Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Trabzonspor Basketbol Takımı | Türkiye Basketbol Ligi 2014/15

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak selazurlu ismail tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Güzel Trabzonumuza yeni gelen tüm basketbolcu kardeşlerimize ;

BBL'nin kapısından döndüğümüz geçmiş sezonun akabinde kurulan yeni takımımızın siz değerli basketbolcu kardeşlerimiz,hepiniz şehrimize hoşgeldiniz.

Artık sizler bizim çocuklarımızsınız.

Karadenizin başarılarla dolu spor kentinde hedefiniz BBL,bu yolda, bizim başarılarla dolu futbol geçmişimizin yanına bu takımı BBL'ye çıkararak yeni bir halka ekleme şansını yakaladınız,eminimki bu yolda terinizin son damlasına kadar Trabzonsporumuza hizmet edeceksiniz,sizler bu formayı ,yani bordo ve maviyi benimseyip bizden gibi olduğunuz müddetçe bu şehir sizi bağrına basacaktır,bundan en ufak şüpheniz olmasın.

Tekrardan hepiniz hoşgeldiniz.

NOT : Arkadaşlar,sizi anlıyorum biraz özevlatçı olduğunuz için özevlat başlığında yoğunlaşmışsınız ama yeni gelen basketbolcu arkadaşların açılan başlıklarına birer hoşgeldin mesajı yazmak çokta zamanınızı almaz
    ismail abi teşekkürler yazınız için .

yeni gelen oyuncularımız adına menejerden söz aldım. her top için parkeyi ıslatacak oyunculardan oluşan bir takım olacaklarının sözünü aldık.
    bizde bu şehrin onları bağrına basacakları sözünü verdik. şimdi sıra icraatta güzel bir sezon bizi bekliyor diye düşünüyorum.
    bugün Trabzonda Toplantı vardı forumdan takip eden vardır inşallah.
    öldüğümde beni TRABZONA gömün . TRABZONLU doğmadık öldüğümüzde TRABZONLU OLALIM.
    MARMARA ÜNİ -TS KARADENİZ FIRTINASI MARMARADA
    BARÇA ''mes que un club '' bir kulüpten daha fazlası !

Yorum

• İlk olarak selazurlu ismail tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Uğurtanın forumla ilgili düşüncelerine kesinlikle katılıyorum,

Yapılacak olan sitenin önceliği kamuoyuna sürekli güncel bilgi vermesi olacaktır,aktif ve güncel olmalı,insanlar her türlü bilgiye anında ulaşabilmeli.

Bizler bilgiye ulaşabiliyoruz ancak basketbolu seven ve Trabzon basketbolunu merak eden insanların bilgiye ulaşamaması biraz haksızlık,onun için site ligler başlamadan bir an önce hayata geçmeli.
      Özellikle oyuncularımız hakkında detaylı bilgi bekliyoruz, bu bilgiler istatistiki bilgiden tutun da kariyer, hedef vb. tarzda olabilir...

Yorum

• Basketbol takımımız için www.tsbasketbol.com diye bir sitemiz vardı. Ne oldu ona ?
        Kazım Abi (kalbimizdesin) "Trabzonspor'u tutmak statükoya başkaldırmaktır..."
        Şenol Güneş: "Parayla yapılamayanı, emeğimizle, dürüstlüğümüzle, calışarak yaptık. Tarih bunu da yazar."

Yorum

• İlk olarak Cengiz Çubukcu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Özellikle oyuncularımız hakkında detaylı bilgi bekliyoruz, bu bilgiler istatistiki bilgiden tutun da kariyer, hedef vb. tarzda olabilir...
          cengiz abi her şey istatistik mi müsait zamanda hepsini geçmeye çalıiırız. yada forumda basketbolla ilgilenen arkadaşlar araştırıp basketbolcularımızın geçmişini koyabilir.

Trabzonda bugün basın toplantısı vardı bitmiş. detayları giden arkadaşlardan bekliyoruz.
          öldüğümde beni TRABZONA gömün . TRABZONLU doğmadık öldüğümüzde TRABZONLU OLALIM.

