Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Trabzonspor Basketbol Takımı | Türkiye Basketbol Ligi 2014/15

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Yozgat'ta eksiksiz bir organizasyona imza atan Trabzonspor Yönetimine teşekkürler.
    Oyuncular,taraftar,yönetim,basın,oyuncu aileleri...herkes çok sıcak ilişkiler içindeydi.
    Bu aile ortamı bizi başarıya ulaştırdı.
    Takımımıza turnuvanın İstanbul ayağında başarılar.
    Seneye Trabzon'da görüşmek üzere.
    Sen ağlat biz severiz seni...
    Aşkın rengi:BORDO-MAVİ
    ts_mania

Yorum

• Yönetim kurulumuzdan İstanbul ayağı için Yozgat'taki özellikle taraftara yönelik güzel organizasyonlar bekliyoruz.

İlk olarak Avni Aker'de son maçlarda dolaştırılan sopalı bayraklardan 15-20 adet yaptırıp Sinan Erdem'de bayrak şov yaptırmak
      Daha önce avni akerde yapılan ancak başarılı olunmayan, yozgat ayağında selçukluların getirdiği şak şak dediğimiz kartonlardan yaptırıp taraftara dağıtılması. 1000 civarında şak şak o salonu inletir.
      Trabzoncell ile iş birliği ile taraftara 19 mayısta olduğu gibi atkı dağıtılabilir.

Salon dışında irtibata geçilecek çeşitli Trabzon derneklerinin kolbastı ve horon ekiblerine gösteri yaptırılabilir. tüm bu etkinlikler ile şampiyonluk yolunu karnavala çevirebilir.
      Zira iş bitti diyip gevşemeden gövde gösterisi yapacak şekilde organize olmamız lazım.Tüm küçük büyük derneklerin takıma destek vermesi için elimizden gelen tüm imkanları kullanmalıyız.

BAYRAK VE ŞAK ŞAKLARI OLMAZSA OLMAZ OLARAK GÖRÜYORUM.
      Şak şaklarda tek sıkıntı sahaya atılması olabilir onu da İstanbuldaki bilinçli taraftarımız yapmaz diye düşünüyorum.

( son olarak Edirnedne olin için ciddi taraftar geleceğini düşünüyorum )
      öldüğümde beni TRABZONA gömün . TRABZONLU doğmadık öldüğümüzde TRABZONLU OLALIM.
      MARMARA ÜNİ -TS KARADENİZ FIRTINASI MARMARADA
      BARÇA ''mes que un club '' bir kulüpten daha fazlası !

Yorum

• Euroleague e şampiyonun bile gidememesinin nedeni şu. Zamanında bütün organizasyon Fiba'ya bağlı idi. Sonrasında klüpler reklam gelirleri vs sebebiyle Başta İspanya İtalya olmak üzere Fiba'ya karşı Uleb i kurdular. Avrupa'nın elit takımları Uleb'in kurduğu bu kupaya katıldılar. Türkiye'dende Efes Pilsen ve Ülkerspor Uleb organizasyonuna süresini şu an hatırlamıyorum ama kupaya teminat vererek Uleb'e destek oldular. Uleb de bu destek sonucunda bu takımlar liglerinde kaçıncı olursalar olsunlar her sene Euroleague e katılma hakkı verdi. Yani ortada karşılıklı teminatlar var. Ülkerspor Fb ile birleşince de bu hak FB Ülker'e geçti. Tr liginde sıralamaya göre Fiba nın organize ettiği euro cup a gidebiliyor takımlar. Şampiyon olsa dahi.
        61>34 Trabzonspor
        En büyük Trabzonsporlu Kazım Koyuncu'yu rahmetle anıyoruz.
        Sahte mutlulukların peşinde koşacağına, gerçek hüzünlere gömül...

