basketbol için ayrı bir yönetim kurulu varmı ?
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Trabzonspor Basketbol Takımı | Türkiye Basketbol Ligi 2014/15
Daraltma
X
-
not:ilk yazılan pozisyon oyunucun reel pozisyonudur,ardından yazılansa oynayabildiği diğer pozisyon.İlk olarak Cengiz Çubukcu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleYeni kadromuzdaki oyuncularımızın pozisyonlarını aşağıdaki listeye yazan arkadaşımıza teşekkürü borç bileceğim....
1. Serhat Büker (4 numara uzun forvet/pivot)
2. Caner Öner(2 numara skorer guard,1 ve 3 numara guard ve forvet)
3. Ramazan Öksüz (3 numara forvet,2 numara skorer guard)
4. Erdal Albayrak (2 numara skoerer guard,1 ve 3 numara)
5. Orçun Tunca (3 numara forvet,4 numara uzun forvet)
6. Melih Kabakçı (3 numara forvet,4 numara uzun forvet)
7. İsmet Alkan (forvet)
8. Hadi Özdemir (4 numara uzun forvet ,5 numara pivot)
9. İlker Türel (1 numara guard ,2 numara skorer guard)
10. Fırat Aydemir (2 numara skorer guard,1 numara guard)
11. Hakan Yapar (5 numara pivot)
12. Volkan İncekara (guard, 1 numara)
13. Kerem Öztoprak(4-5 numara, pivot)
14. Umut Tınay (guard, 1 numara)
15. Amerikalı "Eddie Fobbs" (herhalde 5 numaradır evet 5 numara )
Yorum
-
Eddie Fobbs çok takip ettiğim bir oyuncu değildi.
Mersin de oynamıştı önceki sezon, geçen yılı ise Oyak'ta geçirdi.
Biraz bakındım sanırım Silsbee, Texas çıkışlı bir uzun.
Size'lı olmasa da atletik birine benziyor.
Umarım katkı sağlar.''Ben Trabzonspor'un kaptanıyım, başka bir kaptanın arkasından, başka bir takımın formasıyla sahaya çıkmam!'' Dozer CEMİL
Yorum
-
bizim resmi site ve tsclub sitesinin yapanlar inşallah basket sitesini yapmaz yapanda inşallah aratmaz !!!İlk olarak Mustafa Önal tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleismail abi site olacak bu sıralar yapım çalışmaları başlayabilir forum kısmı falan olabilecekSaygılarımla,Adem Hotaman.
Yorum
-
resmi site hazırlanıyor. özellikle resmi site hazırlanırken siz değerli arkadaşlarımız fikirlerini burda paylaşırsa en azından gözden kaçan kısımlar dikkate alınmış olur.İlk olarak Adem Hotaman tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülebizim resmi site ve tsclub sitesinin yapanlar inşallah basket sitesini yapmaz yapanda inşallah aratmaz !!!
eylül ayına kadar resmi site hazır olur diye düşünüyoruz. bu süreçte resmi sitede olması yada olmaması istediğiniz kısımları burda paylaşırsanız seviniriz.öldüğümde beni TRABZONA gömün . TRABZONLU doğmadık öldüğümüzde TRABZONLU OLALIM.
MARMARA ÜNİ -TS KARADENİZ FIRTINASI MARMARADA
BARÇA ''mes que un club '' bir kulüpten daha fazlası !
Yorum
-
Bence özellikle NBA takımlarının resmi siteleri incelenmeli tasarım aşamasında.
Onlar bu işi gerçekten biliyor ve oldukça profesyoneller.
Trabzonspor'umuza yakışacaktır.''Ben Trabzonspor'un kaptanıyım, başka bir kaptanın arkasından, başka bir takımın formasıyla sahaya çıkmam!'' Dozer CEMİL
Yorum
-
Forum kısmı olabilir diye okumuştum.. Bu bence şık durmaz.. Hiçbir ciddi kulübün resmi web sitesinde forum olmaz, olmamalı..İlk olarak Mustafa Önal tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleresmi site hazırlanıyor. özellikle resmi site hazırlanırken siz değerli arkadaşlarımız fikirlerini burda paylaşırsa en azından gözden kaçan kısımlar dikkate alınmış olur.
eylül ayına kadar resmi site hazır olur diye düşünüyoruz. bu süreçte resmi sitede olması yada olmaması istediğiniz kısımları burda paylaşırsanız seviniriz.
Forum gibi materyaller fan sayfalarında, taraftar sayfalarında olmalı..
En önemli önerimdir..Bir Gün Mutlaka Aslına Döneceksin. Dönmek Zorundasın. Bu Senin Genlerinde var...
Yorum
-
forum düşünüyoruz denildi ayrıntı konuşulmadı sanırım daha tüm fikirler paylaşılıp değerlendirilecektir.İlk olarak Luckdown tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleForum kısmı olabilir diye okumuştum.. Bu bence şık durmaz.. Hiçbir ciddi kulübün resmi web sitesinde forum olmaz, olmamalı..
Forum gibi materyaller fan sayfalarında, taraftar sayfalarında olmalı..