Yorum

• İlk olarak Mustafa Önal tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            cengiz abi her şey istatistik mi müsait zamanda hepsini geçmeye çalıiırız. yada forumda basketbolla ilgilenen arkadaşlar araştırıp basketbolcularımızın geçmişini koyabilir.

Trabzonda bugün basın toplantısı vardı bitmiş. detayları giden arkadaşlardan bekliyoruz.
            Takımımız sezon başlamadan İstanbula mutlaka gelecektir Mustafa...bu işi en iyi sen yaparsın

Yorum

• www.tblstat.net istatistikler icin kullanabileceginiz bir kaynak.

www.tbl.org.tr ikinci lig oyuncularinin istatistiklerine ulasabileceginiz bir kaynak.

bunun disinda detayli istatistik kulturu olmayan bir ulkeyiz. hatta federasyon istatistiklerinin kendisinden izinsiz kullanilmasi durumunda acan sitelere dava bile acabiliyor. o yuzden eldeki imkanlar kisitli...
              yok imza, mimza

Yorum

• Trabzonspor yeniden başlıyor
                15 Ağustos 2009 / 13:08
                Trabzonspor Basketbol takımı 2009 – 2010 sezonu öncesi kahvaltılı bir basın toplantısı düzenledi.

Türkiye Basketbol 2. Ligi'nde mücadele eden ve geçtiğimiz sezon Beko Basketbol Ligi'ne çıkma şansını Play – Off maçlarında kaybeden Trabzonspor Basketbol takımı 2009 – 2010 sezonuna yeni bir yapılanmayla giriyor.

Bu yapılanmayı oluşturan Basketbol takımı kurmayları basın mensuplarına kahvaltılı bir basın toplantısı düzenledi. Trabzonspor'dan ekonomik anlamda tam bağımsız olarak kurulan Trabzonspor Basketbol Kulübü Derneği adında lige girecek olan takım, kendi yönetim kurulunu oluşturdu. Başkanlığını Saner Ayar'ın yapacağı kulüpte, Asbaşkanlık görevini ise Celil Hekimoğlu yürütecek. Yönetim kurulunda Ahmet Sarı, Zeyyat Kafkas, Cenker Üstün ve Muammer Saka gibi tanınmış iş adamları da bulunuyor. Trabzonspor'un sadece isim hakkını kullanacak olan yeni Trabzonspor Basketbol Kulübü Derneği'nin, antrenörlüğünü ise geçtiğimiz sezonda takımı çalıştıran Alaaddin Yakan yapacak.

Yarım Kalan İşimizi Tamamlayacağız
                Trabzon'un Akçaabat İlçesi'nde yönetim kurulu üyeleriyle birlikte basın mensuplarına bir tanıtım toplantısı düzenleyen Trabzonspor Basketbol Kulübü Derneği Başkanı Saner Ayar, tek amaçlarının adlarını Beko Basketbol Birinci Ligi'ne yazdırmak olduğunu söyledi. Ayar, çok önemli transferlere imza attıklarını belirterek, “Geçen sene yarım kalan bir işimiz vardı. Geçtiğimiz sezonki taraftar desteğini gördükten sonra çok daha büyük işler başarmak zorunda olduğumuzu hissettik. Bu doğrultuda bu yarım kalan işimizi tamamlayacağız. Beko Basketbol Lig'ine çıkacağız. Bunun için kendi yönetimimizi kurduk ve bu takımı Beko Basketbol Ligi'ne çıkarmak için elimizi taşın altına koyduk” dedi. Asbaşkan Celil Hekimoğlu ise Trabzon halkının basketbolu çok sevdiğini belirterek, “İlk hedefimiz Beko Basketbol ligine çıkmak olacak. Daha sonra ise Beko Basketbol liginde ilk dördü zorlayacak bir takım oluşturacağız” dedi.

