Basketbolun bu yılki yeni oluşumunda varolan ancak daha sonra uzaklaştırılan Osman ARZ tekrar şubeye geri döndü..
Görevide sanırım altyapı sorumluluğu olacak.
Son ağaç kesildiğinde, Son nehir kirlendiğinde, Son balık avlandığında, İşte O zaman paranın yenmediğini anlayacaksınız...
Kaybetmekten korkma; birşeyi kazanman için bazı şeyleri kaybetmelisin. Ve unutma; Kaybettiğinde değil, vazgeçtiğinde yenilirsin.
Basketbolun bu yılki yeni oluşumunda varolan ancak daha sonra uzaklaştırılan Osman ARZ tekrar şubeye geri döndü..
çok güzel bir haber , İşte böyle olmalı ...tebrikler başarının yolu birlik ve beraberlikten geçer...
görülüyor ki basketbolda da çok hızlı ilerleme kaydediyoruz, eğer böyle giderse 1-2 seneye kalmaz Trabzonda basketbol çok sevilir bir hal alacak ve yeni bir ilgi alanı doğacaktır...
şu ana kadar gitmiş olduğum 2 maçtan çıkardığım izlenimlere göre basketbol taraftarımız tarafından izlenmediği ve takip edilmediği için sıkıcıymış gibi geliyor insanlara ama hele de Trabzonsporumuz işe el attıktan sonra çok zevk alınan bir spor olduğu görülüyor..
özellikle 2. maç olan olin gençlik maçında gerek yönetim ve gerekse basketbolcularımızla iç içeydik(abdi ipekçide bu pek mümkün olmadı) bu çok güzel bir duyguymuş gerçekten. sağolsun yöneticilerimiz bin kilometre uzaktan gelmelerine rağmen ev sahibi gibi davrandılar ve bize çok ilgi gösterdiler, Saner Ayar ve Celil Hekimoğlu beylerle merhabalaştık sohbet dahi ettik bunun yanında hele basketbol şube sorumlumuz Nezih Onur bey var ki tam bir centilmen kendisi, o kadar samimi o kadar içten davrandı ki her maçı takip etmesek ayıp olur kendisine...evet arkadaşlar taraftarlar olarak sponspor firmanın da vermiş olduğu destekle birlikte bu fırsatı iyi kullanmalı hele de dünya iyisi yöneticilerimiz de varken her maç gerek Trabzon gerekse deplasmanlarda takımımızı yanlız bırakmamalıyız....ne de olsa ''Bize her yer Trabzon'' ...
takımı tanıdıkça her birine biraz daha ısınmaktayım, özellikle taraftar olarak yapmamız gereken onları isimleriyle çağırmak , geçmişleri hakkında bilgi edinmek ve onore etmektir. tribünde volkan volkan diye bağırırken babasının 3 yanımda oturduğunu öğrendiğimde şaşırmadım değil..oyuncularımızdan 3-4'ünün babaları maçları takip ediyormuş, babalarıyla bile fotoğraf çekilememiş olmak da ayrıca üzdü (edirneli seyircilerin taşkınlığı yüzünden salonu erken terketmek zorunda kaldık) ..
bmn yönetiminden ricam basketbolcularımıza da başlık açılması vaktinin geldiğidir....eğer başlık oyuncu ve hoca nezdinde daha özele inerse onları daha iyi tanıma imkanımız olur, genç ve ümit milli olmuş bir sporcumuzun daha fazla ilgiyi hakettiğini düşünüyorum...
ayrıca basketbol forma eşofman sponsorumuz And1'in eşofmanları süper gerçekten , ne yapılıp edilip ts club'larda satışı sağlanmalı...
son olarak en çok merak ettiğim şey basketbol takımımız nerde kalıyor? tesisleşme konusunda nerdeyiz? bilen arkadaşlar cevaplarsa sevinirim...
yazık. yine "o damarımız" ağır bastı ve birileri yine hak etmedikleri yerlere geldi. devenin n'erem doğru ki olayına döndü bu da.
Siyasetin "bizden olduğu sürece" yer aldığı, karşıda olduğu zaman "siyasete bulaştığı" büyük kulüp/taraftar camiası Trabzonspor
kafamı karıştırdın çetin, 78. sayfayı bir daha oku istersen...
Cengiz abi kafanın karışmasına gerek yok, bu karar alındıysa bazıları sevinir bazıları da üzülür. Ben kendi adıma üzüleceğimi söylüyorum sadece. Eminim ki bu karara sevinenler de olacaktır buna da saygı duyarım. 78. sayfada yazılanları okudum zaten. Ben hep şunu söylerim; başarıya endeksli bir yerde başarısızlık eğer süreklilik sağlıyorsa, başarının gelmesi imkansıza yakın bir olasılıktadır. Ha ben yanılıyor olayım, umarım da öyle olurum bunu yürekten söylüyorum.
Siyasetin "bizden olduğu sürece" yer aldığı, karşıda olduğu zaman "siyasete bulaştığı" büyük kulüp/taraftar camiası Trabzonspor
takımımızda kurumsallaşma adına birşeyler yapılmaya başlandı.trabzonda amatörün kalbi olan 19 mayıs salonunda basketbol şubesinin ofisi açıldı.küçük ama şirin ve kullanışlı olmuş.osman arz alt yapıya dönmüş inşaallah iyi sonuçlar verir.eski oyuncularımızdan tolgahan idari menejerlik görevine getirilmiş ve bazı görevler verilmiş.ilimizi bölgemizi tanıyan kişilerden faydanılmasının düşünülmesi şık olmuş.inşaallah hepsi faydalı ve başarılı olurlar.
osman arz eskiden trabzonsporun alt yapısında calısan hocaysa benımde hocam dı
keşke basketbol maçlarını takip edebilme imkanımız olsa. sporun her dalını takip etmiş bir insan olarak kendi basket takımımızı takip edemeemk üzücü.
lisede son sınıfta yatılı okuken sırf all starı izlicez diye 4-5 arkadaş yemekhane katının kapısı kapanmadan sınıflara saklanıp yanımıza battaniyeler alıp bekçi uyduktan sonra gece 3 te tv odasında all star maçı izlemiş biri olarak basket takımımızı takip edememek kötü.
öldüğümde beni TRABZONA gömün . TRABZONLU doğmadık öldüğümüzde TRABZONLU OLALIM. MARMARA ÜNİ -TSKARADENİZ FIRTINASI MARMARADA BARÇA ''mes que un club '' bir kulüpten daha fazlası !
Yorum