Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Trabzonspor Basketbol Takımı | Türkiye Basketbol Ligi 2014/15

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Alaska'nin baskenti Juneau'dan yaziyorum hersey yolunda mi ?

Merak ettigim tek sey var o da basketbol takimimiz.

Yorum

• İlk olarak Murat Dinç tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Alaska'nin baskenti Juneau'dan yaziyorum hersey yolunda mi ?

ne işin var ha oralarda uşağum? balık temizleme olayı mı?

Yorum

• maçlarmızı İstanbul da oynayacakmışız...
        "Ya biz 2010-2011 Şampiyonluk Kupasını alacağız, ya da o bizi"...

Yorum

Alaska'nin baskenti Juneau'dan yaziyorum hersey yolunda mi ?

Ne alem adamsın ya. Merak etme takım iyi ailen olarak bize iyiyiz

Yorum

• Asbaşkanımız Hayrettin Hacısalihoğlu, Genel Sekreterimiz Hasan Yener, Teknik Direktörümüz Şenol Güneş ve Basketbol Genel Direktörü Doğan Hakyemez yemekte bir araya geldiler.

Buluşmada gündemdeki konuların yanı sıra yeni sezonla ilgili karşılıklı olarak fikir alışverişinde bulunuldu.
            Ayrıca başarı için tüm branşların birbirlerine destek olması gerektiğinin altı çizildi.

iyi yoldayız
            Eski kullanıcı adı: olikos61
            Memleketler içerisinde bir güzel memleketir Türkiye yedi bölge yedi iklim ama
            Trabzon'da futbol oynamak zor zanaat imkansız değil ama zor.....

Yorum

• Bu haberi yapıştırmak için girmiştim ben de başlığa. Sevindim bir arada görünce herkesi.
              -------BİZE HER YER TRABZON-------

http://twitter.com/#!/eren_1967

Yorum

• Efes Pilsen mevcut yabancılarından Preston Shumpert, Mario Kasun ve Charles Smith ile kesin olarak yollarını ayırdı. Bostjan Nachbar konusunda ise şöyle bir durum var: Bugün Nachbar'ın opsiyonu için son gün. Ama Nachbar için. Kulübün opsiyonu kullanmak için son günü 30 Haziran. Şu anki durum ve iki taraf arasında yapılan görüşmelerde olumsuz bir durum yokmuş ve Nachbar önümüzdeki yıl da Efes Pilsen'de kalacak gibiymiş. Ama son anda bir değişiklik olur mu bilinmez. Biz sadece mevcut durumu özetleyelim, nasılsa en geç 30 Haziran'da herşey netleşmiş olur o konuda da. Salsabasket özel haberidir.

Shumpert yada Mario Kasun ikisinden biri düşünülebilir bence bonservis ücreti yoksa

Eski kullanıcı adı: olikos61
                Memleketler içerisinde bir güzel memleketir Türkiye yedi bölge yedi iklim ama
                Trabzon'da futbol oynamak zor zanaat imkansız değil ama zor.....

Yorum

• İlk olarak Ayhan Çolak tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  ne işin var ha oralarda uşağum? balık temizleme olayı mı?
                  Hakikaten Murat ne yapıyorsun oralarda, work and travel falan mı?
                  Acıyla büyüyor içimizdeki Trabzonsporluluk, kalbimizi en derinden yakmaya devam ediyor... Serhat ve Bünyamin Abiler'i, Mesut'u ve Mami'yi unutmayacağız...

Yorum

• İlk olarak KemalEROĞLU5961 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Hakikaten Murat ne yapıyorsun oralarda, work and travel falan mı?
                    Tabi ki, cruise gemi ile dunyayi dolasacak halim yok..Yaptik bir delilik iste, bildigin Trabzon ya her zaman yagmur yagiyor bir de sadece 4 saat gece oluyor.

Dun yolda yururken teyzenin birisi bordomavi.net atkimi cok begendi hatta.

Kalin saglicakla kendinize iyi bakin.