Takım Yenilendi
                Bu arada geçtiğimiz sezonki takımdan sadece Volkan İncekara ve Kerem Öztoprak'ı kadrosunda tutan bordo – mavililer, flaş transferlere imza attı. 3 milyon dolara yaklaşan bütçesiyle 2. ligin en iddialı takımları arasında yer alan Trabzonspor, Tofaş'tan Hadi Özdemir, Genç Telekom'dan Melih Kabakçı, İTÜ'den Orçun Tunca, Işıkspor'dan Erdal Albayrak, Oyak Renault'tan Eddy Fobbs, Bornova Belediyespor'dan Fırat Aydemir, Akçakoca Poyraz'dan Ramazan Öksüz, CASA TED Kolejler'den Caner Öner, Aliağa Petkim'den Hakan Yapar, Konya Selçuk'tan İlker Türel, Oyak Renault'tan Serhat Büker ve kendi alt yapısından İsmet Alkan'ı kadrosuna kattı.

Yorum

• Mustafa benden hızlısın ,bu haberi son dakika başlığınada koyalım.
                  Son ağaç kesildiğinde,
                  Son nehir kirlendiğinde,
                  Son balık avlandığında, İşte O zaman paranın yenmediğini anlayacaksınız...

Kaybetmekten korkma; birşeyi kazanman için bazı şeyleri kaybetmelisin. Ve unutma; Kaybettiğinde değil, vazgeçtiğinde yenilirsin.

Yorum

• umut yok mu yeni takım da ben 3 isim kaldı die duymuştum?
                    Saygılarımla,
                    Adem Hotaman.

Yorum

• kadro cok siskin. mutlaka birileri gidecektir ve esasinda en siskin pozisyon olarak ta 1 numarayi goruyorum. umut tinay, ilker turel, volkan incekara bu pozisyon oyuncusu. erdal albayrak zamaninda alaeddin hocanin donem donem bu pozisyonda denedigi bir oyuncudur. buyuk olasilikla denemeye devam edecektir. yani birileri gidecek bence, umut'un sakatligi da bildigim kadari ile kotu bir sakatlik. yani profesyonel dusunuluyor ne yazik ki bu olaylarda. zaman gosterecek kimin gittigini...
                      yok imza, mimza

Yorum

• Basketbol Kulübü Derneği Yeni Yönetim Kurulu ve Görev Dağılımı...

Saner AYAR (Başkan)

Celil HEKİMOĞLU (Asbaşkan)

Ekrem İMAMOĞLU (Başk.Yrd.)

Zeyyat KAFKAS (Başk.Yrd.)

Hüseyin BALABAN (Başk.Yrd.)

Cenker ÜSTÜN (Başk.Yrd.)

Muammer SAKA (Başk.Yrd.)

Ahmet SARI (Genel Sekreter)

Ceyhun ESKİCİ (Şube Sorumlusu)

Alper BEKTAŞ (Mali Sayman)

Ahmet PAKSOY (Yön.Kur.Üyesi)

Ferruh TAŞDEMİR (Yön.Kur.Üyesi)

Suphi ÇOLAK (Yön.Kur.Üyesi)

Yalçın ALABAŞ (Yön.Kur.Üyesi)
                        Son ağaç kesildiğinde,
                        Son nehir kirlendiğinde,
                        Son balık avlandığında, İşte O zaman paranın yenmediğini anlayacaksınız...

Kaybetmekten korkma; birşeyi kazanman için bazı şeyleri kaybetmelisin. Ve unutma; Kaybettiğinde değil, vazgeçtiğinde yenilirsin.

Yorum

• Zeyyat KAFKAS (Başk.Yrd.)
                          *
                          * Ağızdan çıkan söz muallakta kalmaz, ya sağ tarafa yazılır ya da sol tarafa *

~Tasavvuf, Dünya adamını ALLAH adamı yapma Sanatı'dır ~

Yorum

• Zeyyat KAFKAS - Biz şampiyon olamazsak İTÜ şampiyon olsun...
                            ..TaKLiTLeRi aSıLLaRı Ya$aTıR...TaRz oLMaK ßir AyRıCaLıKDıR..

