı | Türkiye Basketbol Ligi 2014/15

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• ''Trabzon bir futbol şehridir ama daha çok dostluğun, insanlığın, birlik beraberliğin var olduğu şehirdir'' demiş sayın Nur Gencer ..başarısızlığımızın nedenini de özetlemiş böylece...

Yorum

• Yabanci Hoca (Yugoslav ekolü) bence iyi bir tercih olur.
      *
      * Ağızdan çıkan söz muallakta kalmaz, ya sağ tarafa yazılır ya da sol tarafa *

~Tasavvuf, Dünya adamını ALLAH adamı yapma Sanatı'dır ~

Yorum

• Alaaeddin Yakan'ın gönderilemsi isabet olmuş yoksa bu takım ne deplesmanda maç kazanabilirdi nede ligde tutunabilirdi.

savunma adına hiçbirşey yapmıyorduk . hucumda tek oyun planımız rasiç - ali ikilisi üzerineydi . rakipte aliye önlem alınca bizim top kayıplarıız hızla atmaya başlıyordu . ama sonuç ne yine aynı rasiç - ali aynı oyuna devam çünkü başka sistem yok ...

Yorum

• Ergin Ataman, yapılan teklifi geri çevirmiş. Kaynak: Basketfaul
          Akıl, öfkeyi ve onunla kolayca birleşen bilgisizliği yener. Aklı kullanmak biraz zahmet, çaba gerektirir.

Yorum

• İlk olarak Oğuz ZEYTİN tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Ergin Ataman, yapılan teklifi geri çevirmiş. Kaynak: Basketfaul
            sence neden olabilir Oğuz?

Yorum

• İlk olarak Cengiz Çubukcu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              sence neden olabilir Oğuz?
              Sezon ortasında, ligin dibinde, bütçesi belirsiz bir takımı neden kabul etsin ki? Gitse Bjk'ye gider abi, orayı bekliyordur. Onlar da bugün yarın ilk mağlubiyette Burak Hoca'yı gönderecektir. Olası Panathinaikos mağlubiyetinde Efes karışırsa, orası da bir ihtimal yani... Cska söylentileri vardı. Her zaman açık olan İtalya kapısı...

Az da olsa bu olasılıklar Trabzon'dan daha çekici.
              En son Oğuz ZEYTİN tarafından düzenlendi; 13.12.2010, 13:42.
              Akıl, öfkeyi ve onunla kolayca birleşen bilgisizliği yener. Aklı kullanmak biraz zahmet, çaba gerektirir.

Yorum

• Türk bir hoca olmazsa, takımdaki Sırp oyuncu fazlalığı sebebiyle bir Sırp hocanın gelmesi doğru olur bence.

Ama her şeyden önce bütün emekleri için Alaeddin Hoca'ya teşekkür ediyorum.

Yorum

• Biliyorum, ütopya gibi gelecek.

İkna edilebilirse, bütçemiz yeterse boştaki en iyi isim Bozidar Maljkovic!

(Kolaylaştırıcı sebepler var

Yorum

• Ergin Ataman bu saatten sonra hedefi belli olmayan ve sorunlu bir takıma gitmez.Gelmemesi normal

Cska'nın durumu pek parlak değil.Vujoseviç'in koltuğu sallanıyor.Keşke olsa diyorum ama o gidene kadar bekleyemeyiz.

Repesa'nın durumunu bilmiyorum boşta mı ? Olursa çok iyi.Hem ülkeyi tanıyan hem de kariyeri iyi olan bir koç.

Ted Baldwin var yine ülkeyi tanıyan.

Yerlilerden Murat Özyer var bana en yakın gelen.Ülker menşeyli olmasına rağmen espirili yapısını ve hoş sohbetini çok severim.İyi de bir koçtur.
                    Çetin Yılmaz uzun zamandır takım çalıştırmıyor sanmıyorum.

Tolga Öngören en son Almanya'da bir takım çalıştırımıştı son durumunu bilmiyorum.

Cem Akdağ gs'de geçen sene iyi işler yapmıştı.

