Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Trabzonspor Basketbol Takımı | Türkiye Basketbol Ligi 2014/15

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak Oğuz ZEYTİN tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Dragan SAKOTA

Nationality: Serbian

Date of birth: 16/06/1952

Place of birth: Belgrade

Club Team 2005-06: CRVENA ZVEZDA BELGRADE (Serbia & Montenegro-YUBA)

Career: IMT (Yugoslavia-YUBA, 1972-1988), Zadar (Yugoslavia-YUBA, 1988-89), Cibona (Yugoslavia-YUBA, 1989-90), PAOK (Greece-ESAKE, 1990-91), Patras (Greece-ESAKE, 1992-93), Iraklis (Greece-ESAKE, 1993-94), PAOK (Greece-ESAKE, 1994-95), Peristeri (Greece-ESAKE, 1995-97), Iraklis (Greece-ESAKE, 1998-2000), Aris (Greece-ESAKE, 2000-01), AEK (Greece-ESAKE, 2001-03), Olympiakos (Greece-ESAKE, 2003-04), Crvena zvezda (Serbia & Montenegro-YUBA, 2005-06). F. Bologna (İtalya, 2007-08, 2008-09)

International career: Assistant coach - Serbia & Montenegro National Team (2004), Head coach - Serbia & Montenegro National Team (2006).

2006 Dünya Şampişyonası'nda 15. olan Sırbitan-Karadağ'ı o çalıştırmıştı.
    15. yapmak da marifet işte

Pek iyi biri gibi durmuyor ?

Yorum

• 4. gelen Sırp, Hoca mı olacak?

von Trabzonspor Basketbol Kulübü, Montag, 13. Dezember 2010 um 17:27

Alaaeddin Yakan ile yolları ayıran Trabzonspor Medical Park’ta antrenör arayışları sürüyor.

Bordo – Mavililer, Alaaddin Yakan yönetiminde çıktığı Beko Basketbol Ligi’nde geride bıraktığı haftalarda istediği sonucu alamamıştı. Yönetim yeni antrenör için arayışlara Yakan ile resmen yolların ayrılmasının ardından arayışlara son noktayı koyacak.

Trabzonspor ilk olarak Ergin Ataman’a teklif götürdü. Ancak tecrübeli isimden olumsuz yanıt alındı. Bordo-Mavililer ise rotasını yurt dışına çevirdi. Trabzonspor adını açıklamadığı bir Sırp antrönerle görüşmelerde epey mesafe katetti. Trabzonspor’un kadrosunda Aleksandar Rasic, Vladislav Dragojlovic, Goran Cakic olmak üzere üç Sırp oyuncu bulunuyor.

YENİ SIRP SAKOTA MI?

Medical Park Trabzonspor’un yeni antrenörünün Dragan Sakota olabileceği belirtildi. 58 yaşındaki Sırp antrenör, Yunanistan’da PAOK, Iraklis, AEK ve kısa bir dönem Olympiakos’u çalıştırmıştı. Ülkesinde Kızılyıldız ve ardından İtalya’da Bologna takımlarını çalıştıran Sakota, 2 yıldır boşta. Sakota, 2006 Dünya Şampiyonası’nda mücadele eden Sırbistan-Karadağ takımının başındaydı. Sırbistan-Karadağ bu turnuvada 15. sırayı almış ve kötü sonucun ardından yeni yapılanmaya gitmişti.

Basketdergisi.com - Özel Haber
      ...TRABZONSPOR...
      "Bize Her Yer Trabzon"

Yorum

• İlk olarak .B2' tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        15. yapmak da marifet işte

Pek iyi biri gibi durmuyor ?
        Bilemiyorum dostum, Nur Gencer abimiz de olumsuz görüş belirtti.
        Akıl, öfkeyi ve onunla kolayca birleşen bilgisizliği yener. Aklı kullanmak biraz zahmet, çaba gerektirir.

Yorum

Bilemiyorum dostum, Nur Gencer abimiz de olumsuz görüş belirtti.
          Tanımasam da sıcak bakmıyorum zaten. Daha iyi adamlar var. Doğan Hakyemez ikna edemez mi ?

Yorum

Trabzonspor Basketbol Takımı’nda Antrenör Alaeddin Yakan’ın görevine son verildiği haberini ilk duyuran ‘medyatrabzon’, şimdi de yerine gelecek büyük bombayı açıklıyor: Ergin Ataman.

Bugün yolların ayrıldığı Alaeddin Yakan ile sezon sonuna kadar olan 500 bin TL alacak için pazarlıklarını sonuçlandıran ve tecrübeli hocanın sözleşmesini feshedecek olan Bordo-Mavililer’de Başkan Saner Ayar, İstanbul’da bir araya geldiği Türk basketbolunun efsane isimlerinden Ergin Ataman ile her konuda anlaşmaya vardı.

Ataman’ın 1-2 gün içerisinde imza atacağı belirtilirken, Trabzonspor’un teklifi üzerine prensipte anlaştı CSKA Moskova’ya gitmekten vazgeçtiği belirtildi.
            Bu haberin içinde dikkatimi çeken nokta; 500 bin TL'lik alacak... Sezon sonuna 5-6 ay var. Aylık 100 bin TL mi alıyormuş koç? Bunda bir yanlışlık olmasın?
            Akıl, öfkeyi ve onunla kolayca birleşen bilgisizliği yener. Aklı kullanmak biraz zahmet, çaba gerektirir.