En önemli önerimdir..
site deki en önemli konu güncellik.öldüğümde beni TRABZONA gömün . TRABZONLU doğmadık öldüğümüzde TRABZONLU OLALIM.
Yorum
-
Uğurtanın forumla ilgili düşüncelerine kesinlikle katılıyorum,
Yapılacak olan sitenin önceliği kamuoyuna sürekli güncel bilgi vermesi olacaktır,aktif ve güncel olmalı,insanlar her türlü bilgiye anında ulaşabilmeli.
Bizler bilgiye ulaşabiliyoruz ancak basketbolu seven ve Trabzon basketbolunu merak eden insanların bilgiye ulaşamaması biraz haksızlık,onun için site ligler başlamadan bir an önce hayata geçmeli.Son ağaç kesildiğinde,
Son nehir kirlendiğinde,
Son balık avlandığında, İşte O zaman paranın yenmediğini anlayacaksınız...
Kaybetmekten korkma; birşeyi kazanman için bazı şeyleri kaybetmelisin. Ve unutma; Kaybettiğinde değil, vazgeçtiğinde yenilirsin.
Yorum
-
Forumdan kasıtları ney bilmiyoruz. çok geniş kapsamlı bir şey değildir herhalde ama şu bir gerçek güncel bir sitenin olması ve servisin ordan yapılması istenen en önemli şey.öldüğümde beni TRABZONA gömün . TRABZONLU doğmadık öldüğümüzde TRABZONLU OLALIM.
Yorum
-
21 ağustos 14.30 da fikstür çekimi yapılacakmış.
td {font-family: Georgia; font-size: 12px }p {font-family: Georgia; font-size: 12px }
Türkiye Basketbol Liglerinde 2009-2010 sezonu fikstürleri 19 Ağustos ve 21 Ağustos tarihlerinde gerçekleştirilecek kura çekimi ile belirlenecek.
Beko Basketbol Ligi, Türkiye Bayanlar Basketbol Ligi, Türkiye Erkekler Basketbol İkinci Ligi ve Türkiye Bayanlar Basketbol İkinci Ligi’nde 2009-2010 sezonu fikstürleri, Polat Renaissance Otel’de düzenlenecek kura çekimi ile belirlenecek.
2009-2010 sezonunda Beko Basketbol Ligi’nde mücadele edecek kulüplerin temsilcileri, 19 Ağustos Çarşamba günü ilk olarak Lig Kurulu toplantısında bir araya gelecekler. Saat 10:00’da başlayacak olan toplantının ardından, saat 14:30’da kura çekimi törenine geçilecek. Türkiye Bayanlar Basketbol Ligi kura çekimi ise aynı gün saat 15:30’da gerçekleştirilecek.
2009-2010 sezonunda Türkiye Erkekler Basketbol İkinci Ligi’nde mücadele edecek olan kulüplerin temsilcileri de kura çekimi öncesinde düzenlenecek Lig Kurulu toplantısında bir araya gelecekler. 21 Ağustos 2009 Cuma günü saat 10:00’da başlayacak olan toplantı sonrasında saat 14:30’da kura çekimi gerçekleştirilecek. Türkiye Bayanlar Basketbol İkinci Ligi fikstürü ise saat 15:30’da düzenlenecek kura çekiminde belirlenecek.En son Mustafa Önal tarafından düzenlendi; 14.08.2009, 17:12.öldüğümde beni TRABZONA gömün . TRABZONLU doğmadık öldüğümüzde TRABZONLU OLALIM.
Yorum
-
Güzel Trabzonumuza yeni gelen tüm basketbolcu kardeşlerimize ;
BBL'nin kapısından döndüğümüz geçmiş sezonun akabinde kurulan yeni takımımızın siz değerli basketbolcu kardeşlerimiz,hepiniz şehrimize hoşgeldiniz.
Artık sizler bizim çocuklarımızsınız.
Karadenizin başarılarla dolu spor kentinde hedefiniz BBL,bu yolda, bizim başarılarla dolu futbol geçmişimizin yanına bu takımı BBL'ye çıkararak yeni bir halka ekleme şansını yakaladınız,eminimki bu yolda terinizin son damlasına kadar Trabzonsporumuza hizmet edeceksiniz,sizler bu formayı ,yani bordo ve maviyi benimseyip bizden gibi olduğunuz müddetçe bu şehir sizi bağrına basacaktır,bundan en ufak şüpheniz olmasın.
Tekrardan hepiniz hoşgeldiniz.
NOT : Arkadaşlar,sizi anlıyorum biraz özevlatçı olduğunuz için özevlat başlığında yoğunlaşmışsınız ama yeni gelen basketbolcu arkadaşların açılan başlıklarına birer hoşgeldin mesajı yazmak çokta zamanınızı almaz
Son ağaç kesildiğinde,
Son nehir kirlendiğinde,
Son balık avlandığında, İşte O zaman paranın yenmediğini anlayacaksınız...
Kaybetmekten korkma; birşeyi kazanman için bazı şeyleri kaybetmelisin. Ve unutma; Kaybettiğinde değil, vazgeçtiğinde yenilirsin.
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

Yorum