Bakalım kim gelecek.Biraz papatya falı gibi oldu.
                    ÖNCE TRABZONSPOR DİYECEKSİN…ENDÜSTRİYEL FUTBOLA HAYIR!!! #DİREN TRABZONSPOR

UNUTURSAK KALBİMİZ KURUSUN...#KORAY ÇAPOĞLU

Yorum

• İlk olarak Oğuz ZEYTİN tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Biliyorum, ütopya gibi gelecek.

İkna edilebilirse, bütçemiz yeterse boştaki en iyi isim Bozidar Maljkovic!

(Kolaylaştırıcı sebepler var
                      Nedir Oğuzcum? Takımdaki sırp fazlalığı mı?
                      ÖNCE TRABZONSPOR DİYECEKSİN…ENDÜSTRİYEL FUTBOLA HAYIR!!! #DİREN TRABZONSPOR

UNUTURSAK KALBİMİZ KURUSUN...#KORAY ÇAPOĞLU

Yorum

• Bozidar Maljkovic harika olur. Ama onun da adı CSKA ile anılıyor. Repesa ise Benetton'da.. O da harika olurdu ama onun olma ihtimali yok. Bende Sırp bir hoca gelecek gibi hissediyorum.
                        33# DRAGO GABRIC
                        61# IBRAHIMA YATTARA #11
                        13# Steve Nash
                        10# Kerem Tunçeri

6# Aleksander Rasic

Yorum

• Hoca ile yollarimizi ayirmamiz üzüntü verici kendisini severdim.

Yerine kim gelecek bakalim.

Medyatrabzon Ergin Ataman diyor nekadar dogru bilemem...
                          ...TRABZONSPOR...
                          "Bize Her Yer Trabzon"

Yorum

• Potada büyük atak... Ergin Ataman Medikal Park Trabzonspor Basketbol Kulübü'nde.

AYRINTILAR GELİYOR...

Kaynak: Medyatrabzon.com

**

Haberin saati ; 16:16

Yorum

• İlk olarak winner tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Ergin Ataman bu saatten sonra hedefi belli olmayan ve sorunlu bir takıma gitmez.Gelmemesi normal

Cska'nın durumu pek parlak değil.Vujoseviç'in koltuğu sallanıyor.Keşke olsa diyorum ama o gidene kadar bekleyemeyiz.

Repesa'nın durumunu bilmiyorum boşta mı ? Olursa çok iyi.Hem ülkeyi tanıyan hem de kariyeri iyi olan bir koç.

Ted Baldwin var yine ülkeyi tanıyan.

Yerlilerden Murat Özyer var bana en yakın gelen.Ülker menşeyli olmasına rağmen espirili yapısını ve hoş sohbetini çok severim.İyi de bir koçtur.
                              Çetin Yılmaz uzun zamandır takım çalıştırmıyor sanmıyorum.

Tolga Öngören en son Almanya'da bir takım çalıştırımıştı son durumunu bilmiyorum.

Cem Akdağ gs'de geçen sene iyi işler yapmıştı.

Bakalım kim gelecek.Biraz papatya falı gibi oldu.
                              İlk olarak winner tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Nedir Oğuzcum? Takımdaki sırp fazlalığı mı?
                              Son sorunuzun cevabını özelden paylaştım abi. İlerleyen zamanda genelde de yazarım.

-

Tolga Hoca boşta, takımından tatsız şekilde ayrıldı yazın. Cem Akdağ ismi geçiyordu ama gelişme yok. Murat Özyer ise dün gece SKy Türk'de konuyu açtı ama kendisiyle ilgili bir şey söylemedi. Ataman konusunda size katılıyorum abi.

Çetin Yılmaz ise yorumculuktan memnun. Akla gelen ilk kişi oydu, sezon ortasında takım almaz bence.

*

Repesa Benetton Treviso'da.

Baldwin ise Lübnan'da diye biliyorum.
                              En son Oğuz ZEYTİN tarafından düzenlendi; 13.12.2010, 17:25.

Yorum

• MT'nin doğru haber yapacağını sanmam..

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X