Yorum

• Yukarıdaki yönetim kurulu listesine bakınca yine İsmail Abinin geçen gün Trabzonunsesi.com'da yazmış olduğu yazısının son iki paragrafını tekrar tekrar okumak gerekiyor...Kulübün desteğini almadan bu şekilde bir yapılanma uzun vadede zor başarılı olur...Anlaşılan Kulüp yönetim kurulumuz sadece futbol takımı olduğumuzu düşünüyor....

''Basketbol şubemiz, yani günümüzdeki yapılanmasıyla “Trabzonspor Basketbol Kulübü Derneği” 2 yıldır ciddi problemler ve sıkıntılarla bu oluşumu devam ettirmeye çalışıyor, geçmiş sezonda Trabzonspor (futbol) kulübünün gözetimi ve desteğiyle devam eden bu şube ; Saner bey ve Celil beyin ,Sadri Şener yönetimine alınmaması dolayısıyla oluşan yeni yönetiminin futbol kulübü yönetimince desteklenmemesi neticesi günümüzde sponsorlar ve basketbol kulübü yönetiminin katkılarıyla tamamen kendi ayakları üzerinde durmaya çalışıyor.

Basketbol kulübünde oluşturulan yeni yönetim ve yapılanmasına baktığımız zaman bu işi çok ciddi anlamda ileriye taşıma ve mutlak başarı, yani BBL hedefleri olduğunu görüyoruz, ancak unutulmaması gereken bir nokta var ki,futbol kulübünün desteği olmadan bu işin sorunsuz yürütülmesi sanırım oldukça zor olacaktır,nitekim günümüz itibariyle basketbol kulübümüze baktığımız zaman, Trabzonspor"la alakalı sadece isim,renk ve logonun olduğunu görüyoruz,basketbol altyapısı bile futbol kulübünün denetiminde, futbol kulübünün basketbol şubesine bu denli mesafe koyarak Alaeddin hocanın aracını,takımın malzemecisini dahi almasını anlamak ve kabullenmek mümkün değil.''

Yorum

• İlk olarak Cengiz Çubukcu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Yukarıdaki yönetim kurulu listesine bakınca yine İsmail Abinin geçen gün Trabzonunsesi.com'da yazmış olduğu yazısının son iki paragrafını tekrar tekrar okumak gerekiyor...Kulübün desteğini almadan bu şekilde bir yapılanma uzun vadede zor başarılı olur...Anlaşılan Kulüp yönetim kurulumuz sadece futbol takımı olduğumuzu düşünüyor....

''Basketbol şubemiz, yani günümüzdeki yapılanmasıyla “Trabzonspor Basketbol Kulübü Derneği” 2 yıldır ciddi problemler ve sıkıntılarla bu oluşumu devam ettirmeye çalışıyor, geçmiş sezonda Trabzonspor (futbol) kulübünün gözetimi ve desteğiyle devam eden bu şube ; Saner bey ve Celil beyin ,Sadri Şener yönetimine alınmaması dolayısıyla oluşan yeni yönetiminin futbol kulübü yönetimince desteklenmemesi neticesi günümüzde sponsorlar ve basketbol kulübü yönetiminin katkılarıyla tamamen kendi ayakları üzerinde durmaya çalışıyor.

Basketbol kulübünde oluşturulan yeni yönetim ve yapılanmasına baktığımız zaman bu işi çok ciddi anlamda ileriye taşıma ve mutlak başarı, yani BBL hedefleri olduğunu görüyoruz, ancak unutulmaması gereken bir nokta var ki,futbol kulübünün desteği olmadan bu işin sorunsuz yürütülmesi sanırım oldukça zor olacaktır,nitekim günümüz itibariyle basketbol kulübümüze baktığımız zaman, Trabzonspor"la alakalı sadece isim,renk ve logonun olduğunu görüyoruz,basketbol altyapısı bile futbol kulübünün denetiminde, futbol kulübünün basketbol şubesine bu denli mesafe koyarak Alaeddin hocanın aracını,takımın malzemecisini dahi almasını anlamak ve kabullenmek mümkün değil.''
                                ne kadar mütiş bir camia olduğumuz ortada..

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X