Bidiklerinizi paylaşın ..Biz de öğrenelim..
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Trabzonspor Basketbol Takımı | Türkiye Basketbol Ligi 2014/15
Daraltma
X
-
En son Seyit Hoca tarafından düzenlendi; 24.10.2009, 17:02.....................Celliac ..................
-
Hocam Trabzonda olan sizsiniz daha iyi bilmeniz lazım....İlk olarak Seyit Hoca tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBidikleriniz, paylaşın ..Biz de öğrenelim..
Yorum
-
umut tınay denilen adamın yaptıkları ortada bu adam nba seviyesinde bir basketbolcu dahi olsa bizim değerlerimize saygı duymamıştır aynen yattara örneğinde olduğu gibi yediği yere kimse ihanet etmeyecek o kutsal formayı giydiğinde ona bir süprizimiz olabilir ha kimse bize burdan yok şöyle idi yok böyle idi demesin benim değerlerime sövenler o takımda ise bizde duyarlı olaçağız tabi boşuna mı ter akıtıyoz o tribünlerde gecen yıldan beri umut tınayla ilgili olan herşeyi aslında takip ediyoz ismail abiyede soruyoruz yani yaptıkları zorumuza gidiyor
Vakfıkebirliler Grubu Başkanı Murat Günaydın
Yorum
-
çok önemli mevzular konuşulmuş benimkisi biraz gereksiz olacak affedin ama basketbol takımımızın forma renkleri barcanın renkleri gibi olmuş,
bordo-mavi değil.
TS nin her kurumunun rengi bir şıtandarda bağlanmalı bence hoş görünmüyor...YAVUZ SULTAN SELİM
Yorum
-
Ben maçlara gidiyorum . Zaten vaktim de ancak maçlara gitmeye yeter . Uzakta da olsanız , bildiklerinizi buradan paylaşırsanız üyelerin kafalarındaki soru işaretleri de bir nebze kalkmış olur.
Mesela , playoff tan öteye gidelemeyecek derecede yapılan yanlış işler ne..?....................Celliac ..................
Yorum
-
benim dikkatimi çeken yanlışlar şunlar;
1. Basketbol Şubesinin futbol şubesi ve Trabzonspor yönetim kuruluyla tamamen ipleri koparması. (suç kimde bilemiyorum..)
2. Yeni Basketbol Şubesi yönetiminin bu makamı sıçrama tahtası olarak düşünmesi..
3. Altyapıya yeterince önem verilmemesi ve sürekli gelecekle ilgili sözler verilmesi. bugün ise Trabzon basketbolu adına hiçbirşey yapılmaması.
4. gelecek senelerde doğru hedeflerin koyulmaması
5. Trabzon şehrinde basketbol kültürünü oluşturmamak için gayret gösterilmemesi , halktan kopuk sadece belli bir kesime hitap edilmesi (ilk maçtan çıkardım bu sonucu)
6. geçen senenin kaptanı Umut Tınay'ın yanlış davranışlarından dolayı gönderilmesi doğru idi ama ne olup bittiyse kendisi tekrar geri getirildi.
7. Güçlü bir kadro kurarken hiç süre alamayacak oyuncular da transfer edildi
8. Altyapı oyuncusu İsmet Alkan A takıma alınmasına rağmen son anda Umut Tınayın geri gelmesi ve belki de sezon boyunca takıma kendisi kadar katkı bile veremeyecek bazı oyuncuların alınması yüzünden sadece antrenman oyuncusu olacak ...
Yorum
-
Yapma abi geçen sene hiç süre alamayan oyuncular daha fazlaydı 12 kişilik maç kadrosunun 3'ü neredeyse hiç süre alamıyordu bu sene durum biraz daha iyi.İlk olarak Cengiz Çubukcu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülebenim dikkatimi çeken yanlışlar şunlar;
7. Güçlü bir kadro kurarken hiç süre alamayacak oyuncular da transfer edildi
Yorum
-
Cengiz , benim '' bildiklerinizi paylaşın '' isteğim pek sana değildi ya , neyse.. Playoff tan öteye gitmemizi engelleyen yanlışlar var diye yazıldı da..Yazdıklarının haricinde bilmediğimiz bir durum mu var diye düşünmüştüm...İlk olarak Cengiz Çubukcu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülebenim dikkatimi çeken yanlışlar şunlar;
.................... ...
Yukarıda yazdıklarına gelince..
Zaman herşeyin ilacıdır...Biraz sabır ve metanet , başarının ve hedeflenen mevkiilerin anahtarıdır düşüncesindeyim .Hiddetlenmenin,fevriliğin kime yararı olmuş ki..? Unutmayalım ki , rüzgar eken fırtına biçer .
Zaman bu takımı desteklemek ve TBL ye çıkma zamanıdır.....................Celliac ..................
Yorum
-
Hocam desteğimiz her zaman olmuştur ve olacaktır da ama bunun kayıtsız şartsız olmadığı bilinmelidir...hata gördüğümüz yerde eleştirmek en tabi hakkımızdır ki bizler bütün hayatı boyunca basketbol takımımızın olmasını hayal eden ve onun hayaliyle yaşayan taraftarlarız, sabretmekse bizde alası var ...yarın emekler boşa giderse yaşayacağımız hayal kırıklığı tarif bile edilemez...
Yorum
-
SİTEYE yalnızca maç sonunda haftada bir haber ekleniyor ve sitede çoğu bilgiler eksik durumda...bordomavi.netTrabzonspor'un ilk ve en büyük taraftar sitesi
Yorum
-
ben de ara sıra girip bakıyorum , hiç bir şey yok !!! daha fazlasını bekliyoruz.....İlk olarak UğuR tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülehttp://www.trabzonsporbasket.com/web/
SİTEYE yalnızca maç sonunda haftada bir haber ekleniyor ve sitede çoğu bilgiler eksik durumda...
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

Yorum