Yorum

• Çıkarsak Beko Basketbol Ligi'ne renk getiririz

Trabzonspor Başantrenörü Alaeddin Yakan, "TB2L Final Grubu'nda 2. Devre öncesi diğer takımlara göre biraz daha avantaj elde ettiğimizi düşünüyoruz. Ancak bu herşeyin bittiği anlamına gelmez" dedi.

Trabzonspor Başantrenörü Alaeddin Yakan, Yozgat'taki TB2L Final Grubu 1. Devre maçlarının bir değerlendirmesini yaparken, 7 Mayıs Cuma günü İstanbul Sinan Erdem Salonu'nda başlayacak, 2. Devre maçları öncesi görüşlerini dile getirdi. Yakan, Beko Basketbol Ligi'ne çıkabilme yolunda önemli bir avantaj yakaladıklarını, ancak bunu bazıları gibi garanti görmediklerini, maç kazanmaları gerektiğini söyledi. Tecrübeli teknik adam, çıkmaları halinde Trabzonspor olarak seyircileriyle de Beko Basketbol Ligi'ne ayrı bir renk getireceklerini ifade etti.

Öncelikle Yozgat’ta oynadıkları Final Grubu 1. Devre maçlarının bir değerlendirmesini yapan Bordo Mavili takımın başantrenörü Alaeddin Yakan, şunları söyledi:

Zorlu bir 3 maç serisinden geldik. Bütün takımlar için sonuçlarına baktığınız zaman da, ilk devrenin zor geçtiği belli oluyor. Hiç kimse diğer takımı 10’unun dışında bir farkla yenemedi mesela. Biz 3 maçımızı da kazandığımız için 2. Devre öncesi diğerlerine göre biraz daha avantaj elde ettiğimizi düşünüyoruz. Ancak bu herşeyin bittiği anlamına gelmez. Bence hala başladığımız yerde duruyoruz. Herkes bizi bir anda yukarıya (Beko Basketbol Ligi) çıkardı, ama ben öyle düşünmüyorum. Çünkü maçlar oynanmadan kazanılmıyor ve bizim hala maç kazanmaya ihtiyacımız var.

Derin kadronun avantajı

Öncelikle 2. Devre maçlarında ilk 3 maçın bir rehaveti olmayacak, olamaz zaten hala maç kazanmaya ihtiyacımız var herkes gibi. O yüzden ben bir dolu insan gibi bakmıyorum olaya. Bakamamam zaten bakmamamız da lazım.
          Genele baktığımız zaman, 3 maç sonucunda takımımızın çok iyi savunma yaptığını düşünüyorum. Kadromuz derin olduğu için de bizim sahada çok yorulma durumumuz olmuyor. Devamlı değiştiriyoruz ve benchten gelen oyuncularda kalite farkımız da olmadığı için sahada diri kalabildik. Bu yüzden 3 maçta diğer takımlara göre biraz daha şanslı olduğumuzu düşünüyorum. En büyük avantaj bu oldu.

Bunun dışında çok deneyimli bir kadroya sahibiz. Daha önce defalarca 1. Lig’de oynamış, 2.Lig’den 1.Lig’e çıkmış oyuncular var kadroda. Bunun da faydasını görüyoruz. Oynadığımız 3 maçta işler biraz zor gittiğinde, oyun kafa kafaya gittiğinde bu oyuncular da ön plana çıktılar. Umarım burada da devam ettiririz bunu. Diğer takımlara göre biraz daha avantajlı olduğumuzu düşünüyorum, ama dediğim gibi her şey bitmiş değil. Kolay rakip yok, güçler dengede ve kalite farkı da büyük değil. Ben her zaman şunu diyorum, iyi savunma yapan topun değerini daha iyi bilen, daha sakin olabilen takımlar biraz daha şanslı oluyorlar.