Yorum

• Oğuzcum, devşirme oyuncularla ilgili görüşlerine katılıyorum.Bunun ırkçı olmakla da bir ilgisi yok..

Aktüel bir konu olan Emir olayına bakarsak, kendisi 3 sene önce geldiğinde play off dışında kalacak takımların oyuncusu kalitesinde görünüyordu.Bu sezona kadar da bir istikrar yakalayamadı.Ama Ukiç,Solomon,Ömer vs.gibi oyuncuların yanında çok süre alarak bugünkü seviyeye geldi.Cenk Akyol,Barış Hersek hatta Cevher Özer'den daha yetenekli, daha etkili olduğunu kimse iddia edemez. Oynadığı pozisyon/lar itibariyle milli takımın eksik parçası olduğu da çok iddialı bir düşünce olur. Ama bugün o Turgay'ın milli takımında, Cenk ve Barış neden yok bilmiyoruz.

Genel olarak devşirme oyunculara çok sıcak bakmam.Çünkü bu durum sporda günü kurtarmaktan öteye gitmez.işte Marco olayı, günü kurtardın ya sonra. Bu sakın çok küçük yaşta altyapılara gelen yabancı çocuklara karşı olunduğu anlamı taşımasın.Mesela Mirsad Türkcan doğru örnektir.Geldiğinde 2 metre civarında boyu olmasına rağmen çembere elini vuramıyordu.Efes Pilsen altyapısndan Nicks'e kadar gitti.Ama Emir yanlış örnektir, tıpkı Marco gibi...

Olayın bir de şu boyutu var.Ölürsün bitersin,oyuncu bulamazsın.Mesela Rusya Karasev-Koudelin ve Kissourin'den sonra guard bulamadı ve Holden'i siyah rus yaptı.Şimdi aynı sorun Litvanya'da var.Saras ve Kaleşnikofun arkası gelmedi ve şimdi ciddi guard sıkıntısı içindeler.Bunlar ekol takımlar olmasına rağmen bazen olmayınca olmuyor.Ama Emir olayı bunlardan çok farklı ve gereksiz.

Önümüzde önemli bir örnekte var kendi değerlerimiz ile başarı açısından.90'lı yıllardaki Efes Pilsen kenarda 6.oyuncusu bile yokken ciddi başarılar elde etti.Avrupa Kupa galipleri ikinciliği, Koraç şampiyonluğu ve Şanssız Barcelona ve Asvel maçları ile 4'lü final kapısından dönüş.Ne pahalı yabancılar vardı ne de geniş bench.Şimdi 25 milyon Euroluk takım ile Türkiye'de bile tek kupa alınamadı.

Peki kim haklı çıktı...
                      ÖNCE TRABZONSPOR DİYECEKSİN…ENDÜSTRİYEL FUTBOLA HAYIR!!! #DİREN TRABZONSPOR

UNUTURSAK KALBİMİZ KURUSUN...#KORAY ÇAPOĞLU

Yorum

• Hafta içi Medical Park Trabzonspor'un İstanbul'a taşınma ihtimali üzerine bir şeyler karalamıştık. Sonunda kulübün istediği gibi sonuçlandı olay. Sponsorlar aracılığıyla yenilenecek olan 19 Mayıs Spor Salonu'nun modernizasyon işi bir an önce sonuçlanacak. Takım yeni salon bitene kadar burada, sonra 7500 kişilik yeni salonunda oynayacak maçlarını. Bunun için 'İstanbul' resti gerekliydi belki, gereği de yapılmış oldu. Mantıklı olan, olması gereken de buydu zaten.

Yorum

• İlk olarak Ahmet Karadeniz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Asbaşkanımız Hayrettin Hacısalihoğlu, Genel Sekreterimiz Hasan Yener, Teknik Direktörümüz Şenol Güneş ve Basketbol Genel Direktörü Doğan Hakyemez yemekte bir araya geldiler.

