Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Trabzonspor Basketbol Takımı | Türkiye Basketbol Ligi 2014/15

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak f1bekir tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Arkadaşlar kombineleri nereden alabiliyoruz?
    Sadri Şener Sosyal Tesisleri'nde satışa dün başlandı

Yorum

• İlk olarak sem61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Sadri Şener Sosyal Tesisleri'nde satışa dün başlandı
      Teşekkür ederim .

Yorum

• Bu yıl takımımız kupa ve hazırlık maçlarında kötü performans göstersede geçen seneki gibi Wright'ın üzerine kurulu bir takım değil daha dengeli ve skor yükünü herkesin paylaştığı bir takım yerliler biraz daha iyi aynı zamanda yabancı oyuncularda daha dengeli oyuncular olmuş özellikle kendi salonumuzda bu ligdeki pek çok takımı mağlup edebilir bu takım, zamanla Trabzonspor'umuza yakışan bir takım oluşacaktır.
        KASTAMONUSPOR 1966 - TRABZONSPOR

Yorum

• Forma nerden alabilirim ?
          Haciosmanoglu ISTIFA

Yorum

• mrb arkadaşlar ben kocaelinden bir trabzon spor taraftarıyım öncelikle şunu söyleyim trabzonda olup hem futbol hemde basketbol maçlarına gitmeyi çok isterdim şunu açıkça söylemek istiyorum oradaki taraftarımız hep ikimci pilana atılan basketbol takımızı yalnız bırakmasın bu bize yakışmıyor ana sponsormuz çekildi sayın başkanımz sadri şener gereken desteği vermedi hatta kapatmak istediler ama hayır eğer biz büyük bir takımsak her branşta yer almalıyız futboldan sonra hiç şüpesiz en önemlisi basketbol tek dileğim taraftarımızın yeni spor salonumuzda (7500 kişilik) maçlara gidip orayı doldurup coşkulu bir taraftar kitlesinin oluşması burdan sesleniyorum lütfen o salonu doldurun çünkü biz sahip çıkmadıkça ne sponsor olur ne başarı olur ne başkan sahip çıkar dahası ezeli rakiplerimize ezilir rezil oluruz fb ülker maçında aldımız yenilgi beni fazlasıyla üzdü yenilmek belki kabul edilir ama ezilmek bizim için asla kabul edile bilir birşey değil saygılarımla.
            2010-2011 sezonu şampiyonu trabzonspor

Yorum

• Sadri Şener: "Basketbol takımının yönetimiyle görüştüm. Onlara daha önceden sözüm vardı şimdi ekonomik katkı yapacağız."

Sadri Şener: "Çok genç ve iyi donanımlı yöneticilere sahipler. Çok da iyi bir antrenör bulmuşlar. Biz de onlara yardımcı olmaya çalışacağız."

Nihayet.

Yorum

• İlk olarak Volkan Yavuz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Forma nerden alabilirim ?
                şu an böyle bir imkan olduğunu sanmıyorum....

Yorum

• TBF Disiplin Kurulu geçen hafta oynanan Fenerbahçe Ülker - Trabzonspor maçında yapılan küfürlü tezahûratlar nedeniyle Fenerbahçe Ülker takımına 5.000 TL para cezası verdi. Ancak daha sonra cezada indirime gidilerek bu sayı 2.500 TL'ye indi.

Yorum

• İlk olarak Batuhan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    TBF Disiplin Kurulu geçen hafta oynanan Fenerbahçe Ülker - Trabzonspor maçında yapılan küfürlü tezahûratlar nedeniyle Fenerbahçe Ülker takımına 5.000 TL para cezası verdi. Ancak daha sonra cezada indirime gidilerek bu sayı 2.500 TL'ye indi.
                    adamlar maç boyunca küfür ettiler , cezası 2500 tl....demek ki küfür kötü bir şey değil!!! bunun yanında Olin Edirne Gs maçında 1 kişinin ettiği küfür yüzünden Olin Edirneye 1000 tl ceza kesmişler...!!! işte adalet...

Yorum

• İlk olarak Batuhan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      TBF Disiplin Kurulu geçen hafta oynanan Fenerbahçe Ülker - Trabzonspor maçında yapılan küfürlü tezahûratlar nedeniyle Fenerbahçe Ülker takımına 5.000 TL para cezası verdi. Ancak daha sonra cezada indirime gidilerek bu sayı 2.500 TL'ye indi.

Bence ödül verseydiler. Adalet bile yok, kuruma bak ya.
                      İstanbul Saltanatını 7 kez yıktık, yine yıkacağız, Bordo kanımızla Mavi göklere Şampiyon TRABZONSPOR yazdıracağız...

Yorum

• selam arkadaşlar basketbol takımına ben buradan sahip çıkılması için elimden geleni yapıcam en azıdan bir şeyler yazarak maçlarda yeni spor salonunun dolmasını çok istiyorum artık basketboldada kendimizi gösterme zamanı gelmişitr.
                        2010-2011 sezonu şampiyonu trabzonspor

Yorum

• Fenerbahçe maçının özetini izledim de adamlar bize maçın başından sonuna kadar küfür etmişler bunun cezası bu kadar mı ? Bir de utanmadan bu cezada bile indirime gitmişler.

Yorum

• Adalet
                            İnsansız adalet olmaz
                            Adaletsiz insan olur mu?
                            Olur, olmaz olur mu!
                            Ama, olmaz olsun

Özdemir Asaf
                            En son Taner Uykuçeken tarafından düzenlendi; 24.10.2011, 22:52.

Yorum

• Arkadaşlar basketbol takımına destek verelim.Dolu tribnlerle zok zevkli maçlar izleriz orda..

Yorum

• Haydi Sadri Şener göster başkanlığını.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X