''Trabzon bir futbol şehridir ama daha çok dostluğun, insanlığın, birlik beraberliğin var olduğu şehirdir'' demiş sayın Nur Gencer ..başarısızlığımızın nedenini de özetlemiş böylece...
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Trabzonspor Basketbol Takımı | Türkiye Basketbol Ligi 2014/15
Daraltma
X
-
Alaaeddin Yakan'ın gönderilemsi isabet olmuş yoksa bu takım ne deplesmanda maç kazanabilirdi nede ligde tutunabilirdi.
savunma adına hiçbirşey yapmıyorduk . hucumda tek oyun planımız rasiç - ali ikilisi üzerineydi . rakipte aliye önlem alınca bizim top kayıplarıız hızla atmaya başlıyordu . ama sonuç ne yine aynı rasiç - ali aynı oyuna devam çünkü başka sistem yok ...
Yorum
-
sence neden olabilir Oğuz?İlk olarak Oğuz ZEYTİN tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleErgin Ataman, yapılan teklifi geri çevirmiş. Kaynak: Basketfaul
Yorum
-
Sezon ortasında, ligin dibinde, bütçesi belirsiz bir takımı neden kabul etsin ki? Gitse Bjk'ye gider abi, orayı bekliyordur. Onlar da bugün yarın ilk mağlubiyette Burak Hoca'yı gönderecektir. Olası Panathinaikos mağlubiyetinde Efes karışırsa, orası da bir ihtimal yani... Cska söylentileri vardı. Her zaman açık olan İtalya kapısı...İlk olarak Cengiz Çubukcu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülesence neden olabilir Oğuz?
Az da olsa bu olasılıklar Trabzon'dan daha çekici.En son Oğuz ZEYTİN tarafından düzenlendi; 13.12.2010, 13:42.Akıl, öfkeyi ve onunla kolayca birleşen bilgisizliği yener. Aklı kullanmak biraz zahmet, çaba gerektirir.
Yorum
-
Ergin Ataman bu saatten sonra hedefi belli olmayan ve sorunlu bir takıma gitmez.Gelmemesi normal
Cska'nın durumu pek parlak değil.Vujoseviç'in koltuğu sallanıyor.Keşke olsa diyorum ama o gidene kadar bekleyemeyiz.
Repesa'nın durumunu bilmiyorum boşta mı ? Olursa çok iyi.Hem ülkeyi tanıyan hem de kariyeri iyi olan bir koç.
Ted Baldwin var yine ülkeyi tanıyan.
Yerlilerden Murat Özyer var bana en yakın gelen.Ülker menşeyli olmasına rağmen espirili yapısını ve hoş sohbetini çok severim.İyi de bir koçtur.
Çetin Yılmaz uzun zamandır takım çalıştırmıyor sanmıyorum.
Tolga Öngören en son Almanya'da bir takım çalıştırımıştı son durumunu bilmiyorum.
Cem Akdağ gs'de geçen sene iyi işler yapmıştı.
Bakalım kim gelecek.Biraz papatya falı gibi oldu.ÖNCE TRABZONSPOR DİYECEKSİN…ENDÜSTRİYEL FUTBOLA HAYIR!!! #DİREN TRABZONSPOR
UNUTURSAK KALBİMİZ KURUSUN...#KORAY ÇAPOĞLU
Yorum
-
Nedir Oğuzcum? Takımdaki sırp fazlalığı mı?İlk olarak Oğuz ZEYTİN tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBiliyorum, ütopya gibi gelecek.
İkna edilebilirse, bütçemiz yeterse boştaki en iyi isim Bozidar Maljkovic!
(Kolaylaştırıcı sebepler var
ÖNCE TRABZONSPOR DİYECEKSİN…ENDÜSTRİYEL FUTBOLA HAYIR!!! #DİREN TRABZONSPOR
UNUTURSAK KALBİMİZ KURUSUN...#KORAY ÇAPOĞLU
Yorum
-
İlk olarak winner tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleErgin Ataman bu saatten sonra hedefi belli olmayan ve sorunlu bir takıma gitmez.Gelmemesi normal
Cska'nın durumu pek parlak değil.Vujoseviç'in koltuğu sallanıyor.Keşke olsa diyorum ama o gidene kadar bekleyemeyiz.
Repesa'nın durumunu bilmiyorum boşta mı ? Olursa çok iyi.Hem ülkeyi tanıyan hem de kariyeri iyi olan bir koç.
Ted Baldwin var yine ülkeyi tanıyan.
Yerlilerden Murat Özyer var bana en yakın gelen.Ülker menşeyli olmasına rağmen espirili yapısını ve hoş sohbetini çok severim.İyi de bir koçtur.
Çetin Yılmaz uzun zamandır takım çalıştırmıyor sanmıyorum.
Tolga Öngören en son Almanya'da bir takım çalıştırımıştı son durumunu bilmiyorum.
Cem Akdağ gs'de geçen sene iyi işler yapmıştı.
Bakalım kim gelecek.Biraz papatya falı gibi oldu.Son sorunuzun cevabını özelden paylaştım abi. İlerleyen zamanda genelde de yazarım.İlk olarak winner tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleNedir Oğuzcum? Takımdaki sırp fazlalığı mı?
-
Tolga Hoca boşta, takımından tatsız şekilde ayrıldı yazın. Cem Akdağ ismi geçiyordu ama gelişme yok. Murat Özyer ise dün gece SKy Türk'de konuyu açtı ama kendisiyle ilgili bir şey söylemedi. Ataman konusunda size katılıyorum abi.
Çetin Yılmaz ise yorumculuktan memnun. Akla gelen ilk kişi oydu, sezon ortasında takım almaz bence.
*
Repesa Benetton Treviso'da.
Baldwin ise Lübnan'da diye biliyorum.En son Oğuz ZEYTİN tarafından düzenlendi; 13.12.2010, 17:25.Akıl, öfkeyi ve onunla kolayca birleşen bilgisizliği yener. Aklı kullanmak biraz zahmet, çaba gerektirir.
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

Yorum