Buluşmada gündemdeki konuların yanı sıra yeni sezonla ilgili karşılıklı olarak fikir alışverişinde bulunuldu.
                          Ayrıca başarı için tüm branşların birbirlerine destek olması gerektiğinin altı çizildi.

iyi yoldayız
                          Ben koyulaştırdığım yere o kadar olumlu bakamıyorum. Basketbol sponsorlarla kendisine yetiyor. Ama futbol şubesinde kaynak sorunu var. Bilmem anlatabiliyor muyum?
                          Türkiye'nin zencileri Trabzon'dan çıkar----------------------------------BUGÜN
                          Trabzonspor şükretmedikçe şampiyon olamaz---------------------------TRABZONSPOR
                          Tüketirsen azalır, üretirsen çoğalır--------------------------------------İÇİN
                          Arslanın sırtlanı çok olur-----------------------------------------------NE YAPTIN?

Yorum

Hafta içi Medical Park Trabzonspor'un İstanbul'a taşınma ihtimali üzerine bir şeyler karalamıştık. Sonunda kulübün istediği gibi sonuçlandı olay. Sponsorlar aracılığıyla yenilenecek olan 19 Mayıs Spor Salonu'nun modernizasyon işi bir an önce sonuçlanacak. Takım yeni salon bitene kadar burada, sonra 7500 kişilik yeni salonunda oynayacak maçlarını. Bunun için 'İstanbul' resti gerekliydi belki, gereği de yapılmış oldu. Mantıklı olan, olması gereken de buydu zaten.

bu sıfat için özür diliyorum ama sanırım türkiye'nin en mal, en gerzek ulaşım sistemi bizim şehrimizde var. düşünün havalimanında inip aydınlıkevler'e direkt gidemiyorsunuz ya da beşirli'ye ya da meydan'ın batısındaki herhangi bir yere. sonra biz diyoruz ki neden trabzon bik bik bik. önce senin ulaşımın düzgün olacak. mevcut belediye başkanı tanjant'tan giden tıp fakültesi-beşirli hattını sanırım 15 dakikada bir yaparak cidden iyi bir adım attı. minicik şehir ama gözünün gördüğü yere gitmek için en az iki vasıta kullanıyorsun ve fiyatı da hiç uygun değil. bunlar düzeltilmeden bizim şehrimize ne yapılırsa yapılsın kesinlikle ilk gaz sürecinden sonra tek ulaşımlı bir yer değilse sönmeye mahkum olur. işte misal forum var, şimdi şu atapark yapılsın orası da mirapark gibi olur şehrin batı tarafında yaşayanlar için. ha tabi oraya ayakla ulaşabilen öğrenciler var, trabzon'un doğusundan tek vasıta var batmaz ama arabası olmayan şehrin batı sakinleri için orası "uzak" olur. basketbol maçları gerçekten ayrı birer organizasyon. göze hitap eden, kulağa hitap eden sıcak bir ortam. futboldan en önemli farkı bu. ilk gazla eminim maçlarımız yüksek seyirciyle oynanır ama işte farklı faktörler devreye girince bu ilgi azalabilir ki hiç iyi olmaz. mesela 19 mayıs'ta maç izlemek birçok insan için "alışkanlıktı" yani neydi, işte burdan duyruluyordu, reklam panolarında duyruluyordu adam evinden çıkıp maça gidiyordu, "meydan'ın doğusu için yine en az iki vasıtalıyken salon doluyordu" diyenler oluyorsa eğer 19 mayıs'ın yerine, etrafındaki popülasyona bir baksın derim. neyse çok uzatmayayım ben insanlara basketbol alışkanlığı vermemiz gerekiyor demek istiyorum. o adam evinden çıkacak, "tek vasıtayla" salonua gidecek, şovunu, maçını izleyecek. nezih bir şekilde bir şeyler atıştıracak sonra evine yine aynı şekilde dönecek. bu adam bu rahatlığı görünce her maça gitmek isteyecek çünkü trabzon'da haftasonlarında yapılacak şeyler belli, basketbol olayı çok çok ciddi bir alternatif bunu kullanalım. bu adam sonra bunu eşine dostuna arkadaşlarına da anlatacak, o salon öyle dolacak. "beyler bu hafta fener maçı var haydi salona" dolduruşu senede 1 olur, o salon 7500 değil 17500 olur ama marjinal faydası ne? hiçbir şey. ben her basketbol maına gittim 19 mayıs'ta ve genelde hep aynı yerlerde oturduk inanın etrafımdaki insanlar genelde hep aynı oluyordu. hani bir kere iki kere denk gelen bir şey değil. misal sol arka çaprazımda 2 çocuklu aile, ön tarafta her maça gelen 5-6 kız, sağımda sürekli köfte yiyen iki dede. şu karakterleri maçların %60'ında görmüşümdür. ne demek istiyorum? basketbol olayını bir alışkanlığa 19 mayıs'ta dökebildik hatta bunu tüm basketbol camiası da gördü. izmir'den istanbul'dan arkadaşlarım salonumuzun atmosferinden bahsediyorsa demek bir şeyleri başarmışız.