Yorum

Bu haberin içinde dikkatimi çeken nokta; 500 bin TL'lik alacak... Sezon sonuna 5-6 ay var. Aylık 100 bin TL mi alıyormuş koç? Bunda bir yanlışlık olmasın?
              Oğuz muhtemelen hocanın geçmiş 7-8 ay alacağıyla birlikte sezon sonuna da 5-6 ay eklersen eder 12-14 ay ...500 bin lirayı 14'e bölersen 35 bin tl düşer ..!!! o zaman anlaşılıyor ki piyasa bu olsa gerek

Yorum

Tanımasam da sıcak bakmıyorum zaten. Daha iyi adamlar var. Doğan Hakyemez ikna edemez mi ?
                Tanıtayım

Described by many as suave and handsome 6'6" tall with the nickname "gentlemen coach" Dragan Sakota is probably one of the best coaches available in Europe at this moment. Inheriting a losing team and guiding it to some of the best results in the history of such teams he has worked his magic for every one of his teams. In his 29 years of coaching, he has not only had success coaching some of Europe's top teams, he has also had success coaching some Europe's best players, giving them advice coaching and nurturing them, so they can become a superstar player.

Coach Sakota has an excellent reputation as a great teacher of young talented players. He trusts them with playing time in games during the season because he believes the only way to learn is to play. The following are some of the coahed by Dragan Sakota at a very young age: Komazec in Zadar (17yrs old), Stojakovic Redzias and Gianulis in Paok at (17 yrs old), Mrsic in Cibona(18yrs old),Dusan Vukcevic in Patra at (17yrs. old), Marco Jaric (17) and Milan Gurovic at (18) in Peristeri. Diamantidis at the age of 18 and Zisis at 17yrs old. The only coach, including Dean Smith, John Thompson and some other great American coaches, that had 3 players in 1996 NBA Draft (first round): Stojakovic, Redzias and Priest Lauderdale.

*

Yetiştirdiği isimler fena değil. Bu açıdan bakınca A. Yakan da Ersan'ı vs. yetiştirmişti.

Yorum

• İtalyan taraftarlar Sakota'ya zamanında tabir-i caizse "Go Home!" diye grup açmışlar Facebook'ta. Beceriksiz demişler aynı zamanda..

Yorum

• İlk olarak Cengiz Çubukcu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Oğuz muhtemelen hocanın geçmiş 7-8 ay alacağıyla birlikte sezon sonuna da 5-6 ay eklersen eder 12-14 ay ...500 bin lirayı 14'e bölersen 35 bin tl düşer ..!!! o zaman anlaşılıyor ki piyasa bu olsa gerek
                    Haberde sezon sonuna kadar diye bahsedilmiş, ben de kalan alacakları sandım. Fatih Terim'in maaşı kadar olmasa da 35 bin fena değilmiş...

Yorum

• İlk olarak winner tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Ergin Ataman bu saatten sonra hedefi belli olmayan ve sorunlu bir takıma gitmez.Gelmemesi normal

Cska'nın durumu pek parlak değil.Vujoseviç'in koltuğu sallanıyor.Keşke olsa diyorum ama o gidene kadar bekleyemeyiz.

Repesa'nın durumunu bilmiyorum boşta mı ? Olursa çok iyi.Hem ülkeyi tanıyan hem de kariyeri iyi olan bir koç.

Ted Baldwin var yine ülkeyi tanıyan.

Yerlilerden Murat Özyer var bana en yakın gelen.Ülker menşeyli olmasına rağmen espirili yapısını ve hoş sohbetini çok severim.İyi de bir koçtur.
                      Çetin Yılmaz uzun zamandır takım çalıştırmıyor sanmıyorum.

Tolga Öngören en son Almanya'da bir takım çalıştırımıştı son durumunu bilmiyorum.

Cem Akdağ gs'de geçen sene iyi işler yapmıştı.

Bakalım kim gelecek.Biraz papatya falı gibi oldu.

Dusko Vujosevic'in koltuğu sallanmıyor, kovulmuş zaten ?

Yorum

• Dragan Sakota, 1991'de PAOK ile kupa galiplerinde şampiyon olmuş. Onun dışında 2002 de Yunanistan Liginde AEK'yı şampiyon yapmış. Zaten kariyerinin büyük bölümü Yunanistan'da geçmiş.
                        33# DRAGO GABRIC
                        61# IBRAHIMA YATTARA #11
                        13# Steve Nash
                        10# Kerem Tunçeri

6# Aleksander Rasic

Yorum

Haberde sezon sonuna kadar diye bahsedilmiş, ben de kalan alacakları sandım. Fatih Terim'in maaşı kadar olmasa da 35 bin fena değilmiş...
                          Oğuz coach'lar ne alıyor 1. ligde bilgin var mı?

Yorum

Oğuz coach'lar ne alıyor 1. ligde bilgin var mı?
                            Partizan'ın geçen yıl 3 M Avro'ya Euroleague final fouru oynadığını biliyorum. Ama Türkiye'deki koç piyasasını bilemiyorum Cengiz Abi.

bknz. MP Ts bütçesi = 4,5 - 5 M TL, kaynak: Doğan Hakyemez'in yanılmıyorsam Habertürk'deki demeci

Yorum

Barış kardeşim hepsini geçtim 3 senedir Alaeddin Hoca altyapıda nasıl bir fark oluşturdu da bundan sonra bir şeyler bekleyecektik..

basketbol altyapısı 3 senede oluşturulmaz zaten abi.oluşturdum diyende yalanın alasını söyler.Üstelik Trabzonda kaliteli bir altyapı oluşturmak daha zor.çünkü basketbol altyapısı seviyesi düşük.
                              Entropi İyidir.

Yorum

• Heyecan

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X