Bende yeni geldim panelden, müsait bir zamanda aldığım notları paylaşırım.
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Trabzonspor Basketbol Takımı | Türkiye Basketbol Ligi 2014/15
Daraltma
X
-
doğru diyor. Ama Basketbol takımının varlığından hergeçen gün daha çok kişinin haberi oluyor.İlk olarak UğuR tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBaşkan Ayar'dan sonra kürsüye çıkan isim Trabzonspor baş antrenörü Alaattin Yakan konuşmasının devamının da Trabzon da basketbol oynamak kolay bir iş değil çünkü Trabzon bir futbol şehri burada konuşulan olay çoğunlukla futbol bu yüzden basketbol oynamak zor bir olay” dedi.
Haber 61
bölgesel ligde iken gittiğim maçlaraı hatırlıyorumda.. tribünler bomboş olurdu.
ama son sezon da gördükki bi amaç olunca ciddi bir ligde olunca ilgide artıyor.
Beko ligine çıkmayı başarırsak bu ilgi katlanarak artacak ..
2010 - 2011 Şampiyonu Trabzonspor'dur
Gerçek budur. ☆
Yorum
-
Panele katıldım.Güzeldi.Ama katılım daha fazla olabilirdi.Alaeddin hoca başkanımız ve oyuncularımızla birebir görüşme fırsatımız oldu.Bayağı keyifli bir sohnet olduİlk olarak UğuR tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleÜniversiteliler TS'lileri terletti
Trabzonspor Basketbol takımı bugün KTÜ de panele katıldı
Trabzonspor basketbol takımı başkan antrenör ve 3 sporcusu bugün saat 11:30 da Karadeniz Teknik Üniversite İktisadi ve İdari birimler bölümünde düzenlenen panele katıldılar
Panelde başkan Saner Ayar, Trabzonspor basketbol takımı baş antrenörü Alaattin Yakan ve sporcular üniversite örgencilerin sorularını yanıtlarken terlediler.
Başkan Ayar, Trabzonspor basketbol takımının kuruluş aşaması ve bugüne gelişiyle ile ilgili bilgiler verdi. Ayar bir soru üzerine basketbol takımın hedefinin Beko basketbol ligi olduğunu ifade ederek : 'Ğeçtigimiz sezon bizim için pekiyi olmadı ama bu sezon bizi geçen oynadığımız karşılaşmalarda zorlayan bazı oyuncuları kadromuza kattık ve bu sezon geçen sezon daha iyi geçeğine inanıyoruz"
Başkan Ayar'dan sonra kürsüye çıkan isim Trabzonspor baş antrenörü Alaattin Yakan 'bizim Trabzonspor'u en dipten en başa çıkarmak için uğraşıyoruz ve bunu iyi bir şekilde olmasını temenni ediyorum. Yakan konuşmasının devamının da Trabzon da basketbol oynamak kolay bir iş değil çünkü Trabzon bir futbol şehri burada konuşulan olay çoğunlukla futbol bu yüzden basketbol oynamak zor bir olay” dedi.
Haber 61
Yorum
-
,İlk olarak alperts. tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülehangi oyuncular geldi?
Kerem Öztoprak,Orçun Tunca,Fırat Aydemir
Yorum
-
Doğru Kerem Öztoprak geçen sene de takımdaydı.Ama geçen sene kolundan bir sakatlık yaşamıştı.İlk olarak Mehmet Fırat tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleKerem geçen sene de vardı yanlış hatırlamıyorsam.
Ayrıca yukarıdakilere ek 8-9 oyuncu daha geldi.
Bu arada Mustafa'ya sormak istiyorum.Eklediğin resimlerde Umut Tınay da vardı.Acaba Umut Tınay da bu sene kadromuzda olacak mı?
Yorum
-
Evet arkadaşlar, bugünkü basketbol mesaisine, sabah 8'de plaketlerin hazırlanması aşamasıyla başladık.Akşam idmanını salonda izledikten sonra yarım saat kadar ekmek teknemiz dükkana uğrayabildik.İlk olarak selazurlu ismail tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBende yeni geldim panelden, müsait bir zamanda aldığım notları paylaşırım.
