Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Trabzonspor Basketbol Takımı | Türkiye Basketbol Ligi 2014/15

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak Murat Dinç tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    10 bin kişik perde sitemi olan bir salon istemiyorlar.Bence 100 kişik bir perde sistemi kullanmaları gerekiyor.
    12.500 kişilik salon yapıyorlar ama.
    Hayat bir gündür o da bugündür.

Yorum

• İlk olarak Hekimoğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      12.500 kişilik salon yapıyorlar ama.
      12.500 kişilik olduğunu bilmiyordum 6.000 diye biliyordum ben, demek ki yanlış biliyormuşum.

Yorum

• bence bu iş tamamen medya işi.
        reklam işi..
        Türkiyede futboldan başka hiç bir spor dalı konuşulmadığı yada sadece şampiyonluklarda haber yapılan spor branşları ikinci planda kalmıştır herzaman.
        Medya Basketbol ile alakalı haberlere daha fazla yer verse, görüntüler gösterse ilgiyi istese artırabilir.
        2010 - 2011 Şampiyonu Trabzonspor'dur
        Gerçek budur. ☆

Yorum

• skyturk teki ''basketbol panoroma'' programında doğan hakyemez konuk oldu ve bbl ye yükselmemiz durumunda da takımın isminin ''Trabzonspor Medical Park'' olacağını söyledi.

ayrıca ilk senede hedefin 5. 6. lık olduğu, yaz aylarında da trabzondan ayrılmayacağını ve alt yapı konusunda adımlar atılcağını söyledi.

Yorum

• Sponsor almamız olumlu bir atılım olur.Bu yönde iyi transferler yapmalıyız.Playofflara kalmamız ilk yıl için fena hedef değil.
            Sanılmasın Yine basmış onu bunaltılar,Yanılmasın öyle dalga geçen yabancılar...tek ve gerçek aşk Trabzonspor

Yorum

• Euroleag e girebilmek icin BBL kacinci olmamiz gerekir
              Gitme demek cok da Zor olmamali

Yorum

• İlk olarak EROS87 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                skyturk teki ''basketbol panoroma'' programında doğan hakyemez konuk oldu ve bbl ye yükselmemiz durumunda da takımın isminin ''Trabzonspor Medical Park'' olacağını söyledi.

ayrıca ilk senede hedefin 5. 6. lık olduğu, yaz aylarında da trabzondan ayrılmayacağını ve alt yapı konusunda adımlar atılcağını söyledi.
                Teşekkürler.
                BBL'de zaten sponsorsuz takım adı yok.Cafe Crown, Cola Turka, Ülker vb.Önemli bir getirisi oluyor sanırım.
                İlk sene hedefin şampiyonluk olması beklenemez zaten.Play-off'a kalıp 1 tur geçebilirsek ilk sezon adına iyi bir iş çıkarmış oluruz..
                ''Belki hiç birşey yolunda gitmedi ama hiçbir şey de beni yolumdan etmedi." | ECG

Yorum

• İlk olarak Mahmut Pervaneli tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Euroleag e girebilmek icin BBL kacinci olmamiz gerekir
                  sanırım beko sampiyonu olsak bile euroleage'e gidemiyoruz orda işler futbol gibi gitmiyor.. euroleage takımlarla belli surelerde anlaşma yapıyor o anlaşma sürecinde anlaşmayı yapan takım euroleage'e gidiyor ben oyle biliyorum.
                  Eski kullanıcı adı: olikos61
                  Memleketler içerisinde bir güzel memleketir Türkiye yedi bölge yedi iklim ama
                  Trabzon'da futbol oynamak zor zanaat imkansız değil ama zor.....

Yorum

• evet şuanda fb ve efes pilsen gidebiliyor

Yorum

• Özge, burayı okuyosan ve video yüklemişsen haberdar edermisin

Puan Durumu ve gelecek maç programları
                      En son Burçak tarafından düzenlendi; 03.05.2010, 10:11.
                      2010 - 2011 Şampiyonu Trabzonspor'dur
                      Gerçek budur. ☆

Yorum

• İlk olarak Ahmet Karadeniz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        sanırım beko sampiyonu olsak bile euroleage'e gidemiyoruz orda işler futbol gibi gitmiyor.. euroleage takımlarla belli surelerde anlaşma yapıyor o anlaşma sürecinde anlaşmayı yapan takım euroleage'e gidiyor ben oyle biliyorum.
                        Euroleage'e katılım senin de söylediğin gibi sözleşmelerle belirlenen birşey.İlk senemizde en azıondan bir Euro Challenge'a katılsak hiç fena olmaz hani.

ama ilk sene takımdan çok şey beklemeyelim, ligin orta sıralarında yer alması ilk sene için yeterli olur.

Yorum

• İlk olarak Murat Dinç tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Euroleage'e katılım senin de söylediğin gibi sözleşmelerle belirlenen birşey.İlk senemizde en azıondan bir Euro Challenge'a katılsak hiç fena olmaz hani.

ama ilk sene takımdan çok şey beklemeyelim, ligin orta sıralarında yer alması ilk sene için yeterli olur.
                          hatta 2-3 sene avrupa anlamında bir şey beklemeyelim...hem avrupa kupalarına katılan takım sayısı azaltılacak hem de 3 istanbul, telekom, efes,banvit gibi ekol takımları kısa vadede geçmemiz çok ütopik duruyor...

Yorum

• Az önce euroleague konusunda ufak tefek araştırma yaptım !
                            Ancak "kaçıncı olursak gideriz ?" filan yazmıyor !
                            Yar o gözlerin kanlı yaş döksün
                            Bu dünyada ben yandım sende yanasın.

Yorum

• İlk olarak tr.61-TS tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Az önce euroleague konusunda ufak tefek araştırma yaptım !
                              Ancak "kaçıncı olursak gideriz ?" filan yazmıyor !
                              Ligde şampiyon olsak bile gidemeyiz.
                              Sözleşmeyle uzun vadede belirleniyor katılımcı takımlar.
                              Bazı kıstaslar var, ekonomik standartlar, seyirci ortalaması, kulüp sportif başarıları vs.
                              Bir 5 yıl kadar Euroleague zor gözüküyor.
                              Öncelikle Playoffları zorlayacak bir kadro oluşturmak gerekiyor.
                              ''Ben Trabzonspor'un kaptanıyım, başka bir kaptanın arkasından, başka bir takımın formasıyla sahaya çıkmam!'' Dozer CEMİL

Yorum

• bence biz öncelikle beko basketbol liginde kalıcı olalım gerisi gelir.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X