7 Mayıs Cuma günü oynanacak Final Grubu 2. Devre maçları öncesi takımda her şeyin yolunda gittiğini belirten Alaeddin Yakan, “Takımımız da sakatlık problemi yok, herkes keyifle çalışıyor. Konsantrasyonumuz aynı şekilde sürüyor. Yozgat’tan çok sert ve yoğun bir tempodan geldik. Bütün takımların savunmaları inanılmaz derecede sertti. Bütün takımlar ciddi şekilde yıprandı” dedi.

Çıkarsak sadece yabancı takviyesi yaparız

Beko Basketbol Ligi’ne çıkmaları halinde kadroda ne gibi bir değişim yaşanacağı sorusuna Alaeddin Yakan, “Beko Basketbol Ligi’ne çıkarsak takım üzerinde çok oynamayı düşünmüyoruz. Buraya bir tek yabancılar eklenecektir. Tabii bunu da Beko Basketbol Ligi’ne çıkarsak diye konuşuyoruz, bunu kimse yanlış almasın. Çünkü çıkarsak bütün takımı yenileyelim düşüncesi bana çok doğru gelmiyor. Bu sene verilen bir takım olma emeği var. Bizim bunu Beko Basketbol Ligi’ne taşımamız lazım. Takımda Birinci Lig deneyimi olan 7-8 oyuncumuz da var. Zaten oyuncuya ihtiyacımız olduğunu çok da düşünmüyoruz. Dediğim gibi takım olma konsepti her zaman ön plandadır” yanıtı verdi.

Trabzon’un yükselmesi durumunda Beko Basketbol Ligi’ne inanılmaz renk getireceğine inandığını belirten Alaeddin Yakan şöyle devam etti:
          Trabzon’un güzel bir sloganı var; “Bize heryer Trabzon” diye. Ama bu gerçek bir slogandır. Bütün Anadolu’daki deplasmanlarda olsun, İstanbul’da olsun nereye gittiysek, maçlarımıza en az bir tribün dolusu Trabzon seyircisi geldi. Biz hiçbir maçı seyircisiz oynamıyoruz. Trabzon’daki maçları zaten söylemeye gerek yok, orada full salonda oynuyoruz. Salon dışında da içeri giremeyen bir sürü insan oluyor.

Maçlarımıza en az 5 bin seyirci gelir
          Bunun yanında önemli bir nokta da, Trabzon’a 7500 kişilik salon yapılıyor. Önümüzdeki ekim ayında teslim edileceği de söyleniyor. Ana salon ve altında iki tane de antrenman salonu olacak. Trabzon’un spora olan ilgisi alakası çok fazla. Bugüne kadar futbolla anılıyordu, bundan sonra futbol yanında basketbolla anılacaktır. Bu Trabzon için de çok sevindirici bir şey ve Türk basketbolu için de sevindirici bir şey olacak. Çünkü Ankara’nın doğusuna doğru gittiğinizde 1. Lig’e çıkmış hiçbir kulüp göremiyorsunuz. O açıdan da çıkarsak, Beko Basketbol Ligi’ne bir renk getireceğimizi düşünüyoruz. Trabzonspor Anadolu kulüplerine de belki güzel bir örnek teşkil edecek.

Bir kez daha altını çiziyorum, çıkarsak İstanbul’da oynayacağımız maçların hiçbirinin seyircisiz olacağını düşünmüyoruz ve en az 5 bin seyirciyle oynayacağımızı düşünüyorum. Çünkü İstanbul’da oynadığımız bir TED maçı var, 5 bin kişiyi Abdi İpekçi Salonu’na getirdik. Bugün Beko Basketbol Ligi takımlarının bir çoğu, Play-off maçları da dahil boş tribünlere oynarken, Trabzon’un bu anlamda sorunu yok. Trabzon Türkiye’nin her noktasında seyirciye oynar bunu açık ve net söylüyorum. O yüzden de çıkarsak lige güzel bir renk getiririz diye düşünüyorum.