lafı çok uzattım, ne istiyorum ben? pelitli'ye mutlaka tek vasıta olmalı ve bu mümkünse belediye'nin meydan'dan dünya ticaret merkezi'ne yaptığı servis gibi olmamalı. her saat başı en külüstür belediye arabasını oraya koy, sonra ulaşım sorunun çözdük deme, basketbolda böyle olmasın. istanbul belediyesi olimpiyat'a nasıl taşımacılık yapıyor bakılsın. meydan'dan beşirli'den ktü'den maç öncesi servisler olmalı. bunlar illa ücretsiz olsun demiyorum zaten belediye ulaşımı uygun trabzon'da, 60 kuruş öğrenci sanırım sivil ne kadar bilmiyorum ama 80 kuruş olsun diyelim belediye burdan zarar da etmez. zira mevcut özel ulaşım ağıyla bu olmuyor görüyoruz. işte hani kızıyoruz ya neden avrupa şampiynonası için aday olmadık diye, ya 50000 kişiyi biz nasıl bir yerden bir yere ulaştıracağız? artık büyük düşünmenin zamanı geldi, kalıpları kırmak lazım.
                            Siyasetin "bizden olduğu sürece" yer aldığı, karşıda olduğu zaman "siyasete bulaştığı" büyük kulüp/taraftar camiası Trabzonspor

Yorum

• trabzonun şehir olarak basket maçlarının burada oynanmasına çok ihtiyacı var. istanbulun gündeme bile getirilmesi çok yanlış. ekonomik olarak trabzona çok büyük katkısı olacak ve şehirdeki etkinlik sayısı artmış olacak. en mantıklısı 19 mayısla ilgili yapılacak bir çalışmanın tamamlanmasına kadar maçların pelitlide oynanması. bence pelitliyi sürekli maçların oynannacığı bir yer haline getirmekte en iyi çözüm. 19 mayısla uğraşmak yerine pelitliyi olimpiyatlardan sonra hazırlamak çok daha kolay ve masrafsız olur. inşallah bu düşünceyle hareket ederler ve trabzona ihanet etmezler.
                              YA SEV YA TERKET

Yorum

• İlk olarak boztepeliyasin tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                en mantıklısı 19 mayısla ilgili yapılacak bir çalışmanın tamamlanmasına kadar maçların pelitlide oynanması. bence pelitliyi sürekli maçların oynannacığı bir yer haline getirmekte en iyi çözüm. 19 mayısla uğraşmak yerine pelitliyi olimpiyatlardan sonra hazırlamak çok daha kolay ve masrafsız olur.
                                pelitlinin bitiş tarihi 2011i bulacak o zamana kadar nerede oynanacağını tartışıyoruz zaten.
                                19 mayıs şuan için bbl yi kaldıracak düzeye değil. bir takım iyileştirmeden geçmesi gerekiyor.
                                bu iyileştirme lige kadar yetiştirilemezse bir-iki maçı dışarda oynamak zorunda kalabiliriz.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X