Dükkanda bin bir ricayla bıraktığımız hanımın "başlıcam senin bodomavinede, basketbolunada, panelinede, idmanınada" fırçasını afiyetle yedikten sonra
ancak eve gelebildik.
Şu anda da paneli forumda paylaşalım, artı olarak ta yarınki köşe yazımızı yazalım diyerek tekrar basketbol mesaimize başladık
Basketbolun ünüversite ayağını düşündüğümüzde, aslında geçen yıl başlayıp sürekli tekrarlanması gerekirken maalesef bugüne kadar yapılamamış.Bence büyük eksiklik.
Üniversitenin bir şekilde muhakkak bu organizasyonun bir tarafında bulunması gerek.
Panele gelecek olursak.
En okkalı soru "İki kulüp arasındaki çekişmeyi ima eden" bizim Mehmet Dinç'ten geldi.
Saner beyin bu ve buna benzer sorulara verdiği yanıtları özetlersek ;
-Destek anlamında, futbol kulübünden bir destek beklentileri olmadığını.Aksine, bir destek mesajlarının bile milyonlardan daha değerli olduğunu.
-Bizim işlerimize karışmamalarının bile kendilerine aslında bir nevi destek olduğunu.
-Bu seneki hedeflerinin BBL'ye çıkmak, önümüzdeki yıl hedeflerinin BBL'de ilk 5, daha sonraki hedeflerinin avrupada oynamak olduğunu belirtti.Bu hedefleri tutturduktan sonra altyapıya eğileceklerini belirttiler.
-Hatta ilginç bir bilgi paylaştı.Biliyorsunuz Samsun basketbol bayanlarda 1'nci ligde mücadele ediyor.Yetkililer Saner beye ulaşıp "biz bu takımın maddi yükünü kaldıramıyoruz,takımı tüm haklarıyla size devredelim" demişler.Saner bey kabul etmemiş.Bayan basketboluna ancak yukarıdaki hedefleri tutturduktan sonra eğilebileceklerini belirtti.
-Trabzon tv konusunda bir soru geldi.Bu soruyu cevaplarken de, "benim 2 hedefim vardı, biri basketbol,diğeri Tv, maalesef Yeni Sadri Şener yönetimine giremedik,bize her hangi bir davet gelmediği için bu projeyi tamamlıyamadık" dedi.
Alaeddin hocanın, gelen sorulara veerdiği cevaplar ise;
-Üniversitenin kendileri için çok öenmli olduğunu ve bu konuda çok ciddi projeleri olduğunu belirtti.
-Çok büyük paralar dökülerek kurulan takımların her zaman başarıyı yakalayamadıklarını.Başarı için "takım" olmanın ve bu ruhu yakalamanın önemli olduğunu belirterek, bu sene kurulan kadronun işte bu "takım ruhunu" yakaladığını, verdiği "oyuncular cafeye bile 6-7 kişilik gruplar halinde gidiyorlar örneğiyle destekledi.
- Bizim önem verdiğimiz altyapı konusunda ise Alaeddin hoca, "bu sene hedef BBL olduğu için altyapıya eğilemiyeceğiz.Ama önümüzdeki yıl altyapıda neler yapabileceğimizi sizlere göstereceğiz" diyerek çok ciddi bir taahhüdün altına imza attı.
Aklımda kalan bir anekdot ise, Fırat'ın," hayalimde hep Trabzonspor gibi bir camia da,dolu ve coşkulu salonlarda basketbol oynamak vardı.Bana teklif gelince para mevzusunu dahi konuşmadan, 30 saniyede kararımı verdim" demesi oldu.
Kısacası güzel bir panel oldu diyebiliriz.Belki hınca hınç dolu bir salon yoktu.Ama yeterince soruların geldiği,KTÜ'de yapılan "ilk" panel odluğunu düşünürsek eğer, bence güzel katılımlı bir panel oldu.