tbf.org.tr

Yorum

• TB2L Playoff Final Grubu'nda 2. devre maç saatleri açıklandı

Yozgat'taki Bozok Spor Salonu'nda oynanan karşılaşmalar sonucunda 3'te 3 yapan takımımız, 7-9 Mayıs tarihleri arasında Sinan Erdem Spor Salonu'nda yapılacak 2. devre maçları öncesi önemli avantaj yakalayarak zirveye yerleşti.
            Türkiye Basketbol İkinci Ligi (TB2L) Playoff Final Grubu'nun 1. devresi yapılan 6 maçla tamamlandı. Yozgat'taki Bozok Spor Salonu'nda oynanan karşılaşmalar sonucunda 3'te 3 yapan Trabzonspor, 2. devre maçları öncesi önemli avantaj yakalayarak zirveye yerleşti. Bordo-Mavilileri 2 galibiyetle Olin Gençlik'in takip ettiği Final Grubu'nda Hacettepe Üniversitesi üçüncü, Torku Selçuk Üniversitesi ise son sırada bulunuyor.

TB2L Playoff Final Grubu'nun 2. devre maçları 7-9 Mayıs tarihleri arasında İstanbul'daki Sinan Erdem Spor Salonu'nda yapılacak. Oynanacak 6 karşılaşmanın ardından puan sıralasamının ilk 2 basamağındaki takımlar Beko Basketbol Ligi'ne yükselecek.

TB2L Playoff Final Grubu'nda 1. devre maçlarının toplu sonuçları, oluşan puan durumu ve 2. devre karşılaşmalarının programı şöyle:

Sinan Erdem Spor Salonu

7 Mayıs Cuma
            18:00 Torku Selçuk Üni. - Hacettepe Üni.
            20:00 Trabzonspor Basketbol - Olin Edirne Gençlik

8 Mayıs Cumartesi
            17:00 Hacettepe Üni. - Trabzonspor Basketbol
            19:00 Olin Edirne Gençlik - Torku Selçuk Üni.

9 Mayıs Pazar
            16:00 Olin Edirne Gençlik - Hacettepe Üni.
            18:00 Torku Selçuk Üni. - Trabzonspor Basketbol

Yorum

• maç saatleri daha iyi
              2010 - 2011 Şampiyonu Trabzonspor'dur
              Gerçek budur. ☆

Yorum

• Cuma çok geç,ama diğer günler ordayız inşallah.
                Yeterki ONUR'suz
                olmasın
                aŞk
                !

Yorum

• ilk maçın olin ile olması avantaj bence.Sadece o maçı kazanırsak bile değil 2. olarak grubu 1. olarak bitirmeyi garantiliyoruz.
                  Delikanlı Anıl Caner'e:''Aynı Umut gibisin takıma faydan çok kendine faydan yok''. dedi

Yorum

• inş. bu akşam galip geliriz, aksilik olmazsa bugün orada olup takımımızı destekleyeceğim.

Yorum

• Bizimkiler daha diger mac bitmeden tezahüratlara basladilar Helal olsun usaklara

Yorum

• Bekle bİzİ beko Şanimizla Şerefİmİzle onurumuzla bİz geldİk tİtresİn İstanbul dÜkaliĞi basket tede kara kabusunuz geldİ tİtresİn salanlar alem taraftar gÖrsÜn alem takim gÖrsÜn

Yorum

• çok iyiydiler. bir iki transfer yapılırsa seneye iş yaparız. hayırlı olsun
                          YA SEV YA TERKET

Yorum

• sadece renk katmaya değil bazı dengelerle oynamaya geliyoruz.ama bu kadro yetmez.mutlaka önemli transferler lazım...

Yorum

• başlık değişsin artık beko olsun başlık

Yorum

• muhteşem bi maçtı, taraftar çok renkliydi,salonu bize her yer trabzon diyip inlettik. muhteşemdiii...
                                En son süveyş tarafından düzenlendi; 08.05.2010, 12:44.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X