Saner bey'e, Yalçın bey'e, Mehmet bey'e, Alaeddin hocamız ve oyuncularımıza iştiraklerinden dolayı ayrı ayrı tşk ediyorum.
Özellikle Saner bey'in yoğun programları olduğunu bildiğimden, bu programlarını iptal edip panele katılımından dolayı bir kez daha teşekkür ediyorum.
İşletme kulübü başkanı Mehmet KALKAN ve üyelerine bizi kırmayıp bu paneli gerçekleştirdikleri, yakın ilgi ve alakaları için de ayrıca çok teşekkür ediyorum.
Son olarak kendimle alakalı bir not iliştireyim.KTÜ'deki bazı hocaların, benim buradaki ve köşemdeki yazılarımı sürekli takip ettiklerini "sen ismail alkan değilmisin ? senin tüm yazılarını takip ediyoruz" diyerek kendilerinden tşk almak ta benim için hoş bir anı oldu.Ben de kendilerine buradan teşekkür ediyorum
Kısa günün özeti böyle.Bu paneli, farklı bir bakış açısıyla köşemde değerlendireceğim.Son ağaç kesildiğinde,
Son nehir kirlendiğinde,
Son balık avlandığında, İşte O zaman paranın yenmediğini anlayacaksınız...
Kaybetmekten korkma; birşeyi kazanman için bazı şeyleri kaybetmelisin. Ve unutma; Kaybettiğinde değil, vazgeçtiğinde yenilirsin.
Yorum
-
Ben cevap vereyim; iyileşince takıma katılacak.İlk olarak Murat Dinç tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleDoğru Kerem Öztoprak geçen sene de takımdaydı.Ama geçen sene kolundan bir sakatlık yaşamıştı.
Bu arada Mustafa'ya sormak istiyorum.Eklediğin resimlerde Umut Tınay da vardı.Acaba Umut Tınay da bu sene kadromuzda olacak mı?
Yorum
-
Murat, Umut Tınay ve Talat Öztoprak konusu biliyorsun bu forumda çok tartışıldı.İlk olarak Murat Dinç tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleİsmail abi burdasın herhalde peki Umut Tınay takıma katılınca kaptanlığı tekrar o mu devralacak.
Tartışma tekrar alevlenmesin diye, Mustafa'nın paylaştığı bilgileri ve alıntılanan mesajları, arkadaşlardan rica ederek düzenlettirdim.
Ancak, görünen o ki, Umut Tınay mevzusu tekrar başlığımıza geri dönecek gibi.Çünkü, duyumlar ve bilgiler, Umut Tınay'ın tekrar takıma döneceği yönünde.
Umut'un kaptan olup olmayacağını bilmem, eğer gelirse ona hoca karar verecektir.Ama önemli olan Umut'un kaptan olup olmayacağı değil, Umut'un bu takıma tekrar nasıl geleceğidir.
Belli mi olur, bakarsın Talat Öztoprak'ta geri gelir.Eğer Umut gelecekse, talat bey de gelsin.
Aslında bu detayları bizim bench daha iyi bilir.Ama bench'te forumda kayboldu ya, belki gelir de cevap verir
Son ağaç kesildiğinde,
Son nehir kirlendiğinde,
Son balık avlandığında, İşte O zaman paranın yenmediğini anlayacaksınız...
Kaybetmekten korkma; birşeyi kazanman için bazı şeyleri kaybetmelisin. Ve unutma; Kaybettiğinde değil, vazgeçtiğinde yenilirsin.
Yorum
-
Fırat'ın belli bir kapasitesi var .Çoğu maç onun altına da düşmez üstüne de çıkmaz.Arada bir patlama ve ani düşüşler yaşayabilir.Hırsıyla, sahaya vereceği enerjiyle takıma ve taraftara çok şey katacağı kesin.İlk olarak Mehmet Fırat tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBu sene en çok Fırat'ın performansını merak ediyorum.
Colmandante